reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

no to ja napewno dostane te rodzinne bo u mnie w domku to narazie pracuje ja i moja siostra mama bezrobotna ojciec jak wspomniałam w Holandi ale na czarno  a zarobki moje i siostry sa naprawde smieszne

reklama
wiesz ja też nie byłam w wesołej sytuacji, gdy urodziłam pierwsze dziecko 9 lat temu
mojamama też była obrażona,nie miałam męża, przerwałam studia
ale póżniej jak się Igor urodził to zawładnął całym domem
a babcia świata nie widzi poza wnukiem ukochanym

ja jescze byłabym wstanie zrozumiec zachowanie mojej mamy gdybym była bardzo młoda chodziła do szkoły i facet by mnie zostawił a jest odwrotnie

Ja wiem jedna nie chce kombinowac zeby nie zrobic krzywdy sobie dziecku i patrykowi Ja  z patrkiem jestem szczesliwa tak jak jest teraz Ma prace mysle ze bedzie chcial mi jakos pomagac i odkladac pieniadze na slub ;)
Ja w szpitalu podaje wszystkie dane tak jak jest wiem ze narazie dziecko bedzie moje nazwisko nosic A po slubie juz bedziemy obydwoje patryka :)
Chyba ze jak podam nazwislo ojca to dziecko bedzie mialo jego nazwisko  ::) Jak by tak bylo to tez bym sie cieszyla  :)

reklama
gabi rozumiem cie bo mam podobnie tylko to ojciec wali focha ;)
Marta w moim przypadku to nic nie pomaga jeszcze jest gorzej ;)

Do góry