reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej dziewczyny :-)

Nie oddzywalam sie wczesniej bo troche stresa mialam.
Dzis sie pokapowalam, ze przeciez 28 powinnam miec okres :dry:

Polecialam do sklepu, test kupilam i zrobialm ;-)
z wynikiem czekalam na meza i corcie, a teraz prosze same zobaczcie :tak::-)

img5109ky6.jpg

Jest tam taka malowidoczna pozioma krecha ;-)
Jutro mam wizyte u lekazra, moze cos wiecej sie dowiem.

Dziekujemy w imieniu corci :tak:
Chyba kupimy ramki i te prace znajda sie na scianie w Sandruni pokoiku :-)

Luleczko fajnie, z jestes cala zdrowa i juz w swojej skorze :-)
Julcia chodzi do przedszkola :confused::confused:

Do potem :-)

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć:-)
u mnie wszystko gra dzieci zdrowe ja tylko lekki katar ale to norma:dry::-D

Martusiu prace Sandrusi super :tak: mała artystka rośnie:tak::-)
co do do tego pięknego zdjęcia :szok::szok::szok::-D:-D:-D
czy mogę już Gratulować;-):-)

Edytko wycmokaj Olcie kropeczkową niech szybko zdrowieje :tak:
u mnie tez tak było że myślałam że Domcie ominie bo Remi cały wyzdrowiał i poszedł do szkoły a dopiero małą wysypało i tak ja u Ciebie znacznie bardziej niż Remka:szok: oby obyło się bez szpitala:dry:

Kinuś oj tak te ceny powalają a przebitka cenowa szok:szok:
no ale niema to jak uśmiech dziecka które dostaje coś co mu się podoba:tak:

Luleczko współczuję awarji kolana:confused::baffled: kiedyś też miałam uszkodzone ale woda mi sie nie zbierała:confused:
dobrze że reszta badań oki:tak:
ale Julcia ma fajnie swój pokoik no to teraz będzie się działo jak będziecie spali osobno:-p:szok::-D
co do kuroniówki to narazie mam pierwszą odebrać 17stego:dry: ale 9 idę znów do pośredniaka po ofertę pracy:wściekła/y: bo jak powiem że nie mogę to kuroniówka przepadnie :wściekła/y: debile i tyle zobaczymy jak to będzie:dry:

dobra kończę podrowionka dla Wszystkich:tak:

Dzien dobry:-)

Niedawno wrocilysmy z przedszkola. Co do obrazkow to moja corcia ma kwiatuszek czerwony :-) Sandra nie chce sama zostawac, zostalam z nia dzis znowu, ale jak sie z mylam na chwilke niby do wc to zaraz placz, wolanie i szukanie mnie, a jak wrocilam, wysciskalysmy sie i wycalowalysmy to od razu zaczela sie bawic z dziecmi. Rozmawiaam z pania i mowila, z epoczatki zawsze takie sa, i ze jutro musze ja zostawic sama bo nie moge zawsze z nia zostawac. Ale mi to nie pasuje takie zostawienie jej palczaca i krzyczaca. Boje sie ze sie zrazi i wogole nie bedzie chciala chodzic do przedszkola. No nic zobaczymy.

Ja sie dzis czuje dobrze, normalnie :-)cudownie ;-):tak:
Wczoraj wieczorem slabo mi sie zrobilo i dol brzucha troszke mnie pobolewal i tak sobie mysle, ze moze dlatego bo nosilam mala na rekach dosc czesto i dosc dlugo, prasowalam stos prania i chyba sie zmeczylam :sorry2:

Za 2h jade do lekarza zobaczymy co powiedza.

A o 18.30 jade na angielski :tak:

Dziewczyny a jak tam wasze przedszkolaki :confused::confused:

Milego dnia

Marta, mówiłaś już mężowi :sorry2:? Pewnie skakał z radości do sufitu :tak:
SAndra będzie rewelacyjna starsza siostrą :-)

A u nas dzisiaj cudnie i wiosennie. W ogrodzie na krzaczkach jeszcze mam poziomki :tak:, a niektóre nawet kwitną :shocked2:. Robiłam fotki,,,,wkleję na bank :happy2:

Moje pranie wychodzi z garderoby i błaga o wyprasowanie :sorry2:. Musze sie za tow końcu wziąć :-p

Hanka, jeszcze w domu, bo nie mam czym jej zawieść. Samochód nieubezpieczony, ale najpierw musimy go przerejestrować. Jacek sie tym zajmie , jak wróci z Ostrołęki , czyli jutro albo pojutrze :baffled:

Wrocilam wlasnie od lekarza.
Nic nowego mi nie powiedzial, jak tylko potwierdzil ciaze. Pytal o rozne duperele i wyliczyl termin porodu na 5 czerwiec 2009 :-)
Na moja prosbe dal pojemniczek i musze zaniesc jutrzejszy porany mocz do analizy zeby potwierdzic ciaze.

Sandrusia byla troszke zawiedziona i pytala czemu pan doktor nie wyjal juz dzis dzidziusia z brzuszka mamusi ;-):-)

Kinus pewnie, ze powiedzialam. Pierwszy sie dowiedzial, a corcia druga :tak::-)
skaka z radosci, nosi mnie na rekach i spelnia kazda moja prosbe :-):-)

Zazdroszcze pogody u nas zimno i pada.

To tyle narazie ;-)
Ide polezec i potem zbieram sie na angielski :-)

Do potem

Cześć:-)

fajny dzień dochodzi do końca :-) zaraz szykuję wyrka i wrzucam dzieciaczki do kompieli:tak:
o kurcze totka nie wysłałam muszę lecieć :szok:

jak okszątne wszystko to tu wdrepne ;-)

reklama
no dzieciaczki wyczyszczone ;-):-) nakarmione no i Kordianek juz śpi:tak: od jakiegoś czasu mały zmienia sobie tryb spania i praktycznie w dzień śpi tyko raz :tak::-) no ale jeszcze w nocy do cyca to mus :dry::-D Dominike w tym czasie juz odcycowałam :shocked2: ale co tam niech se jeszcze pociumcia :-D

Martusiu nosiłaś Sandrusie na rękach :szok: dziewczyno czy mam Ci przetrzapać dupsko :shocked2: masz się teraz oszczędzać :tak: i więcej takich numerów nie rób:shocked2:

Kinuś jaka Hania jesienna:-)
daj troche poziomek:-pno foteczki bym se oglądneła:tak:

gdzie reszta wraaaacaaaajcieeeeee:tak:

Do góry