reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

moj Patryk dzisiaj przylozyl glowe do brzucha i mowi Zeby koplo ojca w glowe Nie chcialo ;D ;D ;D ;D ;D sie nie slucha tylko mnie :):):):):):):)

reklama
Cześć kobitki. Jestem po przedszkolnym pikniku. Fajnym bocianem był mój synuś :laugh: Jak wyjdą zdjęcia to wkleję ale jeszcze nie wypstrykałam całego filmu ;)

:laugh: ;) Dzisiaj krótko bo mąż skoczył do pizzy hut po kolacyjkę i zaraz wróci a potem muszę go tu wpuścić :(Jeśli zwolni mi miejsce zanim zdążę zasnąć to jeszcze tu wpadnę

Nie smuć się Kociaczu, może mi się uda..... Wy i tak z Melanią do poźna siedzicie... ;) A jak nie to se jutro pogadamy :D

A na pikniku były pyszne kiełbaski z grilla ;D Tylko że był przydział: dla każdego po jednej :( i nikt nie chciał oddać mi swojej :p

teraz już za późno.... wszystko zjedzone a mały padł jak kawka... tak go te występy wykończyły :D Pewnie będzie w nocy przeżywać i gadać przez sen ;D

myślałam że 23 czerwca ale w kalendarzu mam zaznaczone że 30 czerwca. Jutro spytam w przedszkolu i Ci napiszę a teraz musze sobie iść pa pa

reklama
Hej kobitki.Wiatr przylecial ;D ;D ;D.
Dzis mialam (jak zwykle) pracowity dzien.Mame zawiozlam do szpitala,po drodze do domu zrobilam zakupy.Potem przyszla kuzynka i przeklachalysmy do 12.Pedem po Pati do przedszkola i gotowac obiadek.Pogoda byla ok to zrobilam trzy razy pranie i szybciutko do lekarza na kontrol.Z maluszkiem wsjo ok i czeka mnie test na tolerancje glukozy fujjjjjjj!!!!!NIecierpie glukozy pic i to jeszcze w takim sterzeniu!!!!Po lekarzu wpadlam jeszcze do mamy do szpitala sprawdzic jej stan psychiczny.Bidulka.Rano dostala tylko zupe mleczna na obiad tez zupe tyle ze pomidorowa i to wszystko...Kolacji juz jejsc nie bedzie bo juz jej lewatywe robili i sniadania tez bo operacja.A on uwielbia jejsc wieczorem(JAK I JA... dlatego na dzien dzisiejszy mam juz 6 kg na plusie,nawet posadzilam mojego gina o to ze ma wage zepsuta.Laski ja przytylam 4 kilo w tym miesiacu,czy to mozliwe?Musze sie tez przyznac ze ostatnio mam problemy z wyproznianiem sie moze to jest tego powodem?? Jak sadzicie?).
Kobitki a Dzien Ojca jest na mur beton 23 czerwca.A wiem to dlatego na 100% bo ja mam w tym dniu urodzinki i razem z ojcem od wielu lat skladamy sobie tego dnia zyczenia nawzajem. :laugh: ;)
Nie wiem ktora dziewczyna to pisala o pracy i konczacej sie umowie?! Ja tez umowe mam do konca czerwca i jutro musze sie zapytac jak pojade z chorobowym co z tym fantem dalej.Z tego co wiem to musza mi przedluzyc umowe do konca macierzynskiego a potem bedzie mi sie nalezec 6 miesiecy bezrobotnego platnego.Nie wiem zobacze co mi powiedza to napisze.
Spadam.Relacje zdalam!!! Dzis po badaniu znowu moja nadrzerka plamila, ale na szczescie juz przestala.Tym razem nie byla to krew ale brudny sluz.Jak rano bede znow miec plame to znowu bede musiala dzwonic do Szmita.No ale nie zamartwiam sie na zapas bo maly harcuje to mu chyba nic nie jest :laugh:mam nadzieje.Do zobaczenia dziewczyny.Papa...Milego wieczoru!!!

Do góry