reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Edytko ale jak juz zrobisz teczce papa to Macius bedzie mial swieto, bedziesz sie z nim bawic za wszystkie czasy :-)

Kociak trzymam za tego niekapka

JoannaMK nie podajemy lekow nawet jak Milenke wysypie, przeczekujemy az samo zejdzie stosujac diete i natluszczajac kremem z witaminami:-D

Anineczko, Misiako u nas tez sie ostatnio poprzestawialy pory snu, przez to zamodzielne zasypianie w poludnie lula tylko pol godzinki, za to na spacerku po obiadku lubi sobie przysnac, niestety tez przez to nie mam jak w dzien siedziec na bb, przydal by mi sie laptop przy wozku, bo cale stare miasto ma darmowy net bezprzewodowy :sick:
biegne na male spa i moze poogladam dzis tv czekajac na meza, az wroci z siatkowki
milego wieczoru i slodkiej nocki :-)

Fakt, Kociak, masz rację:-)

Dobra kochane. Padam na ryjek. Lecę spać.
Jutro zanoszę teczkę pani dyr:szok: :-) . Co prawda parę luk w niej jeszcze jest ale większa część roboty za mną.

Ineczka serio z tym netem? No proszę, jaki pomysł! To pewnie wszędzie siedzą ludzie z laptokami;-) :-)

DOBRANOC. Kolorowych snów mamuśki.

Edytko fajnie, że już skończyłaś kompletować teczkę:-) Egzamin, to już tylko formalność;-) :-)
Ja też się nie wylogowuję. Czasami mam prawie cały dzień załączoną stronkę bb, aby tylko jak znajdę chwilkę, poczytać, czy coś napisać;-) :-)
Kociak i ja trzymam kciuki za niekapka:-) . A może przez rurkę nauczy się pić. Robert w swoje urodzinki po raz pierwszy pił jogurcik w ten sposób i mu się bardzo podobało. Wcześniej jakoś nie wpadłam, żeby mu tak dać się napić. Picie przez rurkę, to dobre ćwiczenie logopedyczne;-) Synek mojej koleżanki (3 m-ce młodszy od naszych bąbli) wogóle nie pije z butelki, tylko ze zwykłego kubka;-)
Ineczko Ty to się wyspacerujesz:-) Jak Sara była malutka też bardzo dużo z nią spacerowałam. Teraz, to częściej zaliczam place zabaw ze względu właśnie na Sarę. Dla niej takie spacery, to żadna rozrywka:rolleyes: . A na placu zabaw prawie zawsze są jakieś koleżanki, z którymi można się powygłupiać:-D A ja oczywiście nie posiedzę sobie wtedy na ławeczce, tylko biegam cały czas za Robertem. On bardzo lubi kosztować praktycznie wszystko co napotka na swojej drodze:eek: Lubi też naśladować starszą siostrę. I jak ona na drabinki, to on też zaczyna się wspinać:eek: ;-)
Wesoło z nim mam;-)
Koreczku to nie za długo wypoczęłaś po tej obronie:-( Spotkasz się za to ze znajomymi z roku:tak: Nie będzie tak źle;-)

Witam pierwsza?!:szok: :-D

Nocka znowu taka sobie. M.wstal do malego gdzies kolo 2 a o 4:30 zabral go do nas do wyrka.
Okazalo sie ze dziecku sie nie chce spac:eek: :szok: :szok:
MUsialam z nim troche powalczyc,zeby usnal:baffled:

Ehhh troche sie nie wyspalam:sick:
Dzisiaj tez nie poszedl do przedszkola,bo ma taki odrywajacy sie kaszel.
Kiedy ta paczusia z syropkiem na kaszelek przyjdzie z Polski?

Czy ogladalyscie wczoraj wieczorem film na TVP1 pt."Otwarte serce"?
Plakalam prawie ze:-(
Czlowiek tak jakos jeszcze bardziej przezywa los innych dzieci jak ma juz swoje:eek:

DObra,ide bo cos mi smierdzi:dry: To chyba kupsztalek w krecacej sie kolo mnie dupce Anatolka:eek:

reklama
Heyo!JUla oglada domowe przedszkole i nawet jej sie podoba:-) dzis znow zapowiada sie "mrozny" ale sloneczny dzien.
Joakos ostatnio wieczorami nie moge posiedziec bo jak tylko Jula zasnie to juz z siedzenia przed monitorkiem nie wychodzi bo sie kreci..przeszkadza jej stukanie w klawiature..wiec wole polozyc sie kolniej lub kolo mezulka.

Ineczko u nas nie stosowanie lekow to tylko pogarsza sprawe.Poprzednim powazbym razem Jula miala straszne rany na szyji i tez dermatolog nas na poczatku leczyla jakims pudrem i alantal czy cos takiego i bardziej jej pogorszylo a na koniec stosowac musielismy i sterydy i antybiotyk.Teraz to jak tylko cos sie dzieje to clemastin 2-4 dawki i pomagaly a teraz to zyrtec ,ale nadal nie ma poprawy:-( W piatek idziemy na szczepienie wiec zobaczymy co nam powie Pani dr.

Do góry