reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam wieczorkiem

Dzisiejszy dzien byl bardzo fajny :-)

Po obiadku poszlysmy na spacerro zakupy :tak::-) i my kupilysmy same pychotki :tak:;-):-):-)

Dziewczyny polecalyscie pisemka/gazetki Teletubisie, Kubus Puchatek, Literki i jeszcze inne tytuly. Wiec ja dzis tez corci kupilam :-) Ale tylko teletubisie. Rany jaka ona byla zadowolona, przegladala ta praske jak dorosly. Pokazywala paluszkiem, smiala sie do nich, gadala z nimi i gazety z reki nie chciala wypuscic :-) Zainteresowala ja bardzo ta gazetka :tak::-) I wyobrazcie sobie, ze Sandrunia zna wszystkie tubisie po imionach :szok:(nie mialam o tym pojecia :dry::szok: ) Jak pytam gdzie jest tubis i mowie jego imie to bezblednie wskazuje, sama tez umie powiedziec jak sie nazywa kazdy z nich :-)

A i chcialam jeszcze powiedziec, ze moja corcia dzis byla pierwszy raz na dlugim spacerku z wozkiem i bez pampersa :-):-) same majtusie i spodenki :tak::-) I nie posiusiala sie ani razu :-):-):-):-):-) Teraz ja juz zawsze chyba bede zabierala bez pieluszki :tak::laugh2::laugh2:

Po dlugim spacerku lenilam sie na placu :-p
Jak cora usnela to porzadkowalam chatke, pomylam podlogi, poprasowalam i przygotowalam rzeczy do zabrania jutro ze soba :-) Bo jutro jedziemy do ZOO :-):tak::tak::tak: W Dzien Dziecka pogoda nam nie pozwolila wiec trzeba nadrobic straty :-):tak::-)

Spokojnej nocki :-)

reklama
Witam...

Wpadam na sekundkę... Zaraz wyjeżdzam na działkę...Hanka poszła z tatkiem wyprowadzić psa...

Minęła druga noc bez smoka :-) !!!! I już nawet o niego nie pytała ...
Trochę mi smutno, że już nie będę oglądała smoczków na stópkowych paluszkach :-(...ale wiem, że to dla jej dobra :tak:

Siusie też sama zrobiła na nocnik ...Przyszła do mnie i mówi " mama..bravo!!!"...Ja patrzę ...a tam nocniczek pełniutki :-D

Martusiu
, może niedługo będziemy wychodziły na bezpieluszkowe spacerki, tak jak Wy :-)

Moj kuzyn raz mial przygode z szerszeniem jak jechal na rowerze.A ze rower ma bardziej wyczynowy,taki,ze buty wpina sie w pedala.
I z daleka widzial juz szerszenia ale nie sadzil,ze go zaatakuje. Mowi,ze w zwolnionym tepie widzial jak szerszen szykuje dupke z zadlem na niego. Dostal w policzek i sie wywrocil.
Caly bok ciala mial zdarty a oka nie bylo widac :szok:
Anineczko :szok::szok::szok: ale historia ....Musiało go strasznie boleć, bo przecież szerszenie są wieeeelkie

Martusiu , koreczku ...miłego spotkania w ZOO

Dziewczyny, korzystajcie z pięknej pogody i wypoczywajcie ;-)

Witam

Znalazlam przyczyne goraczki.Wychodzi trojka prawa dolna :tak:
U nas lato jak sie patrzy,super :-D

A zaraz musze leciec poprzewracac chate do gory nogami.Bo jutro komisja przyjezdza :laugh2::laugh2:
Marka rodzice beda u nas 9 dni.Dzis moj maz ostatni dzien w pracy.A pozniej 9 dni urlopu:laugh2:.Ten to ma dobrze :dry:
A ja jutro do pracy:-(
Tak wiec posprzatam generalnie to co na widoku,zeby tescie mieli o synowej dobre zdanie:eek::-)

Kinus milego dnia na dzialeczce.A Hanulka to zuch dziewczyna :tak:;-)

Koreczku i Martusiu milego dnia w Zoo.
Tylko nie straszcie zwierzat i nie pchajcie raczek do klatki lwa :tak::-D:-D

Ale mam dobry humor:cool2:
Dzis weszlam w 5 miesiac ciazy:-):-)
Ale ten czas ucieka:eek::baffled:

A teraz lece poprzestawiac kanapy. Bede do Was zagladac :cool2:
Milego dnia babolki :-)

Czekamy az Kama sie obudzi i jedziemy na obiad do babci:tak::-)

Anineczko, dobrze, że Antkowi gorączka minęła. Przegrzanie pewnie jest możliwe - przy takim slońcu:tak:. My też musimy uważac, bo ja mam niechęć do czapek i przez to Kama często po słońcu chodzi bez czapki:tak:

Antek teraz je obiad,piers kurczaka z zapiekanym serem zoltym. Wczesniej nie chcial obiadu,ale co sie dziwic jak przed drzemka wsunal jajecznice z 4 jaj.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Ale Antoś ma apetyt:tak:

Przestawianie kanap sobie odpuść:tak:Teściowie będą tak zajęci wnukiem, że nie będą zwracali uwagi na to, czy jest posprzatane:tak::-)

Joasiu, koszmary Ci się snią:tak:. Strasznie męczące są takie sny:tak:

a mnie przerazaja szczypawki...o ktorych duzo sie mowilo ze lubia wchodzic do ucha ..ostatnio takowa znalezlismy w naszym lozku..weszla sobie przez balkon
Ja się boję wszelkich robaczkow, szczypawek, dżdżownic, larw, komarów, pszczół, much, pająków, os, ciem ( czy jak tam sie ćma odmienia;-))itd. Paskudne sa, gryzą, feeee:eek:

