reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
jestem.

Ja już rozmawiałam z mężem że na Euro 2012 koniecznie musimy zdobyc bilet na jakiś mecz Polski. To musi byc cudowne doświadczenie:tak:

ło matko!
Dobrze, że nic złego na tego FANTASTYCZNEGO PANA SĘDZIEGO nie napisałyśmy na bb bo by nas austriacka policja aresztowała. No to chyba się człowiek spodziewał co się będzie działo. W końcu powiózł nas z premedytacją!

A sędzia kalosz się liczy?
Bo me usta wypowiedziały to magiczne zdanko. :baffled::zawstydzona/y:

Eksperci wypowiadają się,że miał prawo podyktować karnego
a my niestety strzelaliśmy ze spalonego...
Okrutne fakty :-(

Myślę, że za tego kalosza to jakieś zawiasy Ci się należą:-D

A z tym karnym dla nas - powinno ich byc w takim razie z 10 w każdym meczu.
Ale wiadomo - sędzia ma ostatnie słowo. Niestety!

Ania jak Matt dziś się czuje?

Niewiele wiem jak się czuje bo non stop śpi :szok:
Dzisiaj przez cały dzień miał może z 5 godzin aktywności :baffled:
Dalej gorączkuje.
Ale mam nadzieje,że jutro przywita nas piękna wysypka.
Bo jak nie to wieczorem pojedziemy do szpitala (weekend) i powiem,żeby mu zbadali śiuśki i wszystko inne.
Marek w poniedziałek leci do Anglii na szkolenie i wraca w środe,tak więc musze być pewnia,że moge sama z nimi zostać.
Bo innaczej się nie rusze do lekarza.No chyba,że taxi bo doktorka mam w innej mieścinie.

No dziewczyny to se troszke poklikałyście ...:tak:
Anineczko i jak wysypka już jest? oby to 3 dniówka była ;-)

Jakie zapatrzone w piłkarzy no no ;-):tak:
ja tam wole patrześ na biegi na 100 lub przez płotki :zawstydzona/y:;-)
jak tam dzionek się zapowiada?

reklama
dzien dobry:-)

Boruc to przystojniacha jak sie patrzy:-p:-D:tak:;-)

u nas wietrznie,ale slonce jest..zimna noc byla..wiec dlugie spodnie trzeba nalozyc na tylek;-):tak:

Holendrzy super pograli z Francja:-):tak::-)

Aniu jak tam Matt dzisiaj:confused:wysypalo go:confused:

Monia dzis wyjezdza do rodzinki...wkoncu doczekala sie:tak::-)szczesliwej podrozy:-)i wracaj do nas szybciutko:tak:

ja dzis ok 5 rano szlam z Jula do kibelka i pozniej spac nie moglam..patrzylam na spiaca Jule :tak:ona to problemow nie ma...owszem sa wyjatki:tak:ale zadko na szczescie:tak:czekamy na tatusia i zmykamy do mojej mamy i idziemy na basen.Jula doczekac sie juz nie moze:-Dpozniej zakupki i szykowanie imprezki imieninowej-jutro Jolanty.Moja mama ma tak na imie:-)

JKRZYMKA malz juz dostal slodki czekoladowy telegram:confused:czy schowany czeka na ten dzien:confused:ja bym chyba nie wytrzymala tyle czasu:-p;-):tak:

Do góry