reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
cześć Edziu:-)

Fajnie Was znowu czytać:tak:
Jak się czujesz?
Jak zakupy maluszkowe?
Ucałuj Maciusia:tak:. Kamila też uwielbia wchodzić na drabinę:tak:Jeszcze nie zaliczyła wywrotki;-)
Myślę, że we wrzesniu już nie idziesz do pracy:confused:

Hej Monia fajnie ze wrocilas:-):tak::-)
mam nadzieje ze podzielisz sie niedlugo jak juz bedzie wszystko po waszej mysli z tajemnicy jaka skrywasz:tak::-)i pomozesz troszke podbudowac wrzesien:tak:;-):-)

wyszlysmy na spacerek i przeszlysmy raptem 50m i strasznie zmoklysmy bop jak chlusnelo to po calosci:tak::-Di teraz musimy sie wysuszyc i poczekac az przestanie padac i w droge.Kaloszki na nozki i wszystkie kaluze nasze:-D

Milego dnia:-)

Witaj Moniu.
Jak widzisz,kazda czeka az ktos sie pierwszy odezwie :-p

Antek moj w przedszkolu.Ida mu zeby na gwaltu rety.Rzadka kupe ma juz od tygodnia,a to oznaka zabkowania.
A ja siedze w pizamce i pije herbatke.
Zaraz sie wezme za zupke i sprzatanko...tylko jakies sniadanko zjem :happy2:

hej Anineczko:-)jak widzisz ja sie odzywalam ale widocznie nie bylam ciekawym rozmowca dla Was;-):tak::-)
oj to niedobrze ze Antos tak przechodzi zabkowanie:tak:biedny:-(u nas juz komplet zabkow wiec mam nadzieje ze zadne takie historie nam nie groza:tak:a Ty jak sie czujesz?dzidzia dokazuje mamusi:confused:

cześć Edziu:-)

Fajnie Was znowu czytać:tak:
Jak się czujesz?
Jak zakupy maluszkowe?
Ucałuj Maciusia:tak:. Kamila też uwielbia wchodzić na drabinę:tak:Jeszcze nie zaliczyła wywrotki;-)
Myślę, że we wrzesniu już nie idziesz do pracy:confused:

Moniu jakoś się jeszcze toczę, chociaż czuję się jak w 9 miesiącu z Mackiem.
Wszystko mnie boli i najchętniej położyłabym sie i nic nie robiła.

Zkupy u mnie właśnie cos cienko, jeszcze nic nie kupiłam.

A jeśli chodzi o powrót do pracy to dopiero we wrześniu 2008:-)

Moniu jakoś się jeszcze toczę, chociaż czuję się jak w 9 miesiącu z Mackiem.
Wszystko mnie boli i najchętniej położyłabym sie i nic nie robiła.

Zkupy u mnie właśnie cos cienko, jeszcze nic nie kupiłam.

A jeśli chodzi o powrót do pracy to dopiero we wrześniu 2008:-)

No to biegnij na zakupy, albo zasiadaj do kompa i kupuj, kupuj, kupuj:tak:
A z pracą, no, to rozumiem:tak:. Bo Ty chyba takim małym pracoholikiem jesteś;-). Pamiętam, jak broniłaś się przed chorobowym:-)

hej Anineczko:-)jak widzisz ja sie odzywalam ale widocznie nie bylam ciekawym rozmowca dla Was;-):tak::-)
No co wy :happy2:
Czuje sie dobrze,choc przez jakis czas moje dziecko slabo dawalo o sobie znak :-(
Przez kilka dni bylo bardzo spokojne,ale wczoraj sie rozruszalo :rofl2:
Bawil sie ze mna w przepychanki :happy2::happy2:

Wyprawka juz prawie gotowa.Jeszcze lezaczek musze sciagnac ze strychu i wyprac.
Caly czas zastanawiam sie nad wozkiem i chyba jednak zostawie ten po Antku.

A Antek...no biednie przechodzi te zabkowanie,ale mam nadzieje,ze juz wyjda mu wszystki zeby.Jak narazie ma ich 14.Jeszcze tylko 6 :dull:

Ide sie ubrac :tak:

reklama

Rany Boga, Aśka, nie pisz takich głupot;-):-)

I Ty Edziu też:tak:

Anineczka nie miała tego na mysli, eeee, Tu każda ma coś ciekawego do powiedzenia i myślę, że wszyscy z sobą chętnie rozmawiamy:tak::-)

Do góry