reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wiecie moja Hanelka ostatnio bardzo dokładnie analizuje swoją mamę...
Wczoraj , po umyciu włosów usłyszałam " mamusiu, jakie ty masz włosy !!! wspaniałe :-D "
A dzisiaj przy jedzeniu kukurydzy " mamusiu jakie ty masz zęby ...ostre " :szok: :-D

Ja nie wiem czy nie 86. Narazie Maciek spokojnie wchodzi w kombinezon z zeszłego roku - rozm. 80:szok: Szczerze mówiąc to jeszcze nie myslałm o zimowych zakupach.

Pytam, bo mi koleżanka powiedziała, że w sklepach z bucikami dziecięcymi nie będzie już dostaw zimowych butków ...
Hanka strasznie urosła w wakacje ...zimowe kozaczki na bank rozmiar 25 , a kombinezon z zeszłego roku za mały .

A w ogóle, to czekam na urodzinowe zdjęcia :tak: !!!

My jesteśmy mocno do tyłu ze zdjęciami, a to dlatego że nasz aparat robi strasznie niewyraźne fotki w pomieszczeniach....

Wczoraj , po umyciu włosów usłyszałam " mamusiu, jakie ty masz włosy !!! wspaniałe :-D "
A dzisiaj przy jedzeniu kukurydzy " mamusiu jakie ty masz zęby ...ostre " :szok: :-D

:-):-):-):-)Nieźle!!!!

Pytam, bo mi koleżanka powiedziała, że w sklepach z bucikami dziecięcymi nie będzie już dostaw zimowych butków ...
\.

To akurat prawda, w zeszłym roku kupiliśmy kombinezon i buty we wrześniu.

czy Wasze dzieci jadły już pizze?
Bo Maciek właśnie je, nie popuscił. I jak mu smakuje!!!!!

Hanka pizzę jadła :tak: warstwowo :-D najpierw ananasy, potem ser, szynka no i na koniec placek na głowę zamiast czapki :szok: :-D
Za każdym razem konsumuje tak samo....przy okazji kolejnej pizzy zrobię fotki ;-)

reklama
właśnie wkleiłam kilka fotek letnich:tak:

U nas jeszcze zakupy zimowe nie poczynione. Buty- chyba 24-25. Kombinezon. sama nie wiem, chyba 92. Jeszcze zobaczymy. Szkoda mi ubiegłorocznych kozaczków, bo były śliczne:tak:

Kama jeszcze nie jadła pizzy:no:. Dlaczego, sama nie wiem, my też niezbyt często jemy odkąd wyprowadziliśmy się z miasta:tak:
Kinek, czekam na fotkę:-)

Dobre, dobre:tak::-D. Jak wilk (chodzi mi o zęby - Czerwony kapturek mi się przypomniał):-D:-D:-D

Pa, mąż wrócił

Joasiu, cześć:-)

Do góry