reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusiu dziekują za życzonka :-)
No trochę sie u Ciebie działo....
do masarzu plecków to ja mam męża ;-) ale maty z rolkami słyszałam że dobre...:tak:
O to Sandrusia lubi opiekować się dzidziusiami ... to może .. braciszka lub siostrzyczkę ? :tak::-)
widzę że fotka Sandrusi inna ... wyszła pięknie a gdzie kiteczki?
moja daje się uczesać tylko jak gdzieś wychodzimy a jak już w domku to fryzurki brak :-)

no Dziewczyny spokojnej niedzielki życzę :tak:

reklama
Dzień dobry!

Strasznie dziś senny dzień....Już ledwo siedzę, a tu jeszcze tyle godzin na wysokich obrotach...

Martusiu niestety nie pamiętam jak się zwał ten program, mam go na komputerze w domu, tam niestety nie mam internetu. Dziś może mąż coś wykombinuje, będę go mocno naciskac, a jak nie to najwyżej nazwę programu prześlę sms-em ANI a ona Ci ją przekaże na bb.
Przeczytałam, że się obkupiłaś w stroje - ja tam w tym roku nawet nie próbuję się oszukiwac, że wyjdę w stroju na słońce, nic z tego, zbyt wiele mam do ukrycia:crazy:

Anineczko jak dzis Mateuszek? Wysypało go????

Jkrzymko swietujesz dzis imieniny?

Udało się!
Mam internet w domu.

Martusiu nie mogę znaleźć tego programu:wściekła/y:

Moja córa już śpi, Maciek szaleje, a ja sie doczekać nie mogę kiedy spać pójdę.

dzien dobry:-)

mamy kolejny piekny dzien:-)
wczorajszy meczyk czechow z Turcja = pelne zaskoczenie...ale nalezalo sie Turcji zwyciestwo:tak:

a wczoraj moj bratanek tez rozgrywal wielki meczyk i sa w swoim roczniku misterzem mazowsza:tak::-):tak:...teraz czekaja ich rozgrywki sa ogolnopolskie..

Martusia mam nadzieje ze problemy z netem minal bezpowrotnie:tak:Byliscie na basenie:confused:fajny:confused:
J a z JUla bylam w sobote na basenie....bardzo jej sie podoba..chlapanie ,plywanie..slicznie plywa..macha raczkami jak piesek:-Da przedewszystkim spodobala jej sie jazda w rurze..normalnie oszalala na tym punkcie;-):-D

Edytko jak tam badanie Maciusia?dzis wyniki tak:confused:fajnie ze juz w domku masz sprawny komputer:tak:

Aniu jak tam zdrowko Matta:confused:nie pisalas nic czy byliscie u lekarza i co powiedzial:confused:czekam z niecierpliwoscia na Twojego posta...mam nadzieje ze juz jest zdrowy:tak:

my dzis mamy zebranie w przedszkolu na 17-sta:tak:
a teraz jemy sniadanko i zmykamy na spacerek:tak:

Hej ,

Teściówka wypuściła się z Hanka na lody. Mam chwilkę na kawę i ploty ;-)

Asia, to z Ciebie prawdziwy kibic :-D. Ja nawet nie wiem kiedy są mecze, ale to głównie dlatego, że nie mam polsatu, a po drugie roboty na podwórku tyle, że nie ma kiedy klapnąć przed telewizorem :baffled:
Na basenie z Hanką nigdy nie byłam, ale jestem pewna, że podobałoby sie jej strasznie :tak:
Pamiętacie , jak pisałam Wam, że tuz obok mojego domu maja budować halę sportową ? Burmistrz wycofał sie z przetargu :angry:. Nawet nie wiadomo dlaczego...Cała społeczność rokicka wiesza na nim psy :wściekła/y:....Halę pewnie zbudują, ale nie za jego kadencji...niestety . A ja już sie tak napalałam na aerobik :baffled: i pluskanie w nowym basenie.

Anineczko, jak Matt :-(? Na gg masz opis, ze gorączka wciąż trzyma...Która to już doba ?

Edzia, ale fajnie, że masz neta :-D. Ja bez neta , jak bez...reki ;-)

JKRZYMKA, składam Ci spóźnione życzenia imieninowe :-)

Marta, fajna fotka w podpisie :tak:Radosny ptaszek z Twojej córci :happy:

Hej!

Wyniki Maćka super. W moczu nie ma nic czego być nie powinno, leukocyty w normie, żadnych bakterii. Uffff......
Za to Ola zasmarkana okrutnie, pokasłuje byłyśmy u lekarza, ale niby wszystko ok. Witamina C powinna załatwić sprawę.

Kinek no szkoda, że nie będziesz miała tego centrum pod nosem...Nic tylko rowerem jeździć i basen w ogrodzie sobie fundnąć.

