reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć Dziewczyny!
no Kinuś co do teściowej to ja też mam fajną ale jednak wole jak widujemy się co jakiś czas ;-) no wiesz te fluidy he he.... czuję się czasem opserwowana :szok:
właśnie jak ogród? pewnie co raz ładniejszy :tak:

kiebsko się czuję chlerna @....:wściekła/y:
ładna pogoda , troche ogarnę chatkę i zbieram się na spacerek :tak:

Aniu niemogę się napatrzeć na te foti poprostu super a dzieciaczki
to przystojniaki :tak: słodkości

reklama
Dzien dobry :-)

Ja dorwalam kolejne ksiazki "Harrego Pottera" i namietnie czytam w kazdej wolnej chwili ;-)

Moj maz ma jutro urodzinki, wiec idziemy dzis zakupic jakis prezent. Nie mam pojecia co mu kupic. Sandrusia powiedziaal, ze kupi tatusiowi swieczki na torta (jej urodziny kojaza sie z tortami ;-)) i roze :-):tak:no to musimy albo kupic torcika albo bedziemy piekly :-D

Edytko i jak Olcia po szczepieniu :confused:

Kinek ale jestes ostatnio odwiedzana przez rodzinke :-)
mamie napewno sie spodoba Wasz nowy domek :tak:

Gratuluje siostrze absolutorium :-)

Do potem ;-)

Hej!

Ola po szczepieniu super, tzn. żadnych efektów ubocznych, nawet stanu podgorączkowego nie miała. Dziś pięknie je, co mnie niezmiernie cieszy. Zresztą na Maćka apetyt też nie narzekam. W ogóle moje dzieci ostatnio śpią tak do 7, czasem nawet dłużej wczoraj chyba wstaliśmy o 8.30 i to jest Maćka rekord. Mój synek już się nie budzi w nocy. Hura!

Siedzimy na wsi, jest cudownie, dziś pogoda fantastyczna, Maciek już zaliczył kąpiel w baseniku.

Mąż pojechał odebrać Oli wyniki, trochę sie denerwuję...

Martusiuto Wam się jutro imprezka szykuje:blink: a co do torcika to ja zdecydowanie bym kupiła.

Kinek rodzinka teraz na pewno z chęcią będzie Was odwiedzać, dużo przestrzeni, jest gdzie spać:-D Trochę:-D Cię tu brakuje, mogliby Ci odpuścić:-);-)

Jola @....nienawidzę:wściekła/y:

Aniu łer ar ju???

Hej hej

Od rana komp nie chodził.
Za to ja chodziła wkoło niego i kminiłam co się stało.
Ale za to posprzątałam sobie sporo i po południu wpadłam na pomysł omiecienia go z zewnątrz z kurzu.Jak widać strzał w 10 :-D

Edytko to świetnie,że Maciek w końcu zaczął przesypiać nocki.
Wysypiasz się teraz?
A z wynikami Olci będzie okey.Dlaczego by nie?

Jolu chyba po wczorajszej rozmowie zaraziłaś mnie @ :eek::eek:
Bo dziś przyszła :sorry2:

Mogłabym zostać sprzątaczką informatyka :-D:-D

Masz już wyniki?

U nas się zaczyna na całego.
Właśnie Matt wyrżnął jak próbował ściągnąć mi gazety spod ławy a ja zamiast go asekurować to go nagrywałam :eek::zawstydzona/y:
Ale wrzuce później na bb ;-)

Monia nas pozdrawia z Naszej-Klasy :tak:
Ciekawe dlaczego nie może wejśc na bb :dry:
Tzn.Ciekawe co się jej skopciło w konpie,że nie może.
Ide wyciągnąć Matta spod taboretu :eek:

Ale fajnie na spacerku było mała tak się wybiegała że czekając na obiadek zasneła :szok: szkoda budzić ....
wiecie co jest z galerią zdjęć? tz. jaki limit? na miesiąc czy jak?
mój piekny zaraz wróci i niewiem kiedy znów tu zasiądę ;-)

Aniu to fajny a zarazem przerażajcy etap no nie? :-)
mój Korduś uczy się chodzić, narazie śmiga przy mebelkach i na czworaka , puszcza sie i stoi ale jak się skapnie ze bez asekuracji to bam na pupe , boi sie :-p

Jolu żeby się dostać do galerii muszą się zgodzić wszystkie dziewczyny.
Troszke poczekaj aż Asia wróci z wakacji,Monia odzyska dostęp do bb a Kinek wkońcu zawita do nas na dobre ;-)
Wątki zamknięte są ukryte przed osobami bez dostępu:tak:

No to teraz zacznie się gotowanie obiadów jak Matt będzie spał :eek:

Edziu a wy wybieracie się gdzieś na wakacje?

Jolu dziękuje za komplemenciory na NK :cool2:

Anineczko my nigdzie nie wyjeżdżamy, zbieramy kasę na remont, poza tym nie za bardzo nam to idzie, jesteśmy zupełnie niezorganizowani i cud się stanie jak na gwiazdkę się przeprowadzimy.

Co do wyników Oli - tak, odebrałam i nic niepokojącego tam nie widze, ale też pierwszy raz widzę taką interpretację wyników - z jakimiś kolorowymi wykresami:eek:

Jolu a Tobie chodzi o wątek zamknięty czy tą galerię w której wrzucasz zdjęcia?

reklama
Do góry