reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dokładnie do tego samego jest mi potrzebny ten malutki aparacik ;D

kangurki - myślę tak samo jak Blanus ;D ;D ;D

To ja zmykam pojawię sie popołudniu :)

:) ja próbuję sprzedać discmana mojego (niedługo) męża i już znalazłam taką małą fajną cyfróweczkę-jest przeceniona o połowę, ale nie mam serca wyciągać teraz kasy na takie zabawki...może ktoś mądry będzie i dostanę taki super prezent:)
ja w tym roku nie mam urodzin:(tzn. teoretycznie mam, ale są dzień po ślubie, więc tylko ja będę o tym pamiętać:D  

witam

ja mam urodzinki 20 lipca

a w domu złozyło sie tak ze sa trzy swieta naraz

moj tatko ma 19 lipca imieniny
ja 20 lipca urodzinki
moja młodsza o 10 lat siostra 21 lipca urodzinki

Blanus i jak tak psiak

hej cięzarówki!
witam Blanus i Edit.
dobrze że już wszystko dobrze.trzymajcie sie! :)
byłam dziś na badaniu tolerancji glukozy,fuj ale to słodkie! :p
kupiłam dziś taki słodziutki ręczniczek kąpielowy dla maleństwa :laugh:
ale coś nie do życia jestem,bol imnie głowa.....
pozdrawiam wszystkie piękne brzuchatki

reklama
Cześć Babeczki a ja dzisiaj sobie po obiadku 1.5 godzinną drzemkę zrobiłam.... ;D ;D ;D

I też lipcowa jestem: urodzinki mam 7 lipca a imieninki 26 lipca ;) ;)

Blanus jak tam piesek? dobrze się już czuje?? A Kociak to sobie Twoja przestrogę do serca wzięła i do komputera nie siada

Melanie jak tam u koleżanki? maluszek pewnie juz taki słodki... bo najsłodsze to są takie 2 lub 3 miesięczne

duchota dzisiaj nie z tej ziemi... aż się nic nie chce... :p :p

Do góry