reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melduje sie 2w1
Dzis od rana bolal mnie brzuch,ale powoli przechodzi.
Zadnych niespodzianek dzis nie moze byc,bo sama z Antkiem w domku jestem.
Babcia pojechala do wnuka Filipa.

Antek grzeczny strasznie,widac,ze przy babci lubi sobie porozrabiac:sorry:
Lece do niego bo wlasnie maluje :tak:

reklama
Hej ...

Jestem z kawką ...
Dziewczyny poszły do piekarni po Bułeczki :tak:

Ale mi humor popsuła....MYSZ :szok:...kolejna :crazy:
A mówiłam, żeby nie zostawiać otwartych drzwi do garażu...Jacek stwierdził, że jak jest człowiek w środku, to mysz nie wejdzie ....AKURAT %$^&$& :angry:
Teraz nie sam ją, kurna łapie :baffled:

Lulka, o Mel wiem, bo ją dzisiaj podczytałam ( Monia ;-))...i też myślałam, że jej jest w Anglii dobrze ...stąd moje zaskoczenie :eek:. no ale dosyć plotkowania :-D

Edzia, skoro zaczynają sie skurcze, to znaczy , że juz niedługo Olka napisze swojego pierwszego posta na bb ;-)...Bądź cierpliwa i główka do góry :-)

Poza tym posprzątałam garaż dokładnie i nie widziałam żądnych śladów gniazda :dry:....

Obyś nie miała racji, bo mnie zaraz jasna cholera strzeli :wściekła/y:...

reklama
Kinku współczuję ci bardzo tych myszy :-( wydaje mi sie ze myszy wchodza do domów bo zima idzie... myślę że powinniście przez kilka dni rozstawiać pułąpki, żeby złapać wszystkie, a potem pilnować żeby nie weszły

przypomniało mi sie jak mój dziadek jak mała byłam chciał mnie przekonać ze myszy to dobre zwierzątka i ze nie ma sie co ich bać :szok: i motywował to tym ze pilnują jedzenia ludzkiego :szok::szok: takie kity dziecku wciskać ;-);-)

Nie wiem co u Joanki :-( nie mam z Nia kontaktu :-(widziałam parę zdjęć Krzysia i Majeczki na Naszej klasie:-), Ślicznie rosnął:-), mam nadzieje ze u Nich wszystko dobrze :tak::tak:

Edziu życzę zdrówka dla Męża :tak:

uciekam na tą zimnice, jedziemy po ten nieszczęsny nocnik :-(

Do góry