reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej hej
Gorączki ciąg dalszy.Młody pobaraszkował godzinke i znowu śpi.
Czekam na wysypke u niego to wtedy odetchne,że to trzydniówka.

I jak???
Maciek też miał trzydniówkę a ja myslałam, że jajo zniosę w oczekiwaniu na wysypkę. Jak się pojawiła oetchnęłam z ogromną ulgą...!!!!

wczoraj my też meczyl oglądalismy, sędzia kalosz...nie wiem w jakis posób on w tej Angielskiej lidze sedziuje, ale już na cały świat poszło ze pomógł austryjakom mieć nadzieje na ćwierćfinał :baffled:

Jula moja wczoraj zazyczyła sobie oglądać NEMO sama, wiec jak był mecz to obejrzałą ale już bez traumy, zawołała mnie żeby powiedzieć ze Naemo sie uratował i jest ze sqwoim tatusiem ;-)

Ehhh ten mecz...ja się załamałam straszliwie..

A czego Jula się boi w Nemo? Maciek rekinów! To samo ma jak ogląda "Sposób na rekina". A ostatnio wałkuje Scooby Doo.

Luleczko dziekuje, ze sie o mnie martwilas.

coś mojej małej spanie bez pieluchy nie wychodzi :szok: ząk musiałam rano kąpać ... dobrze że mam prześcieradło na takie okazje :tak:
Miłego dzionka !!!!!

Maciek tez coraz czesciej sika w majtki i to w dzien...

Wczoraj dowiedziałam się, że wrzosy dopiero w sierpniu zasadzą, bo teraz szkółki nie mają :-(...Ten ogród chyba do końca świata będzie rozbabrany :wściekła/y:

No nie wiem Kinek, przeciez my do Ciebie do ogrodu za rok rzyjezdzamy to juz tam cos by moglo byc:baffled::-)

Jkrzymka alez Twoje dzieci maja boskie oczy!!!!

Ciekawe jak tam Edzia.Brak jej tutaj.

No!:laugh2: Buziaki!:-D

Joasiu możesz sobie zamówić to na www.czekoladowytelegram.pl fajna sprawa...

Niezle!

Oj, brakowalo mi Was!

reklama
No nie wiem...cholera, mały znowu boi się sikac, niby mówi, że chce, ale jak go wysadzam nic nie robi:-(...Zamartwię się do tego poniedziałku:-(

Maciusiu nie strasz mamy:tak: ...oby wyniki byly dobre:tak:

My ogladamy meczyk:tak:wlosi sa w takiej samej sytuacji jak my...zostalo pare minutek....jestem za Rumunia

JUla ma limo podbite -hustawka ja zaatakowala:-(to podczas naszego popoludniowego spacerku a teraz chlopiec wpadl na nia i zdrugiej strony siniaka nabil...oj biedna ta moja dziewczynka:-(nogi cale w siniakach,plecy poscierane ...

Asiu Rumunia wygrała chyba, co? Akurat usypiałam Olę i zerkałam kątem oka na maleńki telewizor... Też byłam za Rumunią:tak:
Z Juli Ci partyzantka rośnie:-D

Ten Bufon niezły jest:-D

Lubię oglądac mecze ze względu na piłkarzy.
Strasznie mi się podobają...:-p
Mąż myśli pewnie, że na mecz patrzę podobnie do niego i nawet nie przypuszcza, że jest wręcz odwrotnie.

Piłkarze są cool!!!!!
A niektórzy to takie ciacha że ho ho:-D:blink:

Ja jestem.
Siedzę przed kompem ze szklaneczką wareczki.
Dzieci śpią....

Boruc jest fajny, ma boskie oczęta.
A w środę mu się dziecko urodziło i dziś dostał wolne i poleciał do Polski je zobaczyc. Fajnie, co?

reklama
Troszke z ciążą nie trafili.Tatusia nie było przy porodzie :baffled:

Ja mam jakiś rum z mango i owoców tropikalnych.Dziś kupiłam w Aldim.Nawet dobre.

Mój Mateuszek już śpi,a Antek jeszcze podryguje w pokoju :angry:

Do góry