reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien dobry ;-)

Dzis zostajemy w domu, corcia nie chce isc do przedszkola jak ma tam sama zostac. Na sile ja przeciez nie zaciagne :sorry2:Ma jeszcze rok a w nastepnym wrzesniu to juz nie bedzie ziluje sie :-p

Ja czuje sie dobrze :tak:
Nasiuralam w kubek i pojdziemy potem zaniesc do przychodni.
Kupimy po drodze pare dupereli, trzeba w domku cos porobic bo juz w piatek przylatuje do nas tesciowa w odwiedziny, a po tygodniu moj tata ze swoja partnerka :tak:

Kinek fajne zdjecie Hani w podpisie :tak:

Jolu przyjedz i przetrzepp mi dupsko a co :tak::-)
A tak powaznie to zapomnialam sie jaki to teraz stan i ze nie moge czeos zrobic. Dziwne sa dla mnie takie ograniczenia :dry:Ale co zrobic.

Milego dnia ;-)

reklama
cześć,

No gdzie wy :sorry2:?
Chyba muszę wytropić jakąś aferę, żeby ktokolwiek sie pojawił :evil:.

Jacko wczoraj wrócił z Ostrołęki akurat na "You Can Dance" . Uwielbiamy ten program :tak:. Przypuszczam, że jechał jak wariat, żeby zdążyć :dry:.
Przywiózł kartonik pyszności z ostrołęckiej cukierni.I jak tu sie odchudzać ;-)

Ja dzisiaj na posterunku. Spodziewam się 3 kurierów, listonosza i ładunku drewna kominkowego. Jacko, jak malował płot wyjął klamkę z bramki i teraz wszystkim muszę bramę z pilota otwierać :baffled:. Jak zliczę te wszystkie drobne "niedoróbki" w naszym domostwie, to zaraz mam nerwa :no:

OK...córa wzywa, a Was nie ma...więc spadam

A co z Joasia sie dzieje ? Aśka, hop, hop !!!! Daj życia znak :happy2:

Cześć Słoneczka :-)
ja dziś zaliczyłam pośredniaka:baffled::dry::shocked2: no i wziełam ofertę pracy :dry: do stanowiska warzywnego:-p:-D no bo jak bym nie wzieła to by mnie odrejestrowała :wściekła/y: no pójde tam coś nawciskam żeby nie przyjmowali i z kwitkiem mam wrócić do 16stego :sorry2:
jaka trzoda :baffled: mus to mus :happy2:

Dziwczynki widzę że nie tylko ja mam chandrę jesienną :szok: pustawo tu ostatnio:-(

Hej!

A ja znowu ostatnio nie mam czasu do Was przysiąść.
Maciek zasypia w dzień i potem szaleje do późna.
Ola przy ospie marudna, do tego idą jej chyba wszystkie zęby na raz.

Martusiu to teraz czerwcówką będziesz? Fajnie... Dzidzia na lato. Zawsze tak chciałam, a dzieci mam jesienne.

Kinuś dobrze, że masz pilota a nie musisz to tej bramy latać i ręcznie otwierać. A co zamawiałaś? Prezenty dla Hani, tak?

Jolu gorzej jak w tym warzywniaku Cię zapragną:-p:-)

A ja w poniedziałek jadę na noc z kolegami z pracy.
Zostawiam cały majdan w domu i zamierzam się dobrze bawić.
Doczekać się nie moge:-D

Witanko ;-)

Dzwonilam dzis do przychodni i potwierdzili :tak:wynik pozytywny :tak::-)

Wzielam sie dzis za sprzatanie calej chatki i pochowalam coniektore zabawki niuski bo juz jutro przyjezdza babcia (meza mama) do nas i bedzie spala u niuni w pokoiku ;-)Trzebabylo porzadeczek zrobic :-) W miedzyczasie gotowalam obiad i bawilam sie z corcia i tak zlecialo :-) Niedlugo Przemek wraca to zbieramy sie na zakupy, bo lodowa pusta a wstyd zeby mama widziala swiatelko w lodowie :-p;-)

Kinek fajny byl you can dance :confused:
Ja nie ogladalam, bo bylismy u znajomych obejzec ich nowe mieszkanko, a nie maja polskeij tv.

Jolu przerypane z tymi ofertami i kombinacjami.

Edytko wspolczuje maruderow:sorry2:

Ja zawsze chcialam miec dzieci czerwiec, sierpien lub wrzesien :-) Trafilo sie :tak::-)
Styczen, luty i marzec zimno i niebardzo na spacerki z bobaskiem mozna chodzic ;-)
kwiecien mamy rocznice slubu wiec odpada,
maj corcia ma imieninki,
lipiec ja i maz urodzinki i ja mam imieninki,
pazdziernik maz ma imienikni,
listopad zimno i deszczowo,
grudzien swoeta ;-)
Strzelilismy w sama dyche z tymi datami:tak::-)

Mmmm fajnie z tym wyjazdem.
A gdzie jedziecie i z jakiej okazji :confused::confused:

Martusia tylko ostrożnie z tym sprzątaniem. Zagoń męża:-)

Jedziemy nad morze, z okazji dnia nauczyciela:blink:

A teraz pakuję dzieci i jadę do rodziców, bo jutro mama nie bedzie mogła do nas dojechać, więc dzieci muszą pojechać do niej.

Do poczytania!

Hej :-)

Posprzatalam cala chatke. Wiadomo z przerwami i rozlozylam wszytsko na dwa dni zeby sie nie przemeczyc ;-) w pokoiku, zabawki pochowane, ubrania poprane, poprasowane i obiad w piekarniku czeka :-)Wsio gotowe. Przemek wroci z pracki zje obiadek i jedziemy na lotnisko ;-)

Bede teraz rzadziej zagladala pewnie.
Wybaczycie prawda ;-)

Udanego weekendu :tak::-)

Martusiu wybaczymy, nie mamy wyjścia.

Teraz to już tu w ogóle raz na tydzień któraś zajrzy.
A może się mylę?:-p

U nas jakiś taki spokojny nudny weekend:sorry2:

reklama
Witajta :-)
ja ostatno albo fotki segreguję i obrabiam albo na youtube siedzę i oglądam różności od bekowych po straszne i smutne :szok: nie wiem coś mnie tak napadło:blink:
ha wczoraj byłam z Hekuskiem na bilardzie super było hi hi i być może na dniech pojedziemy do krakowa bo ma tam coś przewieść więc połączymy przyjemne z porzytecznym hi hi

Aniu a pewno że tęskniłam :tak: napisz co u Ciebie :-)

Miłego Dnia Dziewczyny :-)

Do góry