reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

JoannaMk nie dajemy lekarstw, stosujemy diete bezmleczna i tylko raz na jakis czas podaje kilka lyzeczek jogurtu, zeby sprawdzic czy sobie poszlo to cholerstwo

reklama
U nas JUla zjadala juz bardzo duzo nowosci..danonki juz 2 miesiace zajadala fakt ze nie systematycznie a od czasu do czasu,racuchy na mleku zwyklym tez zjadala i wiele innych "pysznosci" a tu nagle.dieta..

Bylysmy z Juli pojazdem na dworku na placu zabaw.cala gromadka dzieci nad Juleczka stala i kazdy chcial wciskac jakis przycisk..a ona bach wstala na nozki i wolala zostawic im owe autko a sama pochodzic bo od paru dni juz dosc ladnie jej wychodzi ,ale o tym to napisze na innym watku pozniej.

Teraz obiadek sie gotuje a ja mam czas by zajrzec na watek zamkniety i sie zorientowac cokolwiek bo jak dostalam namiary to ni:no: ewiem gdzie co wpisac..hihihi..tyle roznych tematow jest .

Ciesze sie ze Aguula i Misiako odezwaly sie.

Misiako ile kosztowal ten piekny zestaw zimowy.?

Nas w sobote czeka mega sprzatanie..odroztaczanie mieszkanka,mycie okien i pranie dywanu.

Karioka u nas raz tylko Jula prawie ze zasypiala w krzeselku podczas karmienia a i raz zasnela z lyzeczka w buzi jak jechalismy samochodem:tak:
Fajnie ze sie dobrze bawