koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Współczuje Wam kochane z tymi kupkami , ja juz kiedyś miała takie atrakcje z daria , dobrze że to mineło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koreczku gratulacje dla Was za pozegnanie pamperowfakt na spacery lub do spania czasem trzeba ale jak to bedzie w zime na spacerze?Jakos sobie nie wyobrazam JUli bez pieluchy..
Koreczku pewnie ze ostatnia...
My takze krok do tylu zrobilysmy..bo siadala chyba z 5 razy i za kazdym razem wolala ze chce siusiu /kupke i siedziala po 30 a nawet dluzej minut i nocnik pusty a po zalozeniu pampera od razu siusiala
Koreczku slicznie Daria wyglada:-)a na drugim zdjeciu gdzie wypoczywalyscie?
Witajcie
Poranek przywitał nas ponury, ale robi się coraz ładniej.
Czekam na męża i jedziemy zaraz na zakupy meblowo-ubrankowe.
Zamierzam dziś dokończyć Oli wyprawkę.
Zostaniemy na noc w domku a maciuś u dziadków.
A to dlatego, że będziemy sprzątać, skręcać meble itp itd.
Doczekać sie nie mogę żeby to skończyć.
A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie.
Dziś w nocy strasznie bolało mnie gardło i miałam temperature.
No i oczywiście zastanawiałam się czy temperatura to przypadkiem nie początek salmonelli, ale poza nią nic sie nie dzieję.
Zamęczę Was teraz tą salmonellą:-)