reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

A Maciek nie toleruje kapci.
Kupiłam mu na allegro takie grube skarpety frottowe z podeszwą antypoślizgową i skarpeto-kapcie w h&m. I to mu pasi.
Ja też nie lubię kapci, chyba ma to po mnie.

nam ortopeda odradzil takie skarpetkokapcie:tak:a Jula smiga w kapciach i sama je wklada na nogi jak my zapomnimy:-)

reklama
madrego masz synka i niedlugo to "zrozumie"...zobaczysz:tak:

Mam nadzieję, bo bardzo za tym moim "starym" Mackiem tęsknię.
A co ta Jula jeszcze nie spi?

Maciek dziś nie spał w dzień i padł przed 20.

nam ortopeda odradzil takie skarpetkokapcie:tak:a Jula smiga w kapciach i sama je wklada na nogi jak my zapomnimy:-)

Ooo, nawet nie pomyślałam o ortopedycznych przeciwskazaniach....

Chyba sie już na dziś pożegnam.

Dobranoc, Asiu.

I Julko:-) - uciekaj do wyrka bo sen to najlepsze lekarstwo na każdą chorobę.

Pa!!!

Hej
Ja tak na sekundke,bo ssak sie budzi.
Juz jestesmy w domku,ja lekko zdezelowana,dalej z niskim cisnieniem ( przy wypisie bylo az 101/66). Z hemoglobinka 9.2 i dwoma wielkimi hemoroidkami na dupie :eek::sorry:
Oj ciezko bylo....niby szybko.Bo na porodowce wyladowalam juz pare minut po 2 w nocy a o 7 Matt byl juz na swiecie.Ale bylo ciezej niz z Antkiem.
Mlody nie byl wstawiony w kanal tak wiec parlam go z samej gory (Tak jak Edzia).
Mlody strasznie pchal sie na swiat,parlam choc mi nie kazali...w sumie to sam sie parl:eek: Tak wiec piekne szwy mam :baffled: bo nie zdazyli mi ochronic krocza.
Ale to wszystko opisze w swoim czasie.
Najlepsze jest to,ze dwoch moich szkrabow uordzilo sie w srody i po 7 rano.
Antek o 07:07 a Matt 07:17 :-)

Okey lece.Dziekuje dziewczynki za Gratulacjony :sorry::tak:

juz jestem

ale widze ze tu ostnio nawet bardzo zajeta podwojan mamusia ... asie najbardziej udziela

daria tez nie toleruje kapci maskara a ma chyba z 3 pary

Anineczko .... ty nasza podówja mamusia

no Edzi ... urodzily sie dokąłdnie wtermioncha

a tobie dokladnie po 7 godzinie rano hehehehe

Dobranoc Edytko:-)a Jula nadal nie spi,placze i siedzi w ubikacji i drze sie zebym usialda KOLO NIEJ..normalnie dom wariatow.Chyba juz zdrowieje skoro wieczorny rytual powrocil..a juz bylo tak cicho wieczorami

Anineczko witaj w "domku":-)dochodz do siebie jak najszybciej:-)przy 2 dzieciaczkow cisnienie szybko Ci podskoczy zobaczysz;-)..dobrze ze masz rodzinke kolo siebie:tak:

Witaj Koreczku:-)

ja sie pozegnam bo musze Juleczka sie zajac. Dobranoc:-)

Jula Zasnela:-)cisza w domku ze az uszy bola;-)ale widze ze juz nikogo nie ma wiec nie bede pisac sama ze soba:sorry::tak:do jutra:happy:

Dzien dobry:-)
warszawa pochmurna i deszczowa sie zrobila.Jula dzis niewychodzi z domku.Czuje sie tak samo jak wczoraj wiec narzekac nie mozemy.Spala do prawie 10 ale w nocy dwa razy wstawala na siusianie i za drugim razem tylko siedziala na nocniku a ona przysypiala na siedzaco i nic nie zrobila a wracac do lozka nie chciala:-(caly blok slyszal jej placz ale co robic..

Kupilam fajne spodenki Juli ocieplane,nie moge zrobic zdjecia bo aparat chwilowo nie dziala i czekamy na nowy i doczekac sie nie moge:sorry2:

Pustki weekendowe na wrzesniu:-(ale juz niedlugo poniedzialek :-)

do uslyszenia:-)w takim razie:-)

reklama
Do góry