reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja sie nie wystarszylam ??? Jak to zobaczylam to zaczelam plakac
Lekarz mi powiedzial ze jestem w 27 tyg ciazy a suwaczek co innego pokazuje

reklama
Ale nas wystraszyłaś!
cieszę się że wszystko w porządku.
zrobił Ci przynajmniej usg,nie wiesz czy to dziewuszka czy chłopczyk?

Ineczka pisze:
padlam dzis po zeskanowaniu stosu notatek i mam skanowstret
dzidzi sie chyba tez buntuje, bo brzuszek mi twardnial jak skaner buczal
to ciekawe, ze wiatraczek mu juz nie przeszkadza :D

skonowstręt ;D ;D ;D
a wiatraczek nie przeszkadza ;D ;D ;D

Kociak Dzięki Bogu... Bardzo się martwiłam...Całe szczęście że to fałszywy alarm, nie strasz nas tak więcej bo zwariujemy., Wiem, wiem, sama się przestraszyłaś...  

normalnie popłakałam się teraz ze szczęścia że tak się to skończyło...Bardzo sie martwiłam... A suwaczek pokazuje dobrze bo właśnie skończyłaś 26 tydzień i zaczęłaś 27.

Kociak pisze:
Juz jestem ale nie na dlugo
W sumie nic mi sie nie stalo To nie byly wody tylko moje kochane dziecko chyba sie czyms tam bawilo ze nacislo mamie tak na pecherz ze nie czulam ze chce mi sie siusiu nawet nie przypuszczala bym poniewaz bylam 15 minut wczesniej w wc ::) ::) ::) Bylo to koloru przezroczystego i bez zapachu
A jednak lekarz kazal mi lezec ::)
Jutro ide do lekarz o 12
Ciekawe czy czesto bedzie robil cos takiego mamusi

cholera..
ale się wystraszyłam :o :o
dobrze, że szybko doczytałam co dalej

Ineczka nie ma sprawy... ;)

ja pisałam że biorę sie za moje komody w pokoju.... i się wzięłam... jestem z siebie dumna bo wszystko zrobiłam ;D ;D

Chociaż zajęło mi to jakieś 3godzinki.. :p ::).

reklama
Do góry