Moja Hanulka nareszcie padła...To usypianie dzienne bez smoka idzie o wiele gorzej ...no, ale jest wykonalne
I zamykaj buzie jak jeździsz
Mój Jacko kiedyś połknął muchę w czasie jakichś wyścigów i potem ją mocno odchorował (wiesz zagrychę trzeba było zapić )
Edzia zdrowiej !!!!!!!!!! już tylko 10 dni
Karioka, chętna do pomocy babcia , to skarb ...Wiem coś o tym
Moja teściowa, może przyjedzie, żeby zaopiekować sie Hanką w czasie naszej przeprowadzki...Oby, bo inaczej będzie ciężko...ale sobie poradzimy ...jakoś
Marta, tez miałam w podstawówce wigry 3 ale mi ukradli z podwórka...ale ryczałam...napisała Martusia:
Oststni moj rower to wigry3 i wtedy to bylo cos :-) Dzis smigalam na tatowym goralu :-)Ale chyba juz podziekuje ;-)Bo w gardle mi zaschlo. Nie wiem czemu ale jechalam z otwarta buzia ;-)Dobrze, ze muchy nie polknelam ;-):-)Tyle lat nie jezdzialm, ale nie zapomnialam jak sie jezdzi Tylko ta moja kondychaa :-(
I zamykaj buzie jak jeździsz
Mój Jacko kiedyś połknął muchę w czasie jakichś wyścigów i potem ją mocno odchorował (wiesz zagrychę trzeba było zapić )
Edzia zdrowiej !!!!!!!!!! już tylko 10 dni
Karioka, chętna do pomocy babcia , to skarb ...Wiem coś o tym
Moja teściowa, może przyjedzie, żeby zaopiekować sie Hanką w czasie naszej przeprowadzki...Oby, bo inaczej będzie ciężko...ale sobie poradzimy ...jakoś