reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam sie :tak:

Co tu takie pustki :-(

Pije wlasnie kawke, niedawno zjadlysmy sniadanko ;-)
Dzis nam sie troszke pospalo :tak::-)

Zaraz ide z corcia bawic sie klejem, piurkami, kolorowym papieremi i nnymi takimi :tak:Wczoaj zrobila misz masz dla tatusia a dzis tworzymy lale na papieze ;-):-) Ciekawe jaka nam wyjdzie :-D:-D

Pogoda w miare. Czyli zimno, wieje ale nie pada. Swieci slonko :tak:Obiadek mam z wczoraj wiec na spacerek sie dzis wybierzemy. W koncu bo od niedzieli nie bylysmy na dworze:sorry2: Wczoraj tylko na chwike, jak szlysmy do kolezanki na kawe :tak:Kolezanka Ewelina jest w ciazy i teraz w sobote zjezdza na stale do PL, boi sie chodzic tu w ciazy i tu rodzic. Nie wykluczone, ze przyjedzie spowrotem z dzidziusiem ;-)
Troche jestem smutna bo moja kolezanka z klasy Justyna poronila. Pisalam Wam nawet niedawno, ze tak strasznie sie ciesze, bo bardzo chcieli miec drugiego dzidzusia i smialam sie nawet, ze Przemek mi nie daruje jak sie dowie ze ona znow w ciazy a ja nie. Teraz jest w polsce na wczasach wiec odpocznie i odreaguje. Szoda mi jej. Coz zrobic.

Ide pobawic sie z corcia :-)

Do potem ;-)

Milego dnia

reklama
Cześć :-)
żyję i dzieciaczki zdrowe:-)

Martusiu fajny pomysł z tymi lepiankami :tak: napewno piękne miszmasze wyszły:-)

kurcze te pochmurne dni mnie wkurzają :dry:

dziewczyny fajne tekściki mówią wasze pociechy:-D:-D:-D

Hej...

U nas słonecznie, ale wieje straasznie :szok:.Wystawiłam pranie na podwórko i majtki jackowe musiałam z płotu sąsiada zbierać :-D.
Mnie tez przewiało . Chodzę z szalikiem na szyi, wysmarowałam się jadem żmii ;liczę , że do weekendu przejdzie choróbsko...

No właśnie, co tu za pustki się zrobiły :unsure:.Gdzie, wy jakas czarna dziura Was wessała :sorry2:?

Martusiu, u nas też dzisiaj prace plastyczne :tak:. Robimy zaproszenia na urodziny Hani :happy2:. Jestem cała w brokacie, co Hanka skomentowała " mamo, tylko księżniczki mają takie ramiona :tak:"; czyli w dniu dzisiejszym awansowałam, bo zwykle jestem matką, złymi siostrami (Kopciuszka ) , albo służką :-D

Martusiu, przykro mi z powodu twojej koleżanki. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jak się teraz czuje :-(....To wyjątkowo bolesna strata dla każdej mamy....

Cześć :-)

jestem niedospana ale co tam seksik zaliczony :-p;-):-D:-D:-D
indianiec odjechał wiec trza korzystać hi hi:-)

Kinus fajny ten obrazek Jackowych galotków na płocie hi hi:-D
co do awansu to zawsze coś no nie? musiałaś ładnie błyszczeć ;-):-D

Martusiu współczuje Twojej kolezance wiem co ona czuje ale takie życie :-(

Miłego Dzionka:-)

Dzien dobry ;-)

Widze, ze dzis znow sama jestem :baffled:

Dzis sie zapowiada piekny dzien, zaraz sie szykujemy na dwor :-)
Tylko najpier kawke dopije ;-):tak:
Z tym, ze samej zle sie pije :sorry2::-(

Jolu dobrze, ze zyjecie w zdrowiu :tak:
Co sie dzieje, z etaka cocha i amlomowna sie zrobilas :sorry2::confused:

Kinek zdrowka :tak:
Co to jest ten jad zmii :confused::confused:

Pokazcie zaproszenia :tak:
Napewno sa sliczne :-)
My poszlysmy na latwizne i kupilysmy gotowe z ksiezniczkami ;-)

Do potem

Milego dnia :-)

Martusu no bo taką jesienna chandre mam i zresztą na otwartym wole sie nie rozpisywac bo ktoś mnie szpieguje i po co ma wiedzieć co i jak u mnie:dry: ale myślę ze powoli sie rozkręce hi hi;-)

Hej...

Stukam się kaffką ;-)
No mało nas ostatnio, mało...Ech :baffled:
Dziewczyny sie porozjeżdżały, ale liczę, że wrócą. Joasię gdzieś wessało. Mam nadzieję, że z nią i Julką ok :dry:

Co do maści, to stosuję VIPROSAL B z wyciągiem z jadu żmii zygzakowatej. Bardzo pomocna w różnego rodzaju bólach reumatycznych :tak:

A to nasze zaproszenie :

reklama
Kinus bardzo ladne zaproszenia :tak::-)
Z ksiezniczka :-) chyba biegnaca cio ;-)no i ten brokat :-D:-D:-D
Super :-D
Za rok chyba zloze u Was zmowienie ;-):tak:

Jolu wierze Ci ja tez nie zawsze lubie wszystko pisac na otwartym ;-):tak:

Nasze prace cos sie nie chca przez zabe zaladowac. Jutro Wam pokaze :-)

Kolorowych snow

Do góry