reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

HEJ CIĘŻARÓWKI
Następny dzień z deszczem,kurna
Aniulka to rzeczywiście była kropka nad i...
Ja tam lubie z wami pogadać,a że nie jestem często to dlatego ,że nie mam czasu,albo komp zajęty przez dziecko.
ale nie ma co sie denerwować , każdy ma prawo do własnego zdania
Gabi mi dość niewychodzą włosy,choć zawsze miałam z tym problemy.
Może jakieś witaminki są ci potrzebne
boli mnie żołądek,zwłaszcza jak siedze,dzidziuś coraz większy chyba przez to.

reklama
Cześć Marta!

Na forum zaczyna robić sie wesioło a ja muszę zwolnić komp bo mały mi dziurę w brzuchu wierci że chce bajkę oglądać. ::) Poczytam sobie później co naskrobałyście ;) A jak będziecie miały ochotę i czas posiedzieć tu wieczorem to może CosmoEwka będzie musiała użyć palcy drugiej ręki ;)

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia i wieczoru, pa pa :) :)

Witam Dziewczynki :))) Ja czasami podczytuje to co piszecie...i bardzo mi sie to podoba...czasami chciała bym coś napisać ale zazwyczaj wtedy jak sie decyduje to mój Mąż usilnie chce mnie z kompa zgonić ::) ::)

Myśle że to forum jest super właśnie dlatego że piszecie na różne tematy... a nie tylko te zwiazane z ciażą... a tematy które poruszacie są bliskie chyba każdej kobiecie...i to jest właśnie fajne...

jeżeli ktoś woli pisać "tylko o ciaży" to przecież z tego co tu czytam wydaja mi sie że Wy też często o tym rozmawiacie...

a co do włosów to polecam maseczke drożdżową:
5dkg drożdzy (albo wiecej zależy od długości włosów)
troche ciepłego mleka i żółtko i to razem rozbełtać i nałożyć na włosy...głowe przykryć najlepiej czepkiem foliowym...ja biore do tego reklamówke sklepową ;)...i zostawić tak ze 2 godziny...potem spłukać i umyć włosy...pachnie troche jak babka drożdżowa :)

Ten przepis dała mi teściowa bo mi równiez strasznie włosy wypadały... jak zaczęłam to stosować to już nie wypadaja...
Mi to pomogło...więc polecam...

...a jeżeli forum komuś nie pasuje...to nic na siłę...

Aniulka popieram cie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Aniulka na prezesa !!!!! :D

jak bym miala tylko o ciazy gadac to bym naokraglo miala dola i bym sobie wlosy z glowy wyrywala ::) ::) ::)
Mysle ze takie forum to jest po to zeby z kims porozmawaic a nie caly czas tylko to samo i wywyzszanie sie

Cos mi sie zdaje ze chyba melanie nie dala znac co tam u niej jak zdala ::) ::) ::) ::)
Moze sie dzisiaj doczekam na wiadomosc jak poszlo jej i jak czuje sie Blanus ::)

Ufff mały śpi, mąż w pracy... luzik na maxsa ;D ;D

Karolinka, Marta, Gabi, Kociak :laugh: :laugh: BUZIACZKI dzięki za wsparcie

Kociak a Ty jak zwykle mnie rozbawiłaś ale prezesa to my już mamy.... Nie zapominaj że Melanie wróci dzisiaj... hihihi ;D ;D ;D

Obżarłam się dzisiaj niemiłosiernie czereśniami... całe pół kilo zjadłam sama w przeciągu 15 minut i teraz nie mogę oddychać uffff ::) ale to kara za obżarstwo :)

Piszcie kobiety tak dalej jak to robicie, mozna sie odstresowac podczas czytania zaleglosci ;D Istotnie bardzo aktywne jest to forum, czasami po powrocie z pracy mam problem z przeczytaniem nowosci ;D

Jejuu, ale wy mi smaki robicie. Czeresienki, marzenie moje. U mnie sa cholernie drogie, ale w przyszlym roku odbije sobie to wszystko. Bede pozeraczka polskich truskawek i czeresni razem z moimi corkami :laugh:

Ach, wlasnie, bylam dzisiaj na USG i raczej bedziemy mieli dwie dziewczynki :laugh: Ta spokojniejsza jest na 100 % babeczka, natomiast moje drugie malenstwo chowalo msie troche, wiec lekarz nie jest pewien do konca, ale raczej druga ksiezniczka rosnie. Tli sie we mnie nadzieja, ze moze to jednak chlopiec ;D

Pozdrawiam i sciskam brzuszki.

Ania  to życzę Ci żeby jednak chłopczyk... bo widzę że chciałabyś pareczkę. Ja też bym pareczkę chciała ale drugi chłopczyk mieszka w moim brzuszku ::) no ale z ekonomicznego punktu widzenia....

Kociak dzięki ale ja tytułów nie potrzebuję. Jestem zwykłą szarą myszką i rzadko się wychylam, więc niech bosem nadal będzie Melanie ;)

reklama
Kurcze szkoda ze nie mam kabla do komputera wkleila bym wam zdjecie sweterka co kupilam dla maluszka ;D ;D ;D ;D ;D
Teraz dopiero cene zobaczylam to az mi sie slabo zrobilo Bylo placone razem wiec nie zwrocilam na to uwagi ::) ::)

Do góry