reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusiu dziekują za życzonka :-)
No trochę sie u Ciebie działo....
do masarzu plecków to ja mam męża ;-) ale maty z rolkami słyszałam że dobre...:tak:
O to Sandrusia lubi opiekować się dzidziusiami ... to może .. braciszka lub siostrzyczkę ? :tak::-)
widzę że fotka Sandrusi inna ... wyszła pięknie a gdzie kiteczki?
moja daje się uczesać tylko jak gdzieś wychodzimy a jak już w domku to fryzurki brak :-)

no Dziewczyny spokojnej niedzielki życzę :tak:

reklama
Dzień dobry!

Strasznie dziś senny dzień....Już ledwo siedzę, a tu jeszcze tyle godzin na wysokich obrotach...

Martusiu niestety nie pamiętam jak się zwał ten program, mam go na komputerze w domu, tam niestety nie mam internetu. Dziś może mąż coś wykombinuje, będę go mocno naciskac, a jak nie to najwyżej nazwę programu prześlę sms-em ANI a ona Ci ją przekaże na bb.
Przeczytałam, że się obkupiłaś w stroje - ja tam w tym roku nawet nie próbuję się oszukiwac, że wyjdę w stroju na słońce, nic z tego, zbyt wiele mam do ukrycia:crazy:

Anineczko jak dzis Mateuszek? Wysypało go????

Jkrzymko swietujesz dzis imieniny?

Udało się!
Mam internet w domu.

Martusiu nie mogę znaleźć tego programu:wściekła/y:

Moja córa już śpi, Maciek szaleje, a ja sie doczekać nie mogę kiedy spać pójdę.

dzien dobry:-)

mamy kolejny piekny dzien:-)
wczorajszy meczyk czechow z Turcja = pelne zaskoczenie...ale nalezalo sie Turcji zwyciestwo:tak:

a wczoraj moj bratanek tez rozgrywal wielki meczyk i sa w swoim roczniku misterzem mazowsza:tak::-):tak:...teraz czekaja ich rozgrywki sa ogolnopolskie..

Martusia mam nadzieje ze problemy z netem minal bezpowrotnie:tak:Byliscie na basenie:confused:fajny:confused:
J a z JUla bylam w sobote na basenie....bardzo jej sie podoba..chlapanie ,plywanie..slicznie plywa..macha raczkami jak piesek:-Da przedewszystkim spodobala jej sie jazda w rurze..normalnie oszalala na tym punkcie;-):-D

Edytko jak tam badanie Maciusia?dzis wyniki tak:confused:fajnie ze juz w domku masz sprawny komputer:tak:

Aniu jak tam zdrowko Matta:confused:nie pisalas nic czy byliscie u lekarza i co powiedzial:confused:czekam z niecierpliwoscia na Twojego posta...mam nadzieje ze juz jest zdrowy:tak:

my dzis mamy zebranie w przedszkolu na 17-sta:tak:
a teraz jemy sniadanko i zmykamy na spacerek:tak:

Hej ,

Teściówka wypuściła się z Hanka na lody. Mam chwilkę na kawę i ploty ;-)

Asia, to z Ciebie prawdziwy kibic :-D. Ja nawet nie wiem kiedy są mecze, ale to głównie dlatego, że nie mam polsatu, a po drugie roboty na podwórku tyle, że nie ma kiedy klapnąć przed telewizorem :baffled:
Na basenie z Hanką nigdy nie byłam, ale jestem pewna, że podobałoby sie jej strasznie :tak:
Pamiętacie , jak pisałam Wam, że tuz obok mojego domu maja budować halę sportową ? Burmistrz wycofał sie z przetargu :angry:. Nawet nie wiadomo dlaczego...Cała społeczność rokicka wiesza na nim psy :wściekła/y:....Halę pewnie zbudują, ale nie za jego kadencji...niestety . A ja już sie tak napalałam na aerobik :baffled: i pluskanie w nowym basenie.

Anineczko, jak Matt :-(? Na gg masz opis, ze gorączka wciąż trzyma...Która to już doba ?

Edzia, ale fajnie, że masz neta :-D. Ja bez neta , jak bez...reki ;-)

JKRZYMKA, składam Ci spóźnione życzenia imieninowe :-)

Marta, fajna fotka w podpisie :tak:Radosny ptaszek z Twojej córci :happy:

Hej!

Wyniki Maćka super. W moczu nie ma nic czego być nie powinno, leukocyty w normie, żadnych bakterii. Uffff......
Za to Ola zasmarkana okrutnie, pokasłuje byłyśmy u lekarza, ale niby wszystko ok. Witamina C powinna załatwić sprawę.

Kinek no szkoda, że nie będziesz miała tego centrum pod nosem...Nic tylko rowerem jeździć i basen w ogrodzie sobie fundnąć.