Joasiu jestem w szoku szczerze mówiąc że Turcja wygrała, co prawda nie oglądałam meczu do końca, tylko pierwsze 30 minut i nic nie zapowiadało klęski Czechów. A ostro im kibicowałam. Dziś grają nasi swój ostatni mecz, ale chyba go nie obejrzę...:zawstydzona/y:

Ania napisz jak Matt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Hej hej

W sobote wieczorem był lekarz u Matta.
Przebadał mu wszystko.Uszy,gardełko,osłuchał i nic.
Niema przyczyny.
Wczoraj jeszcze gorączkował i dziś rano też.

Czekamy do następnej gorączki i jedziemy do pediatry.
A jak się nie pojawi to i tak jedziemy zbadać siuśki.
Ale umówiła nas na 16:15 i niewiem czy zdążymy bo M leci na szkolenie do Anglii :angry::baffled:

Czytałam,że w trzydniówce tempka może się utrzymać do 7 dni,ale ja podejrzewam siuśki :baffled:

Cześć Dziewczyny!
jeszcze raz dzięki za życzonka :-)
wczorajszy dzień był w miare oki nawet siora mnie odwiedziła :tak:
w sobote pierwszy raz zostawimy Kordianka na noc coby se naszą roczniczkę milusio spędzić ;-):-p

u nas brzydka pogoda zaraz chyba pompa będzie bo grzmi,,,:szok:

Anineczko szkoda mi Matta ślę zdrowotne buziaki żeby było już oki :-).. jak se przypominam ... Remi jak miał trzydniówkę to chyba na 5 dostał wysypkę...

Edytko to fajnie że wyniki Maćka są dobre :-)..
a Olci też szybko przejdzie :tak:
Kinuś .. DORWAĆ BURMISTRZA HI HI
żartuję ale zachował jak palant nadzieji narobił ....:wściekła/y:

Joasiu ale z Ciebie meczkomenka ;-):-)

Hej!

Wyniki Maćka super. W moczu nie ma nic czego być nie powinno, leukocyty w normie, żadnych bakterii. Uffff......
Za to Ola zasmarkana okrutnie, pokasłuje byłyśmy u lekarza, ale niby wszystko ok. Witamina C powinna załatwić sprawę.

Joasiu jestem w szoku szczerze mówiąc że Turcja wygrała, co prawda nie oglądałam meczu do końca, tylko pierwsze 30 minut i nic nie zapowiadało klęski Czechów. A ostro im kibicowałam. Dziś grają nasi swój ostatni mecz, ale chyba go nie obejrzę...:zawstydzona/y:

Edytko ja bede ogladac meczyk:-)samotnie:-(malz idzie z kolegami kibicowac:-(wiec my z JUla same zostajemy:-(

Super ze siuski czysciutkie:-)a co do Czechow to tez bylam za,nie udalo sie chlopakom...a tak wogole to komu kibicujesz:confused:ja Holendrom:tak::-)

Olence zdrowka zyczymy:-)

Hej hej

W sobote wieczorem był lekarz u Matta.
Przebadał mu wszystko.Uszy,gardełko,osłuchał i nic.
Niema przyczyny.
Wczoraj jeszcze gorączkował i dziś rano też.

Czekamy do następnej gorączki i jedziemy do pediatry.
A jak się nie pojawi to i tak jedziemy zbadać siuśki.
Ale umówiła nas na 16:15 i niewiem czy zdążymy bo M leci na szkolenie do Anglii :angry::baffled:

Czytałam,że w trzydniówce tempka może się utrzymać do 7 dni,ale ja podejrzewam siuśki :baffled:

Biedny Matt:-(mam nadzieje ze bedzie dobrze a siuski koniecznie przebadajcie:tak:a duza ma ta goraczke:confused:Aniu zostajesz sama z chlopakami na dlugo:confused:

Cześć Dziewczyny!
jeszcze raz dzięki za życzonka :-)
wczorajszy dzień był w miare oki nawet siora mnie odwiedziła :tak:
w sobote pierwszy raz zostawimy Kordianka na noc coby se naszą roczniczkę milusio spędzić ;-):-p

u nas brzydka pogoda zaraz chyba pompa będzie bo grzmi,,,:szok:

Joasiu ale z Ciebie meczkomenka ;-):-)

lubie dobra pilke i taka zemnie maniaczka;-):-Du nas sloneczko,gorac a na tvn24 pokazywali Gdansk i starszna pompe deszczowa:-(wspolczuje wam kiepskiej pogody:-(Mam nadzieje ze poszalejecie na rocznice a Kordianek "szczesliwy" bedzie bez rodzicow:tak:

Jula spi,pralka sie pierze,obiadek gotowy tylko do prasowania zmusic sie nie moge:-(koszmar mowie wam:-(

reklama
Asiu kibicowałam Czechom a teraz to już nie wiem...Chorwatom może albo Holendrom też. Ja też będę oglądać ten mecz, może nie padnę na zawał...:laugh2:

Do góry