reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka :) tak, Blanus pisala ze drogo przegrywaja
a ja myslalam, ze Ty to bys przegrywala jakby byla lepsza aura :D
sorki, przez ten upal przegrzewam sie jak moj procesor :)

mam program do nagrywania i sprzet wiec jak co to sie polecam:)za free nawet tylko z dostawą mogą być problemy...KOCIAK-3mkajcie się mocko!~!!!

Kangurki jaki macie program?
Probowalismy kilka programow rejestrujacych/przechwytujacych obraz bezposrednio z video, ale cos nam nie szlo; ostatnio probojemy rozgrysc Mydvd, zobaczymy ile to bedzie schodzic
a jak duzo czasu potrzebuje Twoj program na przegranie?

Juz jestem ale nie na dlugo
W sumie nic mi sie nie stalo To nie byly wody tylko moje kochane dziecko chyba sie czyms tam bawilo ze nacislo mamie tak na pecherz ze nie czulam ze chce mi sie siusiu nawet nie przypuszczala bym poniewaz bylam 15 minut wczesniej w wc ::) ::) ::) Bylo to koloru przezroczystego i bez zapachu
A jednak lekarz kazal mi lezec ::)
Jutro ide do lekarz o 12
Ciekawe czy czesto bedzie robil cos takiego mamusi

reklama
Do góry