reklama
wiecie moja Hanelka ostatnio bardzo dokładnie analizuje swoją mamę...
Wczoraj , po umyciu włosów usłyszałam " mamusiu, jakie ty masz włosy !!! wspaniałe "
A dzisiaj przy jedzeniu kukurydzy " mamusiu jakie ty masz zęby ...ostre "
Wczoraj , po umyciu włosów usłyszałam " mamusiu, jakie ty masz włosy !!! wspaniałe "
edyta27
O&M
Dziewczyny, czy wyście kupiły już kombinezony i zimowe butki ? I jaki rozmiar kupujecie 92 czy 98 ?
Ja nie wiem czy nie 86. Narazie Maciek spokojnie wchodzi w kombinezon z zeszłego roku - rozm. 80 Szczerze mówiąc to jeszcze nie myslałm o zimowych zakupach.
Ja nie wiem czy nie 86. Narazie Maciek spokojnie wchodzi w kombinezon z zeszłego roku - rozm. 80 Szczerze mówiąc to jeszcze nie myslałm o zimowych zakupach.
Pytam, bo mi koleżanka powiedziała, że w sklepach z bucikami dziecięcymi nie będzie już dostaw zimowych butków ...
Hanka strasznie urosła w wakacje ...zimowe kozaczki na bank rozmiar 25 , a kombinezon z zeszłego roku za mały .
edyta27
O&M
A w ogóle, to czekam na urodzinowe zdjęcia !!!
My jesteśmy mocno do tyłu ze zdjęciami, a to dlatego że nasz aparat robi strasznie niewyraźne fotki w pomieszczeniach....
:-):-):-):-)Nieźle!!!!
edyta27
O&M
Pytam, bo mi koleżanka powiedziała, że w sklepach z bucikami dziecięcymi nie będzie już dostaw zimowych butków ...
\.
To akurat prawda, w zeszłym roku kupiliśmy kombinezon i buty we wrześniu.
czy Wasze dzieci jadły już pizze?
Bo Maciek właśnie je, nie popuscił. I jak mu smakuje!!!!!
reklama
właśnie wkleiłam kilka fotek letnich
U nas jeszcze zakupy zimowe nie poczynione. Buty- chyba 24-25. Kombinezon. sama nie wiem, chyba 92. Jeszcze zobaczymy. Szkoda mi ubiegłorocznych kozaczków, bo były śliczne
Kama jeszcze nie jadła pizzy. Dlaczego, sama nie wiem, my też niezbyt często jemy odkąd wyprowadziliśmy się z miasta
Kinek, czekam na fotkę:-)
Dobre, dobre. Jak wilk (chodzi mi o zęby - Czerwony kapturek mi się przypomniał)
Pa, mąż wrócił
Joasiu, cześć:-)
U nas jeszcze zakupy zimowe nie poczynione. Buty- chyba 24-25. Kombinezon. sama nie wiem, chyba 92. Jeszcze zobaczymy. Szkoda mi ubiegłorocznych kozaczków, bo były śliczne
Kama jeszcze nie jadła pizzy. Dlaczego, sama nie wiem, my też niezbyt często jemy odkąd wyprowadziliśmy się z miasta
Kinek, czekam na fotkę:-)
Dobre, dobre. Jak wilk (chodzi mi o zęby - Czerwony kapturek mi się przypomniał)
Pa, mąż wrócił
Joasiu, cześć:-)