reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć Dziewczyny!
no Kinuś co do teściowej to ja też mam fajną ale jednak wole jak widujemy się co jakiś czas ;-) no wiesz te fluidy he he.... czuję się czasem opserwowana :szok:
właśnie jak ogród? pewnie co raz ładniejszy :tak:

kiebsko się czuję chlerna @....:wściekła/y:
ładna pogoda , troche ogarnę chatkę i zbieram się na spacerek :tak:

Aniu niemogę się napatrzeć na te foti poprostu super a dzieciaczki
to przystojniaki :tak: słodkości

reklama
Dzien dobry :-)

Ja dorwalam kolejne ksiazki "Harrego Pottera" i namietnie czytam w kazdej wolnej chwili ;-)

Moj maz ma jutro urodzinki, wiec idziemy dzis zakupic jakis prezent. Nie mam pojecia co mu kupic. Sandrusia powiedziaal, ze kupi tatusiowi swieczki na torta (jej urodziny kojaza sie z tortami ;-)) i roze :-):tak:no to musimy albo kupic torcika albo bedziemy piekly :-D

Edytko i jak Olcia po szczepieniu :confused:

Kinek ale jestes ostatnio odwiedzana przez rodzinke :-)
mamie napewno sie spodoba Wasz nowy domek :tak:

Gratuluje siostrze absolutorium :-)

Do potem ;-)

Hej!

Ola po szczepieniu super, tzn. żadnych efektów ubocznych, nawet stanu podgorączkowego nie miała. Dziś pięknie je, co mnie niezmiernie cieszy. Zresztą na Maćka apetyt też nie narzekam. W ogóle moje dzieci ostatnio śpią tak do 7, czasem nawet dłużej wczoraj chyba wstaliśmy o 8.30 i to jest Maćka rekord. Mój synek już się nie budzi w nocy. Hura!

Siedzimy na wsi, jest cudownie, dziś pogoda fantastyczna, Maciek już zaliczył kąpiel w baseniku.

Mąż pojechał odebrać Oli wyniki, trochę sie denerwuję...

Martusiuto Wam się jutro imprezka szykuje:blink: a co do torcika to ja zdecydowanie bym kupiła.

Kinek rodzinka teraz na pewno z chęcią będzie Was odwiedzać, dużo przestrzeni, jest gdzie spać:-D Trochę:-D Cię tu brakuje, mogliby Ci odpuścić:-);-)

Jola @....nienawidzę:wściekła/y:

Aniu łer ar ju???

Hej hej

Od rana komp nie chodził.
Za to ja chodziła wkoło niego i kminiłam co się stało.
Ale za to posprzątałam sobie sporo i po południu wpadłam na pomysł omiecienia go z zewnątrz z kurzu.Jak widać strzał w 10 :-D

Edytko to świetnie,że Maciek w końcu zaczął przesypiać nocki.
Wysypiasz się teraz?
A z wynikami Olci będzie okey.Dlaczego by nie?

Jolu chyba po wczorajszej rozmowie zaraziłaś mnie @ :eek::eek:
Bo dziś przyszła :sorry2:

Mogłabym zostać sprzątaczką informatyka :-D:-D

Masz już wyniki?

U nas się zaczyna na całego.
Właśnie Matt wyrżnął jak próbował ściągnąć mi gazety spod ławy a ja zamiast go asekurować to go nagrywałam :eek::zawstydzona/y:
Ale wrzuce później na bb ;-)

Monia nas pozdrawia z Naszej-Klasy :tak:
Ciekawe dlaczego nie może wejśc na bb :dry:
Tzn.Ciekawe co się jej skopciło w konpie,że nie może.
Ide wyciągnąć Matta spod taboretu :eek:

Ale fajnie na spacerku było mała tak się wybiegała że czekając na obiadek zasneła :szok: szkoda budzić ....
wiecie co jest z galerią zdjęć? tz. jaki limit? na miesiąc czy jak?
mój piekny zaraz wróci i niewiem kiedy znów tu zasiądę ;-)

Aniu to fajny a zarazem przerażajcy etap no nie? :-)
mój Korduś uczy się chodzić, narazie śmiga przy mebelkach i na czworaka , puszcza sie i stoi ale jak się skapnie ze bez asekuracji to bam na pupe , boi sie :-p

Jolu żeby się dostać do galerii muszą się zgodzić wszystkie dziewczyny.
Troszke poczekaj aż Asia wróci z wakacji,Monia odzyska dostęp do bb a Kinek wkońcu zawita do nas na dobre ;-)
Wątki zamknięte są ukryte przed osobami bez dostępu:tak:

No to teraz zacznie się gotowanie obiadów jak Matt będzie spał :eek:

Edziu a wy wybieracie się gdzieś na wakacje?

Jolu dziękuje za komplemenciory na NK :cool2:

Anineczko my nigdzie nie wyjeżdżamy, zbieramy kasę na remont, poza tym nie za bardzo nam to idzie, jesteśmy zupełnie niezorganizowani i cud się stanie jak na gwiazdkę się przeprowadzimy.

Co do wyników Oli - tak, odebrałam i nic niepokojącego tam nie widze, ale też pierwszy raz widzę taką interpretację wyników - z jakimiś kolorowymi wykresami:eek:

Jolu a Tobie chodzi o wątek zamknięty czy tą galerię w której wrzucasz zdjęcia?

reklama
Do góry