reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edytko dobranoc:tak:oby zaden ucisk Ci nie dokuczal:-)

a ja ide sie kapac bo jakos dojsc tam nie moge a wanna pelna wody ;-):-)wola:-D

reklama
Dobranoc Edziu.
Zaloz sobie gg;-)
Asiu podziwiam bardzo twoja silna wole.Miec ptasie mleczko i nie zjesc :szok:
A co do biegania to chyle czola :tak:
Jejku ja chyba nigdy nie biegalam,no moze na setke w szkole :zawstydzona/y:

Dobranoc Edziu.
Zaloz sobie gg;-)
Asiu podziwiam bardzo twoja silna wole.Miec ptasie mleczko i nie zjesc :szok:
A co do biegania to chyle czola :tak:
Jejku ja chyba nigdy nie biegalam,no moze na setke w szkole :zawstydzona/y:

Anineczko sama siebie podziwiam:-Drodzinka posnela wiec i ja sie ide przytulic i lulu.
Biegalam w podstawowce jak chodzilam do szkoly sportowej to tak sie nabiegalam ze pozniej w liceum zwolnienie z wf mialam:-D

Dobranoc Anineczko:tak:uciekam:-)

Witam sie z rana:-)Warszawa mokra i zimnawa:tak:pada i pada i niemozemy pojsc na spacerek i na zakupy:no::-(a mialo byc tak pieknie;-):-)wypad na rowerach i basen po poludniu :-(no nic moze przestanie padac bo na slonko liczyc dzis nie mozemy;-)

no nic milego weekendu Wam zycze:-)i do pozniej

Witam :-)

U nas paskudna dzis pogoda :-(. Leje i zimno na dworze. :-(

Siedzialysmy caly dzien w domku, chcialysmy wyjsc troszke na plac ale akurat zaczelo padac i tyle bylo z naszeg spacerowania. Ale za to pieknie sie bawilysmy zabaweczkami.:-):tak::-) Malowalysmy rysunek dla tausia ;-):tak: bawilysmy sie klockami i wszystkim co nam po reke podeszlo ;-) Ale nam se rozgardiasz w sypailence zrobil :-p:tak::-) A jak zapytalam Sandrunie kto to teraz bedzie wszystko sprzatal, to od razu powiedziala TATA :-):laugh2::laugh2::laugh2::-)
Ale wspolnymi sielami poukladalysmyw szystko na swoje miejsce ;-)

Tak nam minal caly dzionek ;-):-p:-)

Martusia a z tym bolem jajnikow to nie zwlekaj i do lekarza tym bardziej ze niedlugo wyjezdzacie:tak:
Asiu bylam w tamtym tygodniu i teraz w czwartek u mojej ginki :-) Po badaniu swierdzila, ze nic sie nie dzieje. Nie mialam @ od grudnia 2004 raku i teraz w maju mialam dopiero pierwsza prawdziwa @ i jajniki zaczely funkcjonowac pelna para dopiero od niedawna i stad te ich bole.

Milego wieczoru i spokojnej nocki :-)

Czesc, Kobietki!

ale mialam pracowa masakre, po prostu to co moglo, to sie pier#%&*(#lo, przepraszam z gory za dosadnosc, ale to jedyne trafne w zaistnialej sytuacji okreslenie :wściekła/y:

co właśnie sie dzieje z tymi Tubisiami?? miały być 28 maja w kioskach ( ten nr z wiatraczkiem) i nie ma :-( moja córka popada w histerie jak wychodzimy z kiosku bez LALI I PO :-:)zawstydzona/y: wiec dzisiaj zakupiłam jej dwa nr Tęczowych Literek, nawet jej się spodobały i chyba zaprenumerujemy:tak::tak:

Luleczko
, Kochana, tubiski beda, uspokoj Juleczke i cmoknij Ja od nas :tak:, ale ciut pozniej, bo wiatraczek, nad ktorym tyle sie nasiedzialam schrzanili w produkcji, takze numer urodzinowy bedzie, ale z podkladkami (trojwymiarowymi) pod kubi ;-) pewnie stad to opoznienie :zawstydzona/y:
a Teczowych nie prenumeruj, bo to wlasnie pismo jest zamykane :no: i juz nie bedzie wiecej numerow...

Joasiu, jeszcze raz pelna podziwu jestem dla Twojego samozaparcia w bieganiu, ale chyba teraz lepiej sie biega, prawda? Chlodniej i lepiej sie oddycha :tak:
powiedz mi jak robilas te kuleczki z paltkow, bo mnie zaintrygowaly?
Arisa pluje kuskusem (tak, jak Jej tata), a platki i inne specjaly przeznaczone do mleka spozywa same, jako przekaske :dry:

Moniu, Kinus, moja Glizda tak samo zaborcza, no i daje ostatnio popisy histeryczno-obrazalskie, po za tym ostatnio nie slysze nic innego, tylko "NIE!", nawet jak kiwa glowa :confused::cool2::laugh2:

Anineczko ojjjj, skracaj, Kochana, skracaj ten dzien pracy i oby do urlopu :tak:, zycze Ci tak, jak Edzia, wytrwalosci i sily. Buzie!

Karioka, wlasnie przekopalam szafke i lodowke, zeby czymkolwiek zapchac swoj rozbudzony Twoim zdjeciem apetyt na slodkie :-D:tak:

Martusiu, Ty chyba zartujesz z tym brakiem @??? Twoja ginka nie powiedziala, dlaczego masz taka dluga przerwe?
A opis zasypiajacej Sandrusi slooodkiii ;-):tak::-)

Kociak hip, hip hurrrrra, niech zyja zlapane siuski ;-):tak::tak:
jeszcze tylko polepszenia i niech te wstretne chorobska pojda precz od Martynki, trzymam kciuki za to i za Twoj internet!

Edytko
tez bym wyemigrowala na dzialke, ale akurat teraz zrobilo sie zimno i niedzialkowo :wściekła/y::no: Jedzcie, odpoczywajcie i ciesze sie, ze to parowki byly winne, a nie pieluchy :tak:

Musze juz z zalem konczyc
moje pseudogejowskie tubisie czekaja :-p:-p:-p

sciskam i znikam!
blanka

Witam Was ;-)

ale dzis chlodno i szaro :baffled: brrrrrr... jestem chronicznie niewyspana, Arisa znowu pol nocy kaslala :wściekła/y::no: naprawde nie wiem juz, co robic, daje syropy, oklepuje i nic :zawstydzona/y:
macie jakis pomysl?

zaraz idziemy zobaczyc Formule I, (chyba tak to sie pisze) no, pod warunkiem, ze sie dopchamy, a jak nie to po prostu zaliczymy spacerro ;-)

buziaki i do pozniej...:tak:

Czesc dziewczyn wlasnie dotarlam do domu z drogi pojechalam do lodzi :) no i juz jestem

Wyniki moczu mialam w sobote wynik byl dobry sa ok wiec jutro idziemy do lekarza na kontrole i powie nam co dalej a teraz ide czytac co u was kochane

reklama
Kociaku ta gazetka o Tubisiach jest dostepna w kioskach ruchu.Juli zakupilam wlasnie w piatek a drugi egzemplarz przyniosla ciocia;-)i juz jedna jest w paru kawalkach...:wściekła/y:a;e o na tak sie wczuwa podczas czytania ze ma darowane

Wlasnie wrocilismy od mojej mamy i juz musze Was opuscic bo kupa w pieluszcze mnie wola:tak:

Do góry