Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Joasiu wiesz miałam ochotę juz kilkanaście razy kupić te babeczki, szczególnie jak widziałam reklamę w tv, tylko się obawiałam, ze nie są za dobre ale jak mówisz ze smaczne to na pewno wypróbuję niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa i w najbliższym czasie, nie zanosi się, że będzie go więcej w domu...
Zmiana pracy w grę nie wchodzi, bo Jackowi ciężko byłoby zrezygnować z pozycji jaką sobie wyrobił i zaczynać w nowej firmie od początku...
.
Tą stronę nasza- klasa, też znam, choć jeszcze się nie zarejestrowałam. Jakoś nie mam kiedy. Obawiam się, że już na bb miałabym za mało czasu;-)
Ja Roberta też odpieluchowuję i nieraz mam dość. Czasami potrafi cały dzień trzymać i mieć sucho, a czasami i tak jest od kliku dni, nic nie wychodzi mu:-(. Dziś jak miał majtki, to kilka razy do południa mi się posiusiał, a jak dałam mu pieluchę, to nagle co go wysadzałam, to pielucha sucha i widać, że trzymał. Aż do spania była sucha. Już sama nie wiem jak to z nim jest. Może jak biega w majtkach, no i w spodenkach też, to mu zimno czy co.
Dziewczyny dzieki za odpowiedz w sprawie mleczka :-)
Powiedzcie jeszcze ile razy dziennie dajecie i ile % tluszczu ma to mleczko ok ;-)
.
Edytko, wychodź z doła . W garach to ja ugrzęzłam - na własne życzenie, ty zaraz wracasz do pracy. Ola i Maciuś podrosną, będziesz miała z nich dużo radości. Pociesz się, że dzioeci tylko kilka lat wymagaja tak wiele opieki - potem jest już cudownie:-)
Chyba opiszę wam "tam" od początku historię z tą moją nieszczęsną szwagierką, bo i Wy zaczniecie mnie uważać za dziwną...:-(
Len mnie dopadl a obiad trzeba ugotowac.
..
upieklam z Jula babeczki czekoladowe dr oetkera sa super proste bo wciagu 30 minut byly zrobione i upieczone i sa naprawde smaczne.Polecam:-)wiem ze nie w tym dziale powinnam o tym pisac ale tak wyszlo
Hej
nad nami jakieś czarne chmury - nie potrzebnie pisałam na @ ze ejst poprawa, chyba tym ściągnęłam pogorszenie :--(
Chorobsko dalej ja meczy ale z kaszelkiem wszystko ladnie sie odrywa i co najwazniejsze nie bylo goraczki.
Edzia jak Ciebie czytam to widze siebie i malenka Maje...
Niby sobie radzialm, a momentami czulam , ze jestem ze wszystkim sama i eksploduje.
Pocieszajace jest tylko to ze z czasem jest latwiej
Nie rob sobie wyrzutow, masz tyle obowiazkow, ze mozesz miec chwile slabosci.
Wlacz meza i rodzinke do pomocy, jesli jest taka mozliwosc.
Bedzie dobrze:-)
wiecie co skiedys jak przychodzila w nocy to mowila "sio" lub 'pipip" do tatusia zeby zwolnil miejsce na lozku
dobrze ze z Teściami masz dobry kontakt, to wydaje mi sie ważniejsze, przynajmniej Kamulka może z Dziadkami sie widywać w dobrej atmosferze
A spałam zaledwie z pół godziny, ale to przez kogo innego;-).
Monia nie przejmuj sie z rodzina to tak juz poprostu jest. Rodziny sie nie wybiera, a znajomych i przyjaciol dobieramy sobie sami i dlatego sa fajni.Wiecie, jak tak Was czytam, jest mi cholernie przykro...Nie ze względu na Was, ale na moją "rodzinę":-(
Ja wprawdzie mieszkam niezbyt daleko od rodziny, ale ...jeśli nie wystosujemy zaproszenia, nie mamy co liczyć na odwiedziny:-(.
Monia nigdy Ciebie nie uwazalam ani nigdy nie bede uwazala za dziwna.Chyba opiszę wam "tam" od początku historię z tą moją nieszczęsną szwagierką, bo i Wy zaczniecie mnie uważać za dziwną...:-(
Edytko ja karmilam piersia do 14 miesiaca i Sandrunia z dnia na dzien sama sie odstawila. Ale i tak probowalam podawac jej mleko i nabial. I praktycznie odkad skonczyla pol roczku dostawala po troszku kaszki na mleku i serkow. Na poczatku tez butlio nie chiala (dokad nie kupilam Aventu. Z tej odrazu zaczela jesc) No i potem polubila mleczko i kaszke, tylko lyzeczka jej nie podchodzilo. Kazde dziecko ma swoje widzi mi sie ;-):-)Maciek nigdy nie dostawał mleka.
Do 17 m-ca dostawał moje (jakaś zboczona byłam, że tyle go karmiłam).
Butelki nie chciał.
Teraz co jakiś czas zje kaszę manną a mleko w żadnej innej postaci mu nie smakuje.
Monia
nigdy Ciebie nie uwazalam ani nigdy nie bede uwazala za dziwna.
Jestes fajna babeczka
A jezeli chcesz sie wygadac i cos nam opowiedziec, to my jestesmy od tego zeby wysluchac i doradzic.
Ja juz nie raz pisalam, ze nie mam z nia zadnego problemu z jedzeniem je wszystko co jej dam (no oprocz tego mleka zwyklego, ale to do ewwszystkiego trzeba sie przyzwyczaic, a ja nie bylam konsekwentna wiec jak nie chcioalam to jej nie dawalam) a dzis na obiad zajadala sie lasania
Bylam dzis odebrac wyniki moczu Sandruni. Zrobilam na bilans 2-latka, nie zdazylam w domku wiec musialam tutaj. No i pani w rejestracji powiedziala, ze wyniki sa dobre i wszystko w normie. A jak powiedzialam, ze chcialabym cos do domku albo chociaz zobaczyc, to mi odpowiedziala, ze oni tutaj nic nie daja i trzeba wierzyc na slowo. No coz zrobic. Dobrze ze sa wyniki ok