reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czesc

ja na chwilke bo znowu mam problemy z netem i mi przerywa co chiwle nawet niemoge przegladac stron ;/ mam nadzieje ze znajde chwile aby wsytskie posty przeczytac ;)

u nas juz lepiej zlapalam dzisiaj martynie mocz i wyslalam brata aby dzisiaj dostarczyl jeszcze do laboratorium bo chce miec 100 % badania na poniedzialek moze jeszcze uda mi sie zlapac w poniedzialek to bedzie bosko ;)
a 7 zl w ta czy w tamta to jest nic a miec pewne do lekarza bo co bedzie jak niebede ich miec ??;/

reklama
Jestem wieczorkiem :-)

Sandrunia jak usypiala na noc to pod jedna pacha byl pisek pluszak, a pod druga iaa (kucyk pony) Najpierw zabawki musialy zostac nakarmione, potem sama wydoila butle i poszla lulu :-):-)

Dzien dzis byl paskudny co chwile lalo :-( ALe i tak zaliczylysmy spacerek kolo domku :-);-)

Przyjechala dzis do nas tesciowka przywiozla reklamowe pysznosci i kasiorke :-)
Jeszcze siedzi na dole z moim tata i obgaduja jakies pierdolki :tak::-)

A wlasnie sie dowiedzialam, ze w niedziele przyjzedza do nas moj chrzestny (ten wojskowy :-) ) z corcia Ola. Moja kuzynka ma 25 lat i twierdzi, ze zostanie stara panna bo nie moze znalezc fajnego i madrego chlopaka.

A mnie od 4 dni bola jajniki (raz jeden raz drugi, poboleja chwilke i przestaja) i bardzo rozdenta sie zrobilam. To napewno na @ ale jak jej nie bylo tak nie ma:-(

Milego wieczorku

Witam pod koniec Dnia Dziecka.

Fajny mieliśmy dzionek, chociaż prezent nie doszedł, Maciek zadowolony. Miał duuuużo gości i dużo innych prezentów.

I tak sobie nic-nierobiliśmy pół dnia, bo pierwsze pół zakuoy, obiad i sprzątanie...

Jutro chyba znowu wyemigrujemy na wieś, to maciuś chociaż cały dzień posiedzi na podwórku.

kociaku dobrze zrobiłaś z tym moczem, nie ma na co czekac. I daj znac jak tylko będziesz wiedziała jak tam wyniki. Trzymam kciuki.

Moniu, Kinku Taka zaborczośc to normalna rzecz w tym wieku. Minie im. Macka jeszcze nie dopadła i czasem jest mi go żal jak oddaje dzieciom wszystko i nie jest mu z tym dobrze, ale się nie żali, szuka sobie innej zabawki, która zresztą zaraz ktoś mu zabiera.

W ogóle to moje dziecko jest szczere i bardzo koleżeńskie, przynajmniej na razie.

Witam
Mi dzien dziecka minal w pracy,tak wiec troche smutno...ale maz ma wolny poniedzialek to sobie odbijemy :tak:
Jeszcze niewiem co u Was,bo nie zdazylam przeczytac.
Antek juz spi a mnie nogi w tylek wlaza,jutro powtorka z rozrywki w robocie :sick:

Anineczko zastanawiałam się dziś dlaczego Cię cały dzień nie było. Całkiem zapomniałam, że pracowałaś. Współczuję Ci tej stojącej pracy.

Ale......jeszcze 25 dni do naszych wakacji:-):tak:

Hej z wieczora:-)JUla oczywiscie nie spi,ale lezy grzecznie z tatusiem.

Ja walsnie wrocilam z biegania i zaraz ide sie kapac i powiem Wam ze glodna jestem ale musze byc silna..do tego tesc byl i dostalismy na dzien dziecka ptasie mleczko i tak kusi i neci ale :no:nie moge:tak:Jula dostala kasiorke zeby kupic cos jej wiec jutro zobaczymy co takiego:tak:

Szybko czas mija...juz odliczam czas do wyjazdu wakacyjnego:tak:

Karioko pysznosci pokazalas:tak:ale bym cos takiego zjadla:dry::-)...chyba pytalas ostatnio o ceny truskawek to w Wawie kosztuja od 5 do 7 zl za kg...(bo chyba Ty sie pytalas dwa dni temu:confused::dry:)

Anineczko wspolczuje bolu nog:tak:

Edytko super ze pojedziecie na wies:tak:chyba niedlugo zwolnienie Ci sie konczy co:confused:a jak tam uczulenie Maciusia:confused:

Martusia u nas pogoda byla nawet dobra,nie padalo a to najwazniejsze:tak:zazdroszcze walowy od tesciowej...a z tym bolem jajnikow to nie zwlekaj i do lekarza tym bardziej ze niedlugo wyjezdzacie:tak:

Kociaku super ze udalo Ci sie zlapac siuski Martynki.Mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje :confused::tak:czekamy na dobre wiesci:tak:

Monia ale Kamilka ma apetycik:tak:super.Szkoda tylko ze miala w dniu swojego swieta kiepsciutki humorek:tak:ale moze to cos w powietrzu jest bo JUla od 2 dni budzi sie ok 4 i lezy,kreci sie i spiewa,gada i spac nam nie daje..tzn mi bo Jarek z tym problemow nie ma nawet jak po nim skacze on smacznie pochrapuje;-):-)Mam nadzieje ze dzis bedzie inaczej.bo spac mis ie chce.

No nic uciekam sie kapac

Cos czuje,ze niedlugo skroce sobie godziny pracy,bo juz nie wyrabiam.
Na macierzynski moge isc na 2 tygodnie przed rozwiazaniem czyli okolo 25 pazdziernika. No i zostalo mi jeszcze 2 tygodnie urlopu to gdzies 11 pazdziernika dopiero odpoczne :sick:
Ooo tak,wakacje trzymaja mnie przy zyciu :tak:

Asiu to dużo silnej woli Ci życzę i wytrwałości.

Zwolnienie - no cóż już koniec. W poniedziałaek do pracy:wściekła/y::no::-(
Na szczęście 2,5 tygodnia szybko minie.

A nasze uczulenie (oby nie zapeszyc) ok.
Tzn. nie ma, pojawia się sporadycznie zazwyczaj jak maciek zje za dużo nabiału.

Cholera, zupełnie zapomniałam po co zaczynałam pisac poprzedniego posta:

żeby Wam powiedziec dobranoc.

Idę się położyc bo mi znowu drętwieje prawa noga.
I jak leżę też drętwieje, ale jak pokombinuję ze zmianą pozycji to mija.

Może mam jakiś ucisk.

reklama
Edytko to super:tak:Jula nie je parowek i tez jej z nozek poznikalo:tak:jednak nauczyciele maja super z wakacjami...te 2,5 tygodnia szybko minie i znow bedziesz miala wolne i cala dla Maciusia:tak:

Anineczko to jezeli bedziesz moga skrocic godziny pracy to chyba dobrze.Ciezko tak pracowac:tak: My uzywamy pieluszek pampersa specjalnych do kapieli.Paczka chyba 10 lub 15 kosztuje kolo 20zl w markecie

Do góry