Witam
Wczoraj bylismy na baseniku, wyszalalysmy sie na maksa :-)
Na basenie mozna dostac poduszki na raczki do plywania i takie deseczki, ale dzieciaki mialy swoje sprzety wiec po baseniku pojechalismy kupic corci okularki do nurkowania i kolo
:-) Sama sobie wybierala ;-)Trafilam na super okazje i kupilam sobie stroj jednoczesciowy z najeczka :-) Bede miala na zmaine :-):-)
Jak wrocilismy do domku to
Sandra padla i pospala 2h i wstala wyspana. Mialam cicha nadzieje, ze bedzie spala do rana. Kolacji zjadla dwa razy tyle co zwykle :-) kapiel zaliczyla przed polnoca, a spac posla po 2
Glizdeczka mala z nami koniecznie film ogladac chciala, a jakja Przemek poszedl usypiac to wariowala, spiewala i mowila, ze nie chce jej sie spac to przyszla do nas do pokoju biegala z kolkiem i okularami na oczkach po domku imowila ze jutro idzie z tym na basen :-) No i po filmie dopiero zasnela, a my ledwo zywi usnelismy razem z nia ;-):-)
U nas dzis dzien lenistwa byl bo wstalismy wszyscy po 11
:-)
Jak tatus poszedl do pracki to przesadzalysmy kwiatki
:-) Corcia zachwycona bo w ziemi mogla pogrzebac i na calej kuchni mialm syfek jakby tornado przeszlo :-)
Ale moja zosia samosia pomogla posprzatac to raz dwa chatke ogarnelysmy i jeszcze na spacerek zdazylysmy pojsc :-)
Jkrzymka pisze:
O to Sandrusia lubi opiekować się dzidziusiami ... to może .. braciszka lub siostrzyczkę ?
widzę że fotka Sandrusi inna ... wyszła pięknie a gdzie kiteczki?
Jkrzymka pisze:
moja daje się uczesać tylko jak gdzieś wychodzimy a jak już w domku to fryzurki brak
Jkrzymka chyba jestem za leniwa na mele dzidzi w domku
I za stara jestem
;-)
Dobrze mi jak przesypaim cale noce ;-)
A tak powaznie. To sama nie wiem mam bardzo duzy mentlik w glowie. Raz bym chciala a dziesiec nie. Sa dni co bym chciala a sa co nigdy w zyciu.
Dziekuje w imieniu corci za komplemencik :-)
Kiteczki czeszemy jak wychodzimy i nieraz w domku. Na tym zdjeciu to byla akurat fryzurka ze spineczkami ale tak szalala na zjezdzalni ze spineczek nie widac ;-)
Edytko napewno nie jest tak zle i w bikini na sloneczko wyjsc mozsz :-)
Szkoda, ze nie mozesz znalezc tego programiku :-(
Ciesze sie, ze
Maciusia wyniki w porzadku :-):-)
Zdroweczka dla
Oluni
Asiu gratulacje dla Twojego bratanka
Mistrzostwo mazowsza :-) Fajnie brzmi
Nasz basenik fajny choc bez atrakcji ze zjezdzalniami czy rurami to byl nasz pierwszy raz.
Sandrunia troche sie bala, potem sie taplala i chlapala, ale sama plywac sie bala. Sa dwa baseny jeden maly a drugi duzy. Kapalysmy sie i tu i tu. Bedziemy chodzic czesciej to moze sie przelamie ;-):-)
Kinek teraz macie duz i piekny plac za domkiem to mozesz postawic piekny basenik i
Hania bedzie sie taplala jak sie patrzy :-) i pewnie wyciagac bedziesz ja sila ;-):-)