reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kociaczku jeżeli Patryk uzna dziecko w USC to będzie nosić jego nazwisko nawet bez ślubu.
a ślub nie jest bardzo drogi, ja brałam cywilny w maju i nie wyniósł dużo
a wszystko załatwiliśmy w ciągu 5 dni

reklama
ja bym bardzo chciala ze by Mikołaj od samego poczatku nosił nazwisko Czarka i Czarek tez tego chce

wystarczy ze jego córka która ma juz 7 lat ma niejego nazwisko a on jest pozbawiony praw rodzicielskich

Ja sie tam nie martwie mysle ze wszystko jest na dobrej drodze :) :) :) Mam takiego slodkiego stworka potworka ktory jest za mna bardzo i juz sie nie moze doczekac kiedy dzidzia sie urodzi ;D ;D ;D

moje "potworek" tez czeka na dzidzie

ostatni zaczoł gadac mi do pepka myslał ze w ten sposob maluszek bedzie go dokładnie słyszła i chyba miał racje bo on mu powiedził zaeby komnoła matke bo jest nie dobra ii mały go posłychał i zaczoł strasznie kopac a wczoraj jak tzrymał łapke na moim brzuchlu to Mikołaj wypił sie na niego tyłeczkiem

ide poleniuchowac troche w wyrku do zobaczyska wieczorkiem

i nie martwmy sie wszystko bedzie napewno dobrze dlanas wszystkich najwazniejsze jest dobro dziecka

Czytalam w ksiazce o ciazy ze dzieci Slysza to co sie dzieje na zewnatrz Przez to zapamietuje glos mamy i latwiej jest mu sie u niej na rekach pozniej uspokoic bo pamieta Tak samo slyszy tylko mniej wyrazniej tate  ::)
Ale nie wiem czy to jest prawda :) Wiem ze czuje jak sie polozy reke to przestaje kopac :):)

reklama
Do góry