reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Ciekawe ile taki bilet będzie kosztował.
Pewnie to zależy od trybuny.
A z Webb-em robi się nieciekawie
http://www.dziennik.pl/sport/euro-2...policja_sledzi_szydzacych_z_Webba.html#reqRss
Pewnie to zależy od trybuny.
A z Webb-em robi się nieciekawie
http://www.dziennik.pl/sport/euro-2...policja_sledzi_szydzacych_z_Webba.html#reqRss
anineczka
A sędzia kalosz się liczy?
Bo me usta wypowiedziały to magiczne zdanko.
Eksperci wypowiadają się,że miał prawo podyktować karnego
a my niestety strzelaliśmy ze spalonego...
Okrutne fakty :-(
Bo me usta wypowiedziały to magiczne zdanko.
Eksperci wypowiadają się,że miał prawo podyktować karnego
a my niestety strzelaliśmy ze spalonego...
Okrutne fakty :-(
anineczka
Niewiele wiem jak się czuje bo non stop śpi
Dzisiaj przez cały dzień miał może z 5 godzin aktywności
Dalej gorączkuje.
Ale mam nadzieje,że jutro przywita nas piękna wysypka.
Bo jak nie to wieczorem pojedziemy do szpitala (weekend) i powiem,żeby mu zbadali śiuśki i wszystko inne.
Marek w poniedziałek leci do Anglii na szkolenie i wraca w środe,tak więc musze być pewnia,że moge sama z nimi zostać.
Bo innaczej się nie rusze do lekarza.No chyba,że taxi bo doktorka mam w innej mieścinie.
Dzisiaj przez cały dzień miał może z 5 godzin aktywności
Dalej gorączkuje.
Ale mam nadzieje,że jutro przywita nas piękna wysypka.
Bo jak nie to wieczorem pojedziemy do szpitala (weekend) i powiem,żeby mu zbadali śiuśki i wszystko inne.
Marek w poniedziałek leci do Anglii na szkolenie i wraca w środe,tak więc musze być pewnia,że moge sama z nimi zostać.
Bo innaczej się nie rusze do lekarza.No chyba,że taxi bo doktorka mam w innej mieścinie.
No dziewczyny to se troszke poklikałyście ...
Anineczko i jak wysypka już jest? oby to 3 dniówka była ;-)
Jakie zapatrzone w piłkarzy no no ;-)
ja tam wole patrześ na biegi na 100 lub przez płotki ;-)
jak tam dzionek się zapowiada?
Anineczko i jak wysypka już jest? oby to 3 dniówka była ;-)
Jakie zapatrzone w piłkarzy no no ;-)
ja tam wole patrześ na biegi na 100 lub przez płotki ;-)
jak tam dzionek się zapowiada?
reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
dzien dobry:-)
Boruc to przystojniacha jak sie patrzy;-)
u nas wietrznie,ale slonce jest..zimna noc byla..wiec dlugie spodnie trzeba nalozyc na tylek;-)
Holendrzy super pograli z Francja:-):-)
Aniu jak tam Matt dzisiajwysypalo go
Monia dzis wyjezdza do rodzinki...wkoncu doczekala sie:-)szczesliwej podrozy:-)i wracaj do nas szybciutko
ja dzis ok 5 rano szlam z Jula do kibelka i pozniej spac nie moglam..patrzylam na spiaca Jule ona to problemow nie ma...owszem sa wyjatkiale zadko na szczescieczekamy na tatusia i zmykamy do mojej mamy i idziemy na basen.Jula doczekac sie juz nie mozepozniej zakupki i szykowanie imprezki imieninowej-jutro Jolanty.Moja mama ma tak na imie:-)
JKRZYMKA malz juz dostal slodki czekoladowy telegramczy schowany czeka na ten dzienja bym chyba nie wytrzymala tyle czasu;-)
Boruc to przystojniacha jak sie patrzy;-)
u nas wietrznie,ale slonce jest..zimna noc byla..wiec dlugie spodnie trzeba nalozyc na tylek;-)
Holendrzy super pograli z Francja:-):-)
Aniu jak tam Matt dzisiajwysypalo go
Monia dzis wyjezdza do rodzinki...wkoncu doczekala sie:-)szczesliwej podrozy:-)i wracaj do nas szybciutko
ja dzis ok 5 rano szlam z Jula do kibelka i pozniej spac nie moglam..patrzylam na spiaca Jule ona to problemow nie ma...owszem sa wyjatkiale zadko na szczescieczekamy na tatusia i zmykamy do mojej mamy i idziemy na basen.Jula doczekac sie juz nie mozepozniej zakupki i szykowanie imprezki imieninowej-jutro Jolanty.Moja mama ma tak na imie:-)
JKRZYMKA malz juz dostal slodki czekoladowy telegramczy schowany czeka na ten dzienja bym chyba nie wytrzymala tyle czasu;-)