reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Karioko przydalby Ci sie choc 5 litrowy baniak z woda ;-) Moze jakas sasiadka podskoczy i kupi Ci w sklepie,bo to nawet herbate lub kawe nie wypijesz.
A swoja droga moj maz by juz wisial,ze mi nie powiedzial :laugh2:

Ja sie jakis czas temu przeprosilam ze zmywarka do naczyn,ktora stala nie uzywana odkad sie tutaj wprowadzilismy :-D
Jeny jaka to ulga.Naczyn nie nawidze myc,a teraz wkladam tylko i samo sie robi :laugh2::laugh2:
A zobacze jeszcze tylko pierwszy rachunek za prad czy mi sie oplaca leniuchowac.
O wode sie nie martwie,bo tutaj sie nie placi za wode :tak::tak::laugh2:

Monia uzylas malych nozyczek do paznokci przy Kamili?
Wyglada ladnie,takie pazurki ma,ze hej ;-)
A jak z niej modelka no no.Au fas,profil slicznie :-)

Musze isc do banku wyslac kase za mieszkanie w Gdansku :dry:
Aaaa tak mi sie nie chce:no::sick:

reklama
Hanka śpi a ja wyprałam pokrowce z sofy i fotela i na to wszystko zadzwonił Jacek, że umówił kolejną osobę do oglądania na 18 :eek:
Bardzo fajnie...wszystko rozbabrane...najwyżej będą na mokrych siedzieć :crazy:

Anineczko, ale macie fajnie, że za wodę nie płacicie...Ale nie wiem, czy dobrze zrozumiałam :dry: W Irlandii w ogóle się za wodę nie płaci , czy Wy macie tak ugadane z właścicielami ?

Boże, jak ty masz super z Antkiem...zazdroszczę...;-)...Ciekawe, czy druga dzidzia będzie miała podobne jak ona upodobania ?

Karioka, mężczyźni są czasem tacy bezmyślni...myślę, że to on powinien Ci ten 5 litrowy baniak kupić :tak:

A ja pojawiam sie i znikam, bo ciągle wywala mnie z bb :eek:...Mam nadzieję, że szybko to naprawią...

Witaj Anineczko:tak:
Fajnie masz z tym spaniem:tak:. Ale ja nie będę narzekać, bo Robert spał może tylko do 7-mej, ale bez przerwy całą noc:tak:. O 11-stej zasnął i śpi do teraz:tak:. Jeszcze takiego spania w ciągu dnia nie miał:tak::-D. Szkoda, że bb przez ponad godzinę nie chciało mi działać:eek:. Ciekawe kiedy skończą te remonty na bb:dry:
Baniak z wodą może by się i przydał. Ale nie jest tak źle, za niedługo będzie druga:tak: A kawy i dwie wypiłam, na tyle wody starczyło. Na szczęście zawsze odlewam przegotowaną wodę, aby dzieciom herbatki i soczki rozrabiać. Dzięki temu nie muszę picia im studzić:tak:, a teraz miałam 1 l wody :tak:
Teraz jest szał chyba na zmywarki, moja mama z pół roku temu kupiła, teściowa też jakiś czas temu, przy remoncie kuchni, mimo, że akurat ona naczynia zmywać lubi:-), a i siostra męża z rok temu też sobie fundnęła. Nas póki co na ten luksus nie stać;-). Fajnie, że za wodę płacić nie musicie, ale pewnie za prąd duże rachunki macie?
No i skończyło się Robert mnie woła i teraz będziecie się śmiać, ale mój synek woła do mnie "tato". Już tak od jakiegoś czasu, a ja zawsze myślałam, że on tak za tatusiem, bo wołał tylko tato. A on do mnie tak:-D. Ale jak płacze, to mówi wtedy "mama". "Am" i "miam" też mówi:baffled::confused:;-)

helo :eek::eek:
No caly dzien bez bb :dry:

Kineczku nikt tutaj nie placi za wode ;-)
Karioko czy ja wiem,rachunki mamy podobne co reszta znajomych tak wiec nie sa astronomiczne,mysle,ze normalne :tak:
A z woda robie to samo co ty,gotuje i odstawiam.Wtedy picie i kasza w 5 sekund sie robi.
Antek dzis bez drzemki :sick:

Caly dzien nie moglam wejsc na forum:wściekła/y:Dopiero co ciocia poszla i teraz ogladamy Gryzelke i sprzatamy zabawki.I czekamy na tatusia:tak::-)

Jula dzis zrobila poraz drugi siusiu na nocnik.Siedziala prawie 15 minut i sie udalo:tak::-)a jaka byla zdziwiona jak uslyszala jak siusie leca..niewiedziala czy sie bac czy smiac;-)ale wytlumaczylam i teraz mowi ze zrobila siusiusiu:-D
Nastepnym razem siedzial 10 minut ale bez siusiania.

