bo tam niema jajeczek,nie zrobili zdjecia klejnotom.Na pierwszym zdjeciu jest stopa :-)
O jej TEraz sie przYjrzałam i faktycznie jest STóPKA !!!!!!!!! jaka słodka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo tam niema jajeczek,nie zrobili zdjecia klejnotom.Na pierwszym zdjeciu jest stopa :-)
Witam
Antek juz bez goraczki,ale nocka byla do bani.Ostatni raz zbijalismy goraczke o 2 w nocy.
Teraz go obserwuje i jakby co do lekarza.
Dziekuję:-). Słodkie takie gadanieKarioka:-) Sara ślicznie mówiła. Jakbym czytała to, co teraz mówi Kamula. Takie fajne gadaniedo siebie, pełnymi zdaniami podczas zabawy, czasem zwiazane z tym co robi a czasem nie. Ślicznie Sara mówiła
Karioko, czy mam rozumieć, że Robcio tą kupkę zrobił w majtaski ale siedząc na nocniku. Obojetne jak ja zrobil, wielkie brawa dla niego:-). Eh, też bym tak chciała. U nas brak postępów, Kamula jeżeli już siądzie, to posiedzi 3 sek i wstaje A i tak musze ją długo namawiać aby usiadła, mówie, że tatuś sie ucieszy itd. Tatuś to dla niej wielki idol i dla niego nawet na nocniku siada
Biedny Antoś i Wy oczywiście:-(. Najłatwiej podać antybiotyk, ale jak to uszy, to chyba nie ma innego wyjścia:-( Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla AntosiaWitam
Antek juz bez goraczki,ale nocka byla do bani.Ostatni raz zbijalismy goraczke o 2 w nocy.
Teraz go obserwuje i jakby co do lekarza.
Mam nadzieje,ze nie dadza kolejnego antybiotyku
Bo oni tak lubia,dla uspokojenia rodzicow daja antybiotyk.
Tatus zaspal z tego wszystkiego do pracy
Moniu bo tam niema jajeczek,nie zrobili zdjecia klejnotom.Na pierwszym zdjeciu jest stopa :-)
[
Karioko Sara slicznie mowila,Antek jest 100 lat za murzynami z gadaniem :sick:
A Robercik dzielny facet
Dziekuję KinuśMonia, u nas też dzisiaj rano było tak samo. Hanulka wstawała co 3 sekundy z nocnika...i w końcu miałam dość i poszłam sobie wziąć prysznic. Jakie było moje zdziwienie gdy przyszłam ...nocniczek pełniutki
Cieszyłam sie jakbym w totka milion wygrała :-)
POd podusią Hanka taty nie znalazła, bo tatko w Bydgoszczy ...ale dzisiaj wraca....
Karioka, no właśnie wiem, że odwrotu już nie ma i jeżeli ulegnę, to tylko ze szkoda dla Hani...więc będę się dzielnie trzymała ;-)
2 smoki mam schowane, ale chyba je zaraz wyrzucę....nie ma i już
A wiesz, Sara ślicznie mówiła ...