reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej

Mateusz dziś z rana miał wysoką gorączke.Niewiem ile bo nie dał sobie zmierzyć,tak ryczał i wił się.
Zupełnie niewiem od czego.Dałam mu Calpol i teraz śpi.
Mąż daleko na wyjeździe,ale już wraca.
Może go przewiało wczoraj na spacerze :-(

A jutro miał mieć zaległe szczepienie :baffled:
Ehhh....
Moja wysypka pojawia się dalej,ale stare plamki już znikają.Wysyp trwa od 2-3 tygodni a później się goją.Jak do soboty dalej będzie wysyp pójde do lekarza :tak:

Jestem tak zmęczona już z rana,że nawet siły nie mam w rękach.Ledwo co pisze :szok:

Wpadne poźniej i ponadrabiam :tak:
Pa

reklama
Aniu wspolczuje Wam..mam nadzieje ze u Mateuszka to nic powaznego...:tak:dobrze ze malz jedzie z odsiecza:tak:sen jest najlepszym lekarstwem..oby to jutrzejsze szczepienie za dlugo sie nie zwlekalo...

Luleczko fajna frajde mialyscie w tej piaskownicy...tyle godzin...zazdroszcze bo JUla jak jest na placu zabaw to jest wszedzie..na chwilke:-(i nawet posiedziec matce nie da:angry:mam nadzieje ze wypogodzi sie u Was:tak:dzieki za zainteresowanie Juli kupka ...wczoraj po 5 dniach zrobila..Jarkowi jak mnie nie bylo,byl placz..bieganie na paluszkach....ale na pare dni mamy spokoj:tak:usmialam sie wyobrazajac sobie was jako baby piskowe:-D;-):-Dmam nadzieje ze nie piecze sie opalenizna:tak:i szybko zbrazowiejesz:-)

JUla na dzisiejszym spacerku przewrocila sie i kolana zdarte,krew leciala..musze zaczac nosic apteczke bo nigdy nic nie wiadomo:tak:

Monia napisala do mnie smska...ze ma awarie kompa...prosila zebym Was pozdrowila co tez czynie;-):tak:

jednak na dworzu nadal skwar,coprawda wieje wiaterek ale taki przyjemny bo na sloncu skwar:tak:ale cos sie szykuje..moglo by w nocy popadac...trawy sa popalone,susza jest niezla:tak:

JKRZYMKA zaraz rozejrze sie za twoja galerie gdzie was widac;-):tak:fajnie jak ktos wpadnie i mozna poplotkowac a pozniej pomoze w wyprawie z dziecmi na spacerek:tak:udanego spacerku wtakim razie:tak:i oby udalo sie cos wiekszego kupic w dobrej cenie...a jeszcze lepiej skoro macie dzialeczke to zeby sie wam udalo pobudowac:tak::-)

a to jest czekoladowy telegram sorki ale fota tylko jedna w rzeczywistości wygląda ładniej ma podwójne pudełeczko mniam już bym zjadła....

Załączniki

• S5009691.jpg
    S5009691.jpg
    361,4 KB · Wyświetleń: 26
Dziewczyny dzieki za miłe słowa :-)
Luleczko faktycznie dziwne to z tym nocniczkiem:confused: napisz jak dowiesz się o co chodziło...

Anineczko co z Mateuszem , gorączka spadła? oby był zdrowy :tak:

a teraz pare fotek z dzisiaj bo szwagierka miała cyfrówke he he

Załączniki

• Dominiczka.jpg
    Dominiczka.jpg
    120,9 KB · Wyświetleń: 26
  • Kordianek.jpg
    Kordianek.jpg
    102,5 KB · Wyświetleń: 27
  • Korduś.jpg
    Korduś.jpg
    107,2 KB · Wyświetleń: 20
  • Korek.jpg
    Korek.jpg
    125,2 KB · Wyświetleń: 24
Hej hej.
Niestety gorączka jest dalej.2 godzinki temu było 39,2 :-(
Od 18:00 przyjmyje lekarz to pojedziemy.
narazie zbijam nurofenem i calpolem.
Młody śpi teraz.
Ehhh

Jkrzymko
prezent słodziutki :-)
A dzieciaczki piękne,po mamusi.
Super!!!