Oj dzis po spaniu maruda na maxa..uciekam moze pozniej po bieganiu wskocze tutaj do Was i nadrobie:tak::-)

cześć:-)

Po porannej posiadówce na bb jak mnie wywaliło to dopiero teraz wpuściło:eek::baffled:
Jakiś limit przekroczylam czy co:confused:

Anineczko, ciesze się, że Ci sie Kama podoba - to znaczy jej fryz:-). Jest okropny, ale tą grzywę z tyłu miała już baaardzo długą:tak:
Obcinałam zwykłymi nożyczkami:tak:. Łapałam kosmyk po kosmyku i cięłam jak popadło:tak:. Kama siedziała bez ruchu - początkowo;-) i patrzyła na swoje włosy oniemiała:-D
Fajnie macie z tą wodą - Wy nie płacicie, czy tak ogólnie jest:confused:

Kinek, obcięłam włosy Kamie, bo pociła się niemilosiernie po szyjce:-p. No i już mi sie ta grzywa znudziła:tak:. Tata początkowo sie nie zgadzał, ale kiedy zobaczył potówki na swojej ukochanej córci, kazał mi obcinać - bo po co ma się dziecko męczyć:baffled::dry:
Jak tam oglądacze:confused:

Karioka, oj pogroź mężowi paluszkiem za tą wodę;-):-). Zmywarka to chyba fajna rzecz:tak:, ci co mają bardzo chwalą:tak:. Postanowiliśmy, że kiedy będziemy robić kuchnię jak należy, zmywarka jest obowiązkowa - juz nie mogę sie doczekać:tak::-)

A wiecie, że u nas jeszcze do tej pory nie było truskawek:confused: W tym roku jeszcze nie jadłam :-p

Helou ;-)

padam na twarz, czuje sie jakby mnie ktos przezul i wyplul :sick::baffled::dry:
dopiero teraz po calym dniu biegania usiadlam :szok::eek::-p
do szalu doprowadza mnie forum, wczoraj przez ponad godzine probowalam wyslac posty i... NIC!!! biala strona z jakimis chinskimi znaczkami mi wyskakiwala i komunikat: przekroczono limit czasu :wściekła/y:

jeszcze mnie w pracy dobili :no: kolejne pismo zamykaja ze wzgledu na mala sprzedaz :baffled::wściekła/y: a, ze to byl dwutygodnik, to mialam cala prace ustawiona pod ta gazetke :sick:

sprobuje poczytac i moze uda mi sie cos napisac, nalezy mi sie jakis bonus za dzisiejszy dzien :dry:

buziaki!

Blanusa co to za gazetka :dry:
Czy to oznacza mniej pracy i pieniazkow?
Jak tak to mi tylko szkoda ,ze mniej pieniazkow :-(

Monia tutaj nikt nie placi za wode ;-)

Ide kompac Anatola :tak:

Jak mnie jeszcze raz wywali, to sie obraze na BB :wściekła/y::-p:eek::baffled:

Anineczko, chyba kiedys o niej pisalam - nauka literek dla najmlodszych, fajne pisemko i calkowicie polskie (nie jakis disneyowski przedruk), nie bede robic pseudo reklamy i podawac tytulu ;-) ale naprawde szkoda :-(

no, i oczywiscie kaski bedzie mniej :no::-:)zawstydzona/y: i pracy tez :tak: za to wiecej czasu moze bede miec ;-):cool2:

reklama
Anineczko milego pluskania ;-):tak::tak:
Arisa juz dzis miala dzien dziecka, a wlasciwie... dzien brudasa...

dobra biore sie za te zboczone teletubisie :-p:-D:laugh2:

Do góry