Cześć Kochane
a gdzie wy jesteście??? pewnie Wszystkie na procesje poszłyscie ;-);-);-)
Dzisiaj przyszła odpowiedź na moja aplikacje o NIN, przyznali mi numer, wiec mozemy składać dalej wnoski o benefity, mam nadzieje że coś dostaniemy
, bo w innym razie musze na cito jakiejś pracy szukać
Ania, Asia uśmiałam sie z Waszej rozmowy wczorajszej
ide popatrzeć na te fotki, i obejrzeć Nasze Laseczki ;-)
Asiu mam nadzieje że Jula dzisiaj grzeczniejsza
jak pogoda? mam nadzieje ze nie pada i wyprawa rowerowa bedzie
Edzia mi z moimi plecami, zębami, piersiami też specjalistów tutaj brakuje...a jak ide do GP to panadol lub antybiotyk w dawce dla dzieci dostaje, dlatego wole do lekarza nie chodzić tylko sama sie kuruje,
Kinuś jak tam? wygodnie sie spało Teściowej na dmuchanym łóżku? czy gościliście Ją w sypialni?;-)
Moniu niestety Jula dalej narzeka:-(, był czas że mniej, ale teraz znowu, a w nocy przez sen czasami nawet płącze i mówi ze nóżki ją bola i drętwieją, wtedy kłąde jej termofor na te nóżki, zeby ciepło miałą, masuje te nóżki małe, podaje panadol, bo tylko tle moge zrobić:-
zawstydzona/y::-(, no i śpi dalej. ehhh
nie wiem co bedzie z Naszym weekendowym wyjazdem:-(, w sobote musze do szkoły pojechać, juz mi sie nie chce, tracę zapał do tego, miała być nauka online, a ja prawie co tydzień tam jeżdżę, ehhh ale już mam nadzieje bliżej jak dalej
Moze jak bedzie ciepło to zrobimy sobie chociaż w niedziele taki jednodniowy wyjazd nad morze :-
-( mam nadzieje
:-(
Jula mnie wzywa
więc papapa