reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej Monia:-)az tak nie szalalam..a glowa od marudzenia Juli mi peka...ciagle cos jej nie pasuje az boje sie wyjsc na spacer...na potrafi wykonczyc:-(
fajnie ze imprezka sie udala:tak:i ze Kamilka zadowolona:-)a co do wyjazdu melza to kurcze szkoda ze niechce Ciebie zabrac:-(moze jeszcze zmieni zdanie..popracuj nad tym;-):sorry::tak:

reklama
Monia ucieklas mi gdzies wiec nie bede sama ze soba pisac:baffled::-(..a tak na powaznie to zabieram sie za poprawienie Juli nastroju wiec zmykamy na dwor i mam nadzieje ze nie zmarzne bo wczoraj najzimniej mi bylo w rece i tylek:-(Milego dnia zycze a pozniej na pewno sie pojawie:-)pa:-)pa

Witam...

Jestem nareszcie . Już od rana dobijam się tutaj ale net odmówił współpracy :cool:
A teraz za bardzo nie mam czasu, bo ciocia na inspekcję przyjedzie :-p
Mop już mnie woła :-D

A w ogóle to w szoku jestem, bo właśnie dowiedziałam się, że Melanie wróciła do Polski :eek:...na stałe :eek:
W każdym bądź razie Witam z powrotem ;-)

Anineczko, jak się czujesz ??? Czekam na wieści....

hej Kinek:-)

Podczytujesz Melanie:confused::-D
Jeśli cioci sie nie spodoba, to wetknij jej szmatę do ręki i powiedz, żeby sobie posprzątała według własnego uznania:tak::-D:rofl2:

Dzień dobry!

U mnie dziś w nocy od 3 do 6 były skurcze regularne co 5 - 6 minut.
O 6 wylazłam z wyrka, żeby męża obudzic i wyobraźcie sobie, że ustały.:crazy:

Aż się poryczałam z nerwów.
Teraz brzuch boli, ale skurczami bym tego nie nazwała.

No i teraz siedze jak na szpilkach i wyczekuję że może coś się ruszy...
Ojjj, chyba nie jestem najlepszym towarzyszem do ploteczek bo myślę tylko o jednym.

Moniu suuuper, że impreza się udała i że już masz ją z głowy:rofl2:

A słyszałyście, że na Wszystkich Świętych ma byc do 20 stopni???? Na plusie!!!!:szok::-):-):-)....pewnie bedę w tedy w szpitalu:crazy:

Hej Babeczki

jestem na chwile z kawka

Muszę za raz jechać do miasta, po nocnik, bo moje dziecko wczoraj połamało swój ( juz drugi) i dzsiaj jest płacz ze chce siku ale nie w "piechule" :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miałam wczoraj kupić jak wracałam ale nei dałam rady bo zimno strasznie było

Joasiu masz racje rehabilitacja daje w kość:wściekła/y::confused2:, ju nie mogę sie doczekać aż sie skończy, najgorzej jest u mnie z dojazdami, bo jade godzinę do przychodni potem godzina zabiegów i godzinny powrót, jak przyjeżdżam to padam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Udanego poprawiania humorku Juleczki - i ciepło się ubierzcie :tak::tak:

Moniu ciekawa jestem bardzo efektu tych kafelków :tak: poczekam na zdjecia aż wszystko będzie gotowe:tak::tak: fajnie ze sie imprezka udała, a i nie przejmuj się głupimi komentarzami :tak::tak:;-);-)
dlaczego Mężuś nie chce cie zabrać? nie przychodzi mi nic innego do głowy, jak to ze bys poszalała w Warszawce i Wasz budżet by się bardzo obciążył (żart;-)) ;-);-);-)

Kinku ja bym sie cieszyła jak by mi teściowa wyjechała, albo jak byśmy my w końcu wyjechały :eek::eek:, mam nadzieje ze to w końcu nastąpi, chociaż powoli zaczynam wątpić :wściekła/y::zawstydzona/y::no:
a skąd wiesz o Mel? wróciła?? myślałam ze jest im tam dobrze?? :szok::szok:

Edziu mam nadzieje ze Ola wie ze wszystko juz naszykowane, i nie da sie dłuugo prosic i wywoływać ;-) i juz niedługo z Nami będzie :tak::tak::tak: trzymam kciuki oby tak było :tak::tak:

Aniu jak sie czujesz??

jeszcze maiąłm coś napisać, ale skleroza nie boli :-p:zawstydzona/y::sorry2:
wiec ide się szykować i po ten nieszczesny nocnik jedziemy

aha wyciągnęłam juz moja zimowa kurtkę, bo aktualnie mamy 3 stopnie we Wrocławiu, a przez ten wiatr jest jak by było co najmniej -5 brrrrrrrrr

Edytko, głowa do góry :tak::tak::tak: mi sie wydaję że się rozkręcisz, takie regularne skurcze, to juz jest jakiś znak na pewno :tak::tak: mam nadzieje że do wieczora najpóźniej do jutra Olunia będzie z Nami, trzymam kciuki :tak::tak::tak:( aha może zacznij masować piersi albo chodzić po schodach? - to przyspiesz z tego co pamiętam :tak::tak:)

reklama
Do góry