reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej hej Edziu.
Kurcze pokazuj pokazuj auto i Macieja w nim.

Hmmm a może kupie Antkowi :dry::dry:
Tylko gdzie on będzie tym jeździł.
Wogóle jak coroczny dylemat na Dzień Dziecka :baffled:
Nie mam pomysłu :no:

Antek sam pobiegł na nocnik :-)
Jak narazie jeden raz :sorry2:

reklama
Ania, jesteście na dobrej drodze do pożegnania pampka :tak:.Używasz też takich pampkowych majtek ?Ja Hance wkładałam ...szczególnie na długie podróże. Czułam się bezpiecznie a Hania myślała, że nie ma pieluszki i sygnalizowała, że chce siusiu. POza tym takie majtki łatwiej założyć po niż typowego pampersa
Mam takie pampki,ale na początku naszej walki na niewiele się zdały bo Antkowi całkowicie nie przeszkadzała wilgoć i mokre majtki czy dzinsy.
Teraz widze,że w końcu zajarzył o co w tym biega,bo nawet jak się zleje na podłoge to sygnalizuje.Wcześniej nic nie widział.
Ale kupie te pampki na droge i może teraz zdadzą egzamin :tak:

Kinuś ja wczoraj taka byłam zmemlana :sorry2:

Hej:-)

Normalnie krew mnie zalewa, trafi mnie za chwilę:angry::angry::angry::angry::angry:. Ludzie ile mozna naprawiać samochód:wściekła/y:. Taka pogoda a my poza najbliższe 2 km sie nie ruszamy. Ja chce do jakiegoś sklepu:growl: na tesco juz nie moge się patrzeć:crazy:. Z rozpaczy idę dziś do fryzjera obciąć włosy:rofl2:.

Martusia, ale fajnie macie z tym morzem:tak:. Z Asią się umówimy:tak:, spokojna głowa:tak:. Wtedy się nie dało, bo to była chyba 20.30, my z Kamilą, oni z Julą zostawioną u mamy, deszcz padał, mieliśmy pudło lodów w koszyku, same niesprzyjające okolicznosci:-p
Wiesz, mi się podoba gwara śląska:tak:, a góralska jeszcze bardziej:tak: mogłabym godzinami słuchać:tak:
Sznycle to to samo co mielone:tak:. Ja robie sznycle - kotlety mielone ze śmietaną zamiast jajka i z bułka tartą zamiast namoczonej, poza tym reszta normalnie:tak: - ale to tylko ja tak robię, to nie jest jakiś regionalny przepis. Są chyba bardziej delikatne:tak:

Anineczko, brawo dla Antonia:tak:. Łapie chłopak o co w siuraniu chodzi:tak:. My już mamy pampa tylko na noc, ale jest suchy rano, więc nie jest źle. Ty też się doczekasz:tak:. Co do wyjazdu to nie wiem, ie poradzę Ci:no:. Zależy jak elastyczni są znajomi i czy bardzo im zależy na wykładzinach;-)
A spacerówka... może przyda się dla córy;-):-). Bo wiem, że chciałabyś:sorry2:

Kinek, ja ostatnio ciagle bez życia:-p

Edytko, dawaj foty Macieja w bolidzie:tak:. Ty sama chodzisz z dwójka na spacery:confused: Jak tak, to chylę czoła aż do podłogi:tak:

A gdzie Karioka i co u Misiako:baffled:

Wrocilysmy do domku po 7 h nieobecnosci..caly czas na powietrzu...u mojego braciszka.Jula zachwycona a ja opalona..twarz mnie az piecze:-(zaraz tatus przyjdzie i zajmie sie ta moja niegrzeczna diablica:tak:
Monia a co to za warsztat:confused:czy to jakas powazniejsza awaria z tym waszym samochodem:confused:oj niechchialabym byc w skorze jakbym tam wparowala:wściekła/y:

Kinus mnie trzyma ladna pogoda:-) a Ty zaraz bedziesz szalec na weselichu wiec glowa do gory...niech Ci sie szybko poprawi:tak:

Edytko wyobrazam sobie jaka radosc ma Macius z takiego samochodu:tak:

Martusia a jak tam telefon naprawil sie?
Mi dzis wpadl centralnie do nasikanego nocnika,ale dziala :tak:

Anineczko tez mi sie skojarzylo ze wyprac wozeczek i czekac az coreczka bedzie smigac bryka;-):tak:Juz niedlugo zapomnicie o pamperach ..cierpliwosci..a ze znajomymi to pogadaj..moze warto pojechac,oderwac sie z domku i spedzic fajnie czas z nimi...

No wlasnie co z dziewczynami nie piszacymi.:confused:..hallo hoop hoop....

Karioka pewnie wtrakcie intensywnego przygotowania do egzaminu na prawo jazdy:sorry2:
Koreczek to chyba zapomniala juz o Nas:-(

zmykam cos do jedzenia przygotowac:tak:

A tu co sie dzieje, że tak pusto:baffled: Piekna pogoda i pewnie dlatego:tak:.

Asia, tel. wpadł Ci do sików:-D. Komedia:tak: 7 godzin na powietrzu:szok: i Jula nie spała:sorry2:. O warsztat nie pytaj bo nie wiem... gdzieś przy Puławskiej:-p

Dooobra, jak prawie nikt nie pisze to ja też sobie idę;-)

Witam :-)

Przede mną intensywny dzień. Musze ogarnąć chałupkę i spakować torby, bo jutro świcie wyjeżdżamy. Jacek wróci z Ostrołęki dopiero późnym wieczorem, więc nic mi nie pomoże...Z resztą najlepiej, to niech on się porządnie wyśpi, bo tyle godzin jazdy przed nami.

