reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

moj maluszek to teraz takie akrobacje cwiczy ze jak spogladam na brzusio to sama do siebie sie usmiecham połozył sie teraz w prawej czesci brzuchola i tak zabawnie to wyglada jak by chciał na plecy wlezc a jescze wczesniej to koło pepka wyskoczyła mi tak smieszna gruba kulka pewnie piastka

reklama
nie Odazu mi sie kazal rozebrac sprawdzil co sie dzieje
Sprawdzil czy serce bije A pozniej na usg
Chyba z tego szczescia ze nic sie nie stalo takiego to przyjechalam do domu w chapetkach foljowych

dobra dziewuszki ja tez juz spadam lulu

jutro musze wstac o 7 i młodsza siostre do szkoły wyszykowac bo moja mamuske do szpitala mi zabrali

Kociak dobranoc

i nie przemeczej sie koncz fakturki i do wyrka zmykaj

Byla sobie wczoraj ladna pogoda a dzisiaj cos sie nie zapowiada ::)
Chyba jeszcze ide spaciu bo widze ze jeszcze wszyscy spia :):)

u nas słoneczko juz od samego ranka napewno bedzie cieplutko i to bardzo dobze bo zadzwoniła przed chwila moja kuzynka i przyjdzie do mnie ze swoja dzidzia i pojdziemy połazic po sklepach

reklama
Kociak, całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło... Nie strasz tak więcej!
No i uważaj na siebie bardzo. Idź na USG do innego lekarza, niech obejrzy Ciebie i dzidziusia bardzo dokładnie. Będziesz spokojniejsza, a spokój jest bardzo ważny, tym bardziej że Ty i tak sporo się denerwujesz...

Do góry