reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czy możemy dołączyć?...
Nie wiem, gdzie się przedstawić, więc - pal licho, tutaj: Ursa z Urszulką, ur. 8.09.2005. Z Krakowa.
Pozdrawiamy wszystkich rodziców i dzieciaki z września '05! :)

JoannaMK, widzę, że Twoja córka to rówieśniczka mojej :))

reklama
Witam wszytkich

Anineczko Matii jest uroczy...

My z Daruchą wstałysmy o 8 ... calkiem nieźle ... zwarzajac na to że ja siedzialm na kompie doo 1 w nocy hehehehe

Narazie się lenimy po śnaidanku...

Witam!

Ogladalam zdjecia... :-)

Anineczko
, Matt rewelka! Taki przystojniak, ze szok ;-):tak::-D

Edzia, Twoje Szkraby razem wygladaja przeslodko. Az serce sie raduje jak sie na nie patrzy:-)

Koreczku, a Twoja Ksiezniczka jest po prostu cukierkowa. Sliczna dziewczynka!
A zasnela w super pozycji. Kochana...:-D:-D:-D

Uciekam... moze pozniej wroce.

Czy możemy dołączyć?...
Nie wiem, gdzie się przedstawić, więc - pal licho, tutaj: Ursa z Urszulką, ur. 8.09.2005. Z Krakowa.
Pozdrawiamy wszystkich rodziców i dzieciaki z września '05! :)

JoannaMK, widzę, że Twoja córka to rówieśniczka mojej :))

Witaj:-)witaj:-)pewnie ze mozesz dolaczyc:tak:

U nas walka z chorubskiem Juli nadal trwa i chyba ja przegrywamy bo Jula od wczoraj nie chce brac lekow,dzis musielismy wlac jej doslownie na sile syrop:wściekła/y:do tego rzezi jej jeszcze gorzej niz rzezilo w klatce a do lekarza idziemy dopiero w czwartek.Co prawda dopiero dopiero 4 dawki antybiotyku wziela ale przynajmniej goraczki nie mamy i noc dzisiejsza minela w miare dobrze za to teraz marudzi na calego.

A tak pozatym to zaczyna slonko wychodzic niesmialo ale my i tak kisimy sie w domku:-(uciekam poszukac malego przystojniaczka Anineczki:tak:

Anineczko macie przeslodkiego synka:-)Jeszcze raz Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jula powiedziala patrzac na niego ze jest malutki :-)goly i ze ma nozki brodne...hmm.....i gole:tak::-Di ze chce takiego braciszka...ze mama kupi:szok: Juli:-D:sorry:dzidzie:-p

Koreczku Daria wydoroslala:tak:i pieknie sama je a usmiech ma slodziutki:-)

Martusiu dawno Cie nie bylo:-(a chcialam Ci powiedziec ale zapewne juz wiesz :sorry:ze sa dalsze odcinki chirurgow.Juz jej mam i dzis zaberam sie za ogladanie:tak:

No nic koncze bo melzus podaje sniadanko (dzis opoznione) wiec milej niedzieli i do pozniej:-)

Jula powiedziala patrzac na niego ze jest malutki :-)goly i ze ma nozki brodne...hmm.....i gole:tak::-Di ze chce takiego braciszka...ze mama kupi:szok: Juli:-D:sorry:dzidzie:-p

No to musicie kupic Juli ta dzidzie! :-D:-D:-D
Wiadomo, to powazna inwestycja - ale mala pomocnice juz macie ;-)

Jula zdrowiej i to szybko!!!:tak: Strasznie dlugo ja to chorobsko trzyma.:szok:

reklama
Witam...

Cudownie leniwy weekend niestety mija. Wszyscy śpią po dobrym obiadku i jesiennym spacerze a na mnie czeka milutka sterta garów ;-). Chyba poprosze o wsparcie zmywarkę :-D
A wiecie, że to tak naprawdę moje pierwsze dni w nowym domu bez żadnych gości...tylko moja rodzinka :tak:. I jest cudnie...mimo, że Hanelka absorbuje i psoci...
Przez cały weekend coś pichcę i normalnie daje mi to tyle radości, szok :-D

Anineczko, widziałam Twojego synusia i jest cudny, piękny, słodki :rolleyes2:!!!!!!!!
Napisała aguula:

Cytat:
Napisał Joanna MK
Jula powiedziala patrzac na niego ze jest malutki :-)goly i ze ma nozki brodne...hmm.....i gole:tak::-Di ze chce takiego braciszka...ze mama kupi:szok: Juli:-D:sorry2:dzidzie:-p

No to musicie kupic Juli ta dzidzie! :-D:-D:-D
Wiadomo, to powazna inwestycja - ale mala pomocnice juz macie ;-)

Jula zdrowiej i to szybko!!!:tak: Strasznie dlugo ja to chorobsko trzyma.:szok:

No dokładnie :tak::tak::tak::-)

Ursa, witaj :happy: !!!! Słodką masz córeczkę :tak:

Koreczku, nie ma nic słodszego, niż zdjęcie śpiącego dziecka
Daria wygląda jak aniołeczek ....:rolleyes:

Edzia, ale cudna fotka rodzeństwa :tak:... Podziwiam Cię, że tak pięknie zniosłaś trudny poród...Jesteś niesamowita !!!

Do góry