Martusiu, koniecznie napisz, jak bylo w ZOO:tak:
Sandrunia zna wszystkie tubisie po imionach :szok:(nie mialam o tym pojecia :dry::szok: ) Jak pytam gdzie jest tubis i mowie jego imie to bezblednie wskazuje, sama tez umie powiedziec jak sie nazywa kazdy z nich :-)
A i chcialam jeszcze powiedziec, ze moja corcia dzis byla pierwszy raz na dlugim spacerku z wozkiem i bez pampersa :-):-) same majtusie i spodenki :tak::-) I nie posiusiala sie ani razu :-):-):-):-):-) Teraz ja juz zawsze chyba bede zabierala bez pieluszki :tak::laugh2::laugh2:

Gratuluję i tubisków i "dorosłości pieluszkowej":tak::-). U nas znowu krok w tył. Kamula zamiast do nocusia to zrobiła siusiu na dywan:szok:. I to ile, z pół litra:szok:

Koreczku, napisz, jak wycieczka do ZOO, pewnie darunia dędzie zachwycona:tak:

Kinek, miłego wypoczynku:tak:

Minęła druga noc bez smoka :-) !!!! I już nawet o niego nie pytała ...
Trochę mi smutno, że już nie będę oglądała smoczków na stópkowych paluszkach :-(...ale wiem, że to dla jej dobra :tak:

Siusie też sama zrobiła na nocnik ...Przyszła do mnie i mówi " mama..bravo!!!"...Ja patrzę ...a tam nocniczek pełniutki :-D

No to brawo:tak:. Smoczek już pewnie całkiem poszedł w zapomnienie:tak:

Wrocilismy z ZOO.JUla byla zachwycona i wszedzie chciala chodzic sama.Jedynie do niektorych zwierzatek trzeba bylo podsadzac...Straszny dzis upal i dobrze ze pojechalismy wczesniej.Jak wychodzilismy byly dzikie tlumy.Jula obkupiona w zwierzatka smieszne gumowe smacznie teraz spi z tatusiem a ja zagladam do Was i zajadam obiadek.

Monia smacznego obiadku u babci :-)

Anineczko dobrze ze ta goraczka to od zebow u Antosia:tak:nieprzemeczaj sie za bardzo tym sprzataniem:tak:

Martusiu i Koreczku milego zwiedzania i podziwiania Zwierzatek:-)

Kinus super ze pozegnanie ze smoczkiem idzie Wam bezstresowo:tak:

Milego dnia:-)

Wrocilismy z ZOO.JUla byla zachwycona i wszedzie chciala chodzic sama.Jedynie do niektorych zwierzatek trzeba bylo podsadzac...Straszny dzis upal i dobrze ze pojechalismy wczesniej.Jak wychodzilismy byly dzikie tlumy.Jula obkupiona w zwierzatka smieszne gumowe smacznie teraz spi z tatusiem a ja zagladam do Was i zajadam obiadek.

Monia smacznego obiadku u babci :-)

Dzięki Joasiu, wiem, ze będzie smaczny:tak:Grecka zapiekanka mięsno-pomidorowo-ryżowa z sosem tzatziki. Uwielbiam:tak:

Witam wieczorkiem :-)

Nasze spotkanie w ZOO bylo baaaaaaaaaaaaaaardzo udane :-):tak::-):tak::-)
Ciesze sie, ze znow moglysmy sie spotkac :tak::-) Misiako i Koreczek to super babki. Moglabym z nimi konie krasc ;-):-):tak::-) Majunia i Darunia to dwie sliczne i przekochane szkraby :-) Juz nie moge doczekac sie kolejnego spotkania ;-):-):-):-):-):-) Dziewczynki bardzo fajnie sie dogadywaly, dawaly sobie buziaki i sie tulily :-) Byly zafascynowane wszytskimi zwierzatkami :-) Najbardziej chyba sloniem :tak:, bo jadl nam z reki :-):-) Jak laseczki poszly na drzemke to mamusie maialy chwilke dla siebie ;-)Posiedzialysmy na zielonej trawce, pojadlysmy sobie i poklachalysmy tak jakbysmy znaly sie od lat :tak::-):-) Buzie nam sie nie zamykaly :tak::-) Jak dziewczynki sie wyspaly to poszlysmy dalej ogladac zwierzaczki :tak::-) Spedzilysme ze soba prawie caly dzien, a czas tak szybko nam zlecial, ze nawet nie wiadomo kiedy. Pogoda nam dopisala i bylo bardzo cieplutko i slonecznie :-):tak::-):-):-)

Anineczko 5 miesiac, ale to zlecialo :szok:
Ani sie obejzymy, a Ty bedziesz rodzic :-)

Joanno widze, ze i Wam udala sie wyprawa do ZOO :-):-)

Spokojnej nocki

reklama
Hej Laski
Gdzie jestescie :confused::confused::confused::confused:

Martusiu
to swietnie,ze wypad do zoo sie udal.Bardzo zazdroszcze.
Moze jakies zdjatka co?

Edytko jak sie czujesz? Bylas na usg? No gadaj bom ciekawa.:tak:
Kinus jak tam wypad na dzialeczke? Udal sie?
I jak chatka?

Asiu
jak Jula? Jak spedzacie weekend?

Monia
a co u was? Kama dalej tak wczesnie Cie budzi?

Ja zaraz spadam do pracy.
Dzis tescie przyjechali;-)

Do góry