Monia, nasz prywatny samochód też w warsztacie :angry:, dobrze, że jest służbówka.A my będziemy naszego combo sprzedawali i kupimy coś mniejszego , bardziej babskiego. Trochę mi szkoda tamtego autka, bo dobrze się w nim czułam i nie gasło mi na skrzyżowaniach...(jak już wyjechałam od wielkiego święta:sorry2:)

napisała Aśka :Mi dzis wpadl centralnie do nasikanego nocnika,ale dziala :tak:
:szok::-D:-D:-D:-D O matko :-D:-D:-D

Anineczko, ale fajną linijkę sobie zrobiłaś ::-) !!! Jeśli o Dzień Dziecka chodzi, to mam kilka pomysłów...
Hanka na bank dostanie książeczki i może rowerek nareszcie. Ona chyba jedyna na wrześniu nie ma bajka :szok:. Ale wyrodna matka ze mnie :-D

A o Koreczku też ostatnio myślałam...Mam nadzieję, że u niej wszystko ok :blink:

No to zmykam, może jeszcze wpadnę, a jak nie, to do zobaczenia, w przyszłym tygodniu :-). WE wtorek już będę

A tu co sie dzieje, że tak pusto:baffled: Piekna pogoda i pewnie dlatego:tak:.

Asia, tel. wpadł Ci do sików:-D. Komedia:tak: 7 godzin na powietrzu:szok: i Jula nie spała:sorry2:. O warsztat nie pytaj bo nie wiem... gdzieś przy Puławskiej:-p

Dooobra, jak prawie nikt nie pisze to ja też sobie idę;-)

hej Monia czy ja mam sie obrazic:sorry2: ...ja przeciez pisze;-):tak:Jula wybrzydza przy sniadaniu,zmienia miejsce jedzenia a mnie cos zaraz zlapie....caly dzien przed nami:wściekła/y:mam nadzieje ze w czubkach nie wyladuje:-D

Kinus to zycze Wam juz teraz szczesliwej podrozy:tak:i super zabawy:tak:do bialego rana a nawet i dluzej;-):-Di wracaj szczesliwie do Nas:tak::-)

My zaraz zmykamy na spacerek:tak:jest ladna pogoda:tak:czeka mnie pozniej sterta prasowania:dry:i robienie obiecanego Juli spaghetti:tak:co do dolow to wczoraj wieczorem i mnie dopadlo:-( ale dzis juz lepiej...:tak:

Milego dnia:-)

reklama
Hej Babeczki :-)

ja jestem na momento

Wczoraj próbowałąm 3 razy napisać posta, ale moja Julia na mnie tak krzyczałą jak siadałąm przy kompie, szok normalnie, moje dziecko robi sie małym terrorystą, wyje, krzyczy, a wczoraj do mnie powiedziała że jestem "normalną małpą":szok::zawstydzona/y: dostałą karę za takie zachowanie, siedziałą w swoim pokoju, miałą siedzieć dopóki nie przeprosi, po godzinie przyszła z ogromnym gilem, i wcisnełą z siebie przepraszam :-(

ehh tyle rzeczy wczoraj miałąm napisać...

dzisiaj napisze tylko tyle

Aniu gratuluje ząbków Matiemiu :tak:
i Antosiowi gratuluje że umie już na nocniczek zrobić co trzeba :tak: teraz bedzie co raz lepiej, i wkrótce pożegnacie sie z pieluchą :tak:
a co do wyjazdu, wiesz na drogę ja Julii zawsze majtasy pampersowe zakładam, wiec moze rzeczywiście też Antosiowi podpasują :tak: i zapytaj znajomych czy nie bedą mieli nic przeciwko temu zeby Antoś u Nich bez pieluch chodził, wiesz szkoda zmarnować Jego nocnikowe sukcesy:tak::tak:;-)

Moniu mam nadzieje że autko Wasze szybciutko naprawia, jak macie ładne pogodę szkoda marnowac :tak::tak:

Asiu, Moniu fajne wasze spotkanko :tak: Kamilka karta rozpoznawczą :-D super ;-)
Mam nadzieje ze jak sie spotkacie następnym razem to już nie przypadkowo i fotki jakieś bedą ;-):tak:

Kinuś szykuj sie szykuj, zazdroszcze Wam weseliska :tak::tak: oj pojachałą bym na jakieś ;-):tak:
poróbcie duużo zdjeć, ja bede czekać
i w razie czego szczęśliwej drogi Wam życzę :tak::tak::tak: i udanej zabawy :tak::tak::-)

Edziu super autko Maciulkowe :tak::tak: czekam na fotki jak Macius szaleje w swojej bryczce:-), teraz to wogóle bedzie panienki na autko podrywał ;-):tak:

Asia miłego spacerku :tak:
Nas wczoraj pogoda siepopsułą, i dzisiaj zapowiada sie tez nie ciekawie, pada deszcz, ale w sumie to dobrze, bo upały straszne byly, i teraz troche oddetchnac można :tak:

Wspólczuje telefonku w sikach, ale dobrze ze działa :tak:
Martuś dzieki za wskazówki odnośnie spotkania o NIN, niestety uz nie przeczytaąłm ich przed wyjazdem we wtorek :zawstydzona/y: ale dałąm rade na szczęście :tak:
Bardzo nie miał babka mnie obsługiwałą, ale jakos to przeżyałm, i w szkole we wtorek też wszytsko zaliczyłam na ocenę A, i już robię nastepny poziom kursu :tak:

Blanka wypocznij troche Kochana, mam nadzieje że Ariska jest grzeczniejsza, :tak:

Buziole dla Wszystkich :tak::tak: :*

Do góry