reklama
A
aniabania
Gość
:-[ Zostalam prawie gola i wesola ;D Potrzebuje jakichs gatek ;D
Macie moze jakies sprawdzone sklepy internetowe dla ciezarowek??
Macie moze jakies sprawdzone sklepy internetowe dla ciezarowek??
Aniabania ja mam ten sam problem... jedne spodnie mi zostały , ale z internetu boję sie kupowac, bo jednak wolę zawsze przymierzyć...zwłaszcza portki.... i tak się snuje po mieście i wybrzydzam i nic mi nie pasuje i....eeeeeeech, szkoda gadać... : :
Hej kobitki!!!Co Wy dzisiaj takie zchorowane? Ines ,kociak itd...??? Ja dzis czuje sie wyjatkowo dobrze tylko troche pełna bo cały dzień mamy z mamą gości i to kawuisia to ciasteczko.... jestem fullllll!!!
Kociaczku co z twoim brzuszkiem?Jak długo się nie rusza?Może to faktycznie ta pogoda dzisiaj?U mnie było dziś fajnie.W domu zimniej niż na dworze.Ja chodzilam po domku w swetrze a moja Pati przybiegła z podwórka porozbierana i jeszcze jej sie dostalo że na pół goła chodzi ale jak wyszłam to musiałm ją przeprosić bo było naprawde gorąco!!!
Aniulka stópki słodziutkie!!!A takie po kąpaniu są najlepsze ;D
Ines widzisz? Melanie tam z toba nie byla a wiedziala że byłaś w lesie :laugh: :laugh: :laugh:.Melanie to taki nasz forumowy jasnowidz.Nic się przed nią nie ukryje!!! ;D
Zaraz wraca mój men i napewno zrzuci mnie z kompa więc nie rozpisuje się za bardzo.Pozdrawiam was wszystkie.AAAAAA zdjęcia super!!! Papatki kobitki!!!
Kociaczku co z twoim brzuszkiem?Jak długo się nie rusza?Może to faktycznie ta pogoda dzisiaj?U mnie było dziś fajnie.W domu zimniej niż na dworze.Ja chodzilam po domku w swetrze a moja Pati przybiegła z podwórka porozbierana i jeszcze jej sie dostalo że na pół goła chodzi ale jak wyszłam to musiałm ją przeprosić bo było naprawde gorąco!!!
Aniulka stópki słodziutkie!!!A takie po kąpaniu są najlepsze ;D
Ines widzisz? Melanie tam z toba nie byla a wiedziala że byłaś w lesie :laugh: :laugh: :laugh:.Melanie to taki nasz forumowy jasnowidz.Nic się przed nią nie ukryje!!! ;D
Zaraz wraca mój men i napewno zrzuci mnie z kompa więc nie rozpisuje się za bardzo.Pozdrawiam was wszystkie.AAAAAA zdjęcia super!!! Papatki kobitki!!!
A
aniabania
Gość
tez sie troche obawiam, ale czy moze byc gorzej niz teraz?? Moje jeansy nosze tak nisko, ze przypominam mlodych gniewnych Hip-hopowców :-[ ;D
Poza tym chcialam przejrzec jakies polskie strony, moze cos taniej wychacze ;D
Poza tym chcialam przejrzec jakies polskie strony, moze cos taniej wychacze ;D
koszę tę trawę co chwilę tak rosnie!
puścić babę do komp,próbuje zminiejszyć zdjęcie i/......
co chwilę telefon dzwoni,Igor coś chce ode mnie
niemogę siąść spokojnie
Aniulka to nie komplement ,to prawda...
fajne masz włosy,podobają mi się.
puścić babę do komp,próbuje zminiejszyć zdjęcie i/......
co chwilę telefon dzwoni,Igor coś chce ode mnie
niemogę siąść spokojnie
Aniulka to nie komplement ,to prawda...
fajne masz włosy,podobają mi się.
reklama
Aniabania poczekaj aż Melanie albo Kociak tu zajrzą... one napewno coś Ci wyszperają. Jak dla mnie to typowo ciążowe spodnie są stanowczo za drogie i nie opłaca mi się kupowac na 2 miesiące, bo co z nimi później zrobię??Ja juz więcej dzieci nie planuję! a mam nadzieję że w końcu zrobi się gorąco i będę nosić kiecki. Odwiedziłam już prawie wszystkie możliwe sklepy i stwierdziłam że chyba szybciej coś wyszperam w lumpeksie, których się u nas ostatnio namnożyło ;D
Marta dziękuję, włosy zapuszczam więc na razie sobie rosną jak chcą tylko trochę przycinam końcówki
Beacia pa pa ( i juz jej nie ma...) hihihi ;D
Marta dziękuję, włosy zapuszczam więc na razie sobie rosną jak chcą tylko trochę przycinam końcówki
Beacia pa pa ( i juz jej nie ma...) hihihi ;D