Joasiu jestem w szoku szczerze mówiąc że Turcja wygrała, co prawda nie oglądałam meczu do końca, tylko pierwsze 30 minut i nic nie zapowiadało klęski Czechów. A ostro im kibicowałam. Dziś grają nasi swój ostatni mecz, ale chyba go nie obejrzę...:zawstydzona/y:

Ania napisz jak Matt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Hej hej

W sobote wieczorem był lekarz u Matta.
Przebadał mu wszystko.Uszy,gardełko,osłuchał i nic.
Niema przyczyny.
Wczoraj jeszcze gorączkował i dziś rano też.

Czekamy do następnej gorączki i jedziemy do pediatry.
A jak się nie pojawi to i tak jedziemy zbadać siuśki.
Ale umówiła nas na 16:15 i niewiem czy zdążymy bo M leci na szkolenie do Anglii :angry::baffled:

Czytałam,że w trzydniówce tempka może się utrzymać do 7 dni,ale ja podejrzewam siuśki :baffled:

Cześć Dziewczyny!
jeszcze raz dzięki za życzonka :-)
wczorajszy dzień był w miare oki nawet siora mnie odwiedziła :tak:
w sobote pierwszy raz zostawimy Kordianka na noc coby se naszą roczniczkę milusio spędzić ;-):-p

u nas brzydka pogoda zaraz chyba pompa będzie bo grzmi,,,:szok:

Anineczko szkoda mi Matta ślę zdrowotne buziaki żeby było już oki :-).. jak se przypominam ... Remi jak miał trzydniówkę to chyba na 5 dostał wysypkę...

Edytko to fajnie że wyniki Maćka są dobre :-)..
a Olci też szybko przejdzie :tak:
Kinuś .. DORWAĆ BURMISTRZA HI HI
żartuję ale zachował jak palant nadzieji narobił ....:wściekła/y:

Joasiu ale z Ciebie meczkomenka ;-):-)

Hej!

Wyniki Maćka super. W moczu nie ma nic czego być nie powinno, leukocyty w normie, żadnych bakterii. Uffff......
Za to Ola zasmarkana okrutnie, pokasłuje byłyśmy u lekarza, ale niby wszystko ok. Witamina C powinna załatwić sprawę.

Joasiu jestem w szoku szczerze mówiąc że Turcja wygrała, co prawda nie oglądałam meczu do końca, tylko pierwsze 30 minut i nic nie zapowiadało klęski Czechów. A ostro im kibicowałam. Dziś grają nasi swój ostatni mecz, ale chyba go nie obejrzę...:zawstydzona/y:

Edytko ja bede ogladac meczyk:-)samotnie:-(malz idzie z kolegami kibicowac:-(wiec my z JUla same zostajemy:-(

Super ze siuski czysciutkie:-)a co do Czechow to tez bylam za,nie udalo sie chlopakom...a tak wogole to komu kibicujesz:confused:ja Holendrom:tak::-)

Olence zdrowka zyczymy:-)

Hej hej

W sobote wieczorem był lekarz u Matta.
Przebadał mu wszystko.Uszy,gardełko,osłuchał i nic.
Niema przyczyny.
Wczoraj jeszcze gorączkował i dziś rano też.

Czekamy do następnej gorączki i jedziemy do pediatry.
A jak się nie pojawi to i tak jedziemy zbadać siuśki.
Ale umówiła nas na 16:15 i niewiem czy zdążymy bo M leci na szkolenie do Anglii :angry::baffled:

Czytałam,że w trzydniówce tempka może się utrzymać do 7 dni,ale ja podejrzewam siuśki :baffled:

Biedny Matt:-(mam nadzieje ze bedzie dobrze a siuski koniecznie przebadajcie:tak:a duza ma ta goraczke:confused:Aniu zostajesz sama z chlopakami na dlugo:confused:

Cześć Dziewczyny!
jeszcze raz dzięki za życzonka :-)
wczorajszy dzień był w miare oki nawet siora mnie odwiedziła :tak:
w sobote pierwszy raz zostawimy Kordianka na noc coby se naszą roczniczkę milusio spędzić ;-):-p

u nas brzydka pogoda zaraz chyba pompa będzie bo grzmi,,,:szok:

Joasiu ale z Ciebie meczkomenka ;-):-)

lubie dobra pilke i taka zemnie maniaczka;-):-Du nas sloneczko,gorac a na tvn24 pokazywali Gdansk i starszna pompe deszczowa:-(wspolczuje wam kiepskiej pogody:-(Mam nadzieje ze poszalejecie na rocznice a Kordianek "szczesliwy" bedzie bez rodzicow:tak:

Jula spi,pralka sie pierze,obiadek gotowy tylko do prasowania zmusic sie nie moge:-(koszmar mowie wam:-(

reklama
Asiu kibicowałam Czechom a teraz to już nie wiem...Chorwatom może albo Holendrom też. Ja też będę oglądać ten mecz, może nie padnę na zawał...:laugh2:

Do góry