JKRZYMKA masz przesliczne dzieci:tak::-)a telegram slodziutki:-)..zdradz mi jedynie ile taka przyjemnosc kosztuje:tak:i jaka byla reakcja melza...

Luleczko co z siusianiem JUlki:confused:

Aniu mam nadzieje ze to nic powaznego...biedny Matt:-(daj znac co lekarz powie:tak:

Przyszedl wozek i zachwyt Juli.....bezcenny:tak: takiej wiekiej radosci sie nie spodziewalam..jak pstrykne fotki to dam znac :tak:

Kinus jakbys chciala jakies menu wegetarianskie to daj znac...zreszta teraz jak zaczely sie warzywka i owoce to masz duze pole do popisu:tak:

Anineczko i jak ? co lekarz powiedział?
Joasiu no fajowo że wózeczek się spodobał :-)
a cena hmmm... ze wszystkim czyli kurierka torebka chłodziwo 73zeta :szok::zawstydzona/y: no ale to rocznica he he raz na czas można zaszaleć :tak:;-) ... a jak chcesz to zobacz na tamtą stronkę bo ceny różne..:-)
a reakcje zobaczę 25 czerwca , jak wytrzymami nie dam wcześniej :tak:

Hej dziewczynki.
Co tutaj tak pusto ??

Byliśmy wczoraj u lekarza.
Wszystko czyste. Lekarka sama w sumie nie wiedziała co mu jest.Coś tam napomkneła o wirusie,ale sama nie była przekonana do tego.
Pojawia się tylko gorączka.
Myśle,że to trzydniówka,ale przekonam się jutro lub pojutrze.
Zbijamy gorączke tylko.

Co do mojej wysypki.Stwierdziła,że uczulenie :baffled:
Na nowy proszek lub coś innego czego dotykam :baffled:
Ja obstaje przy swoim (zresztą chyba niezna nawet tej choroby Łupież różowy) bo czy jest możliwe,że ja zareagowałam na nowy proszek a dzieci nie ?
One są bardziej wrażliwsze na coś takiego :confused:
A pozatym nigdy w życiu nie reagowałam na zmiane proszku,zresztą nigdy w życiu nie miałam na nic alergii.
No nic.Przepisała mi Zyrtec a jak on nie pomoże mam przyjśc po Hydrokortyzon a jak to nie pomoże to sterydy :baffled:
Wziełam sobie w końcu coś antydzieciowego :tak:

Teraz Mateuszek śpi.
Bidulek jak dopada go gorączka to ma straszne dreszcze i nie może się zagrzać.
Ale żadnych innych objawów nie ma :tak:

Hej dziewczynki...

Jakaś wypluta jestem. Aż mi głupio, bo chyba za każdym razem jak do Was zaglądam, to tylko po to żeby się pożalić...
POgoda nam się trochę popsuła, ale wyczekiwanego deszczu brak...Ogrodnicy dalej ślamazarzą. Wczoraj dowiedziałam się, że wrzosy dopiero w sierpniu zasadzą, bo teraz szkółki nie mają :-(...Ten ogród chyba do końca świata będzie rozbabrany :wściekła/y:
Teściowa, coś przebąkuje, że chciałaby już wracać do domu. Niezbyt mi to na rękę, bo wokół domu tyle pracy...i nie wiem jak to wszystko ogarnę z Hanką u paska...
Jacek do piątku w Łodzi :baffled:
POtrzebuję duuużżzzo energii ...

Buziam Was mocno ;-)...wszystkie :tak:

JKRZYMKA, słodkie masz dzieciaczki :tak:

ania, Wam życze zdrówka

reklama
Aninaczko może faktycznie to uczulenie pare moich koleżanek dostało uczulenia alergiczne dopiero od niedawna a nigdy czegoś takiego nie miały...
daj buziaka Mateuszkowi niech zdrowieje :-)
Kinuś nie zazdroszczę takiego chaosu ale jeszcze troche i będzie pięknie :-) wysyłam Ci fluidy siły .... łap :tak: :-)

Do góry