reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam
Jesien juz...zimno sie w chacie robi.
Chyba czas na grzanie :dry:

Antek lekko podziebiony,narazie kuruje go domowymi lekami.
A najlepsze jest to,ze to maly lekoman :szok:
Tantum Verde sam sobie psika do gardla,a i krople do nosa tez sam sobie by chcial zapuszczac.
A Syropki to pochlania jak jakies slodycze :szok::eek:

Tylko nie moge zlikwidowac jego marudyzmu :angry:
Chodzi i smeci non stop.

Wczoraj tez zamowilismy torta na sobotnia imprezke.

Karioko no to babcia i dziadek byli wniebowzieci.
Fajnie,ze tak rodzinnie zyjecie.:tak:

Monia gdzie jestes?
A Edzia?
Asia pewnie zasypana grzybami :laugh2:

reklama
Jestem...

tylko leżę bo mnie mocno boli brzuch. Już trzeci dzień czuję się jak przed miesiączką, do tego mam skurcze i rózne niepokojące dolegliwości. Już parę osób powiedziało mi, że mi się mocno brzuch obniżył, chociaż ja chyba tego nie widzę.

Mam wizytę na 25, ale spróbuję się zarejstrować na dziś. Mam nadzieję, że mnie gdzieś upchnie.

Już drugą noc spać nie mogę, przeraźliwie boję się porodu...chyba mam lekkiego dołka.

Ania dużo, duzo zdrówka dla Antosia!

Hej...

Wiecie, jaka dzisiaj piekna pogoda :tak:...Dwadzieścia kilka stopni. Ech, żeby cały wrzesień był taki :sorry2:
Hanelka nareszcie usnęła.Musiałam wspomóc teściówkę, bo biedna nie dawała rady zagonic małej paskudy do łóżka :-D
I teraz time for tea..& me :tak::-D

Edzia a na kiedy dokładnie masz tremin ?
Wiesz mi przed porodem brzuch nie obniżył sie w ogóle...no może minimalnie ...a rodziłam w 42 tygodniu :szok:
Bądź dobrej mysli kochana. Ponoć drugi poród jest łatwiejszy...

Anineczko, uśmiałam się z małego Antosia- lekomana :-D
A swoja drogą, to teraz wszystkie leki dla dzieciaczków są smaczne, kolorowe...W moich czasach (myślałam , że zacznę tak mówic koło 80 tki :laugh2:), szczytem luksusu był visolvit a cała reszta medykamentów bleeee :-p
Ania, jaki tort zamówiłaś ?

Karioka, ale urwis z Roberta :-D. Musisz mu sprawic nocnik na kółkach ;-)

Edzia a na kiedy dokładnie masz tremin ?
Wiesz mi przed porodem brzuch nie obniżył sie w ogóle...no może minimalnie ...a rodziłam w 42 tygodniu :szok:
Bądź dobrej mysli kochana. Ponoć drugi poród jest łatwiejszy...

Kinek mam termin na 24 października. Czyli jeszcze ponad miesiąc.

Po wizycie - jest dobrze. Nic złego się nie dzieje.
Lekarz powiedział mi że w ciągu 2 tyg. na pewno nie urodzę.
I tu ciekawostka - w ciąży z Mackiem powiedział mi TO SAMO i urodziłam za 2 dni.
A poród miałam w związku z tym ciężki bo nic nie było do niego przygotowane.

Mój synek też ostatnio lubi leki i też zawsze chce więcej.
Najbardziej lubi nurofen.

No nie wyswietla mi sie,ze sa jakies odpowiedzi na watku :angry:
Ehh

My juz po drzemce,meza nie ma.Obiad juz zjedzony,ciuszki Alexa sie susza....nudy na pudy.
Pogoda do bani,non stop kropi i zimno.
Ehhh
Hej...

Ania, jaki tort zamówiłaś ?
Wiesz Kinus zamowilismy tort smietankowo-truskawkowy w formie kwadratu tylko z napisem "Sto Lat Antoś" bo mamy od babci dekoracje cukiernicza w postaci samochodziku na takiej sciezce z cyferka 2 obok.
POstawimy ta dekoracje i bedzie po klopocie ( jak maz naprawi ta dekoracje bo mu spadla i sie dwojka polamala :angry::angry::eek::eek::eek:)
Cos musimy wykombinowac.

Edziu kurcze trzymaj sie jeszcze 2 w 1.
Tak jeszcze wlasnie 2 tygodnie i wtedy mozesz rodzic.

U nas jedna listopadowka sie juz rozdwoila.Urodzily sie wrzesniowo-listopadowe blizniaczki :-)

No właśnie widziałam, podglądam Cię tam czasami.
A dzieciaki zdrowe?
Wszystko w porządku?
W którym tygodniu ona urodziła?

U nas pogoda też bleeeee:no:
Jak narazie mamy jedna informacje od jej meza,ze dziewczynki zdrowe. Wazyly ponad 1700g to ladnie jak na blizniaki w 31 tygodniu.
Wlasciwie nie wiemy dlaczego miala cc...co bylo powodem? NIewiem :dry:

Powiem Ci,ze wy na pazdziernikowkach jestescie chyba bardziej zzyte niz my listopadowki...u nas tak jakos dziwnie :baffled:

Antek juz dostal swoj prezent od nas.
Uwielbia sie tym bawic :-D
Wlasnie wbija "gwozdzie" mlotkiem :-)
pTRU1-2870145reg.jpg

Fajny ten warsztat!
Maciek dostał trochę inny pod choinkę.
No i najpierw był do niego za mały, teraz mu się znudził i opatrzył, stoi w pokoju, Mały sobie na nim siada. Chyba go schowamy i wyjmiemy za pół roku, wtedy będzie się nim cieszył.

Jesli chodzi o październik to faktycznie dużo fajnych dziewczyn...:tak:

reklama
Witam, witam....

Gdzie wy sie podziewacie ? No nie mam z kim pogadać :baffled:...
Fajne wrześniówki wracajcie :-D !!!

Poprawiłam sobie humor, bo czytałam wątek założony przez mariolę99 :-D...

Edzia, wytrzymaj jeszcze 2 tygodnie :tak:...może twoja malutka urodzi sie 14 października (tak jak moja Hanka) i zrobi prezencik mamie ;-)

Anineczko, warśtat super :tak:...Ja juz też muszę pomyslec o prezencie dla Hanuliny....Póki co mam w merlinowym koszyku chyba z 15 książeczek :szok:
A'propos kupiłam Hani świetna bajkę :

Zebra Tolka - Symes Sally, McClellan Maddy - ksiegarnia.wysylkowa.pl z ruchomymi obrazkami...POLECAM !!!

A tak ogóle to świetny pomysł, żeby schować "przechodzone " zabawki...Zrobie ich mała przebiórke jak wrócę ...jeszcze tylko kilka dni i będę w domku :-)

Do góry