Hej Babeczki :-)
ja jestem na momento
Wczoraj próbowałąm 3 razy napisać posta, ale moja Julia na mnie tak krzyczałą jak siadałąm przy kompie, szok normalnie, moje dziecko robi sie małym terrorystą, wyje, krzyczy, a wczoraj do mnie powiedziała że jestem "normalną małpą"
dostałą karę za takie zachowanie, siedziałą w swoim pokoju, miałą siedzieć dopóki nie przeprosi, po godzinie przyszła z ogromnym gilem, i wcisnełą z siebie przepraszam :-(
ehh tyle rzeczy wczoraj miałąm napisać...
dzisiaj napisze tylko tyle
Aniu gratuluje ząbków Matiemiu
i Antosiowi gratuluje że umie już na nocniczek zrobić co trzeba
teraz bedzie co raz lepiej, i wkrótce pożegnacie sie z pieluchą
a co do wyjazdu, wiesz na drogę ja Julii zawsze majtasy pampersowe zakładam, wiec moze rzeczywiście też Antosiowi podpasują
i zapytaj znajomych czy nie bedą mieli nic przeciwko temu zeby Antoś u Nich bez pieluch chodził, wiesz szkoda zmarnować Jego nocnikowe sukcesy
;-)
Moniu mam nadzieje że autko Wasze szybciutko naprawia, jak macie ładne pogodę szkoda marnowac
Asiu, Moniu fajne wasze spotkanko
Kamilka karta rozpoznawczą
super ;-)
Mam nadzieje ze jak sie spotkacie następnym razem to już nie przypadkowo i fotki jakieś bedą ;-)
Kinuś szykuj sie szykuj, zazdroszcze Wam weseliska
oj pojachałą bym na jakieś ;-)
poróbcie duużo zdjeć, ja bede czekać
i w razie czego szczęśliwej drogi Wam życzę
i udanej zabawy
:-)
Edziu super autko Maciulkowe
czekam na fotki jak Macius szaleje w swojej bryczce:-), teraz to wogóle bedzie panienki na autko podrywał ;-)
Asia miłego spacerku
Nas wczoraj pogoda siepopsułą, i dzisiaj zapowiada sie tez nie ciekawie, pada deszcz, ale w sumie to dobrze, bo upały straszne byly, i teraz troche oddetchnac można
Wspólczuje telefonku w sikach, ale dobrze ze działa
Martuś dzieki za wskazówki odnośnie spotkania o NIN, niestety uz nie przeczytaąłm ich przed wyjazdem we wtorek
ale dałąm rade na szczęście
Bardzo nie miał babka mnie obsługiwałą, ale jakos to przeżyałm, i w szkole we wtorek też wszytsko zaliczyłam na ocenę A, i już robię nastepny poziom kursu
Blanka wypocznij troche Kochana, mam nadzieje że Ariska jest grzeczniejsza,
Buziole dla Wszystkich
:*