reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A u mnie po porannym deszczu wyszło suuuuper słoneczko...wzięłam wiec młodą na mały spacerek ale za długo nie chodziłyśmy bo strasznie wieje :szok::szok::szok::szok:.......ale zawsze coś się dotleniła,może będzie lepiej spała ;-)....

reklama
hej,hej,hej :-):-):-)

u mnie dzis słoneczko tylko nadal zajefajnie wieje,buuuuu :szok::szok::szok::szok:....
mam totalnego lenia,dopiero co podniosłam sie z wyrka a młoda już buszuje od 7 :-)....trza ogarnąć,jakieś zakupki,obiadek i popołudniu wizyta u gina :tak:;-);-)....

Przyjemnosci laseczki :-):-):-):-)

Witam:-)
tu słoneczko nieśmiało prześwituje przez obłoczki :tak: ale to jeszcze nie to co bym chciała:sorry:
no i po wywiadówce :eek: szok tylko tyle poweiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kuźwa żeby on był głupi to bym zrozumiała ale ma coś pod czachą tylko nie chce sie jemu z tego korzystać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oceny troche poprawił ale z 1 sie nie rozstał niestety tez są :wściekła/y::eek:

Edytko nareście sie odezwałaś :-) oj nie dziwię sie że czasu nie masz :sorry:roboty ful + dzieciaczki :sorry:
Olcia musi super wyglądać podśpiewując :-):-D
a Maciek hmm no wiesz ten wiek może mama na modzie sie nie zna ?:-p:-D:-D:-D żart

Joasiu byłaś u sadysty :baffled: dużo sie znęcał?

Martusiu fajny ten domek szkoda że ja mam tak mało miejsca w domu :-( a poza tym Korduś chba by wojne prowadził z Dominika o niego :sorry::baffled::-D teraz to jak na polu walki o wszystko sie kłucą a mały juz umie się bronić i walczyć :tak::sorry::-D

Kasiula napisz jak było u cipkologa;-)

Miłego Dzionka:-)

Witam :tak:

U nas piekna pogoda :-D
Wiosna normalnie :-) W samej bluzce chodze :cool2::-)
Caly dzien na dworku siedzimy :-) Juz wszytskie okna pomylam i teraz odpoczywam przy kawusi :-)

Asiu dzien sie Sandrze podobal ale dopytywala gdzie te czerwone noski ;-)
Domek naprawde super, wazne ze w srodku duzo miejsca :-) Tatus juz ogladal mebelki drewniane na ebayu :-). Ja tez w PL takich domkow nie widzialam, tutaj sa one dosc popularne, ale drogie cholerstwo. Moze poszukaj takiedo domku na necie, a moze akurat sie znajdzie

Ale kiepska pogoda u Was wspolczuje.

Edytko fajnie, z echoc na chwilke do nas zagladasz i piszesz co u Was :-)
Pozdrawiamy i buziamy :*:*:*

Jolu mowisz ze najstarszemu sie uczyc nie chce.
No coz taki wiek :sorry2:

Milego slonecznego dzionka mamusie :-D

No i się chwale bo już po wizycie u gina:tak:,wszystko spoko:biggrin2: ,serdusio bije,tętno w normie :biggrin2:,ogólnie jestem zadowolona :tak:,dostałam skierowanie na badania i kochaniutką glukozę :szok::szok::szok:,blllllllllllleeeeee a Usg za 2 tyg :biggrin2:........i znowu najdłuższe 2 tyg mojego życia a i tak pewnie sie nie dowiem co mi tak buszuje w brzusiu :angry:;-):angry:....żyję już tym że dowiem się dopiero w lipcu,bo po co się denerwować,prawda ?!?!?!

Młodziez już spi więc i ja idę wyprostować kopytka.....miłego wieczorku Kochaniutkie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Hop,hop laseczki :-):-):-).....meldować się :-D:-D:-D......

Moja wstała dzisiaj po 6 :szok: chyba ja cos ten teges ;-)...poczuła wiosnę tylko szkoda że za oknem śnieg i minus 2 na termometrze :szok: słonko było ale juz sie schowało :eek:........obiadek trza zrobić-pomysłu jak na razie brak ;-)....

Miłego dnia kochaniutkie :-):-):-)

dzien dobry:-)

zimno sie zrobilo...ale odbylysmy juz spacer i zakupy.

Obiadek -zupka fasolowa i chinszczyzna:tak::-)

Jolu jeszcze dwie wizytyu sadysty i bedzie finisz:tak:powiem szczerze ze mam lek przed wizyta ale gdu siedze na fotelu to lubie to co mi robi...masochistka zemnie co;-):-D

Kasia Jula wstaje ok 8 i dla mnie to jak noc...za wczesnie..pamietajac czasy gdy wstawalysmy ok 9-10 to 8 jest za wczesnie;-):tak:wspolczuje tak porannej godzinki....fajnie ze u gina wszystko OKI.dla mnie tez wyczekiwanie na usg bylo wiecznoscia...uwielbialam patrzez i sluchac serduszka,bylam spokojniejsza po usg.

Martusia patrze systematycznie na allegro na takie domki,mebelki...szukam czegos ciekawego...coprawda mamy malo miejsca ale skoro juz z naszego mieszkania mamy magazyn to jedna zabawka w ta czy w tamta...niema znaczenia;-):-D

milego dnia dziewczyny:-)

Kasia domku barbie nie mamy ale Jula bylaby zachwycona takowym bo co i rusz pokazuje mi w katalogu lub na reklamie TV i mowi ze taki by chciala miec....
z domkow to mamy malych odkrywcow,polly packet czy jak to sie pisze i dwa jakies takie malutkie...

u nas pogoda sloneczna...JUla sprzedana babci a my zabieramy sie za wiosenne porzadki..wkoncu dzis pierwszy dzien wioasny;-)

milego weekendu

reklama
Gdzie ta wiosna.........wczoraj ładniutko a dzisiaj blllleeee,pada,wieje,buuuuuu :szok::szok::szok:...to pewnie przez to robienie porządków :-D....miłej niedzielki :-):-):-)

Coś suwaczki dzisiaj szwankują.....

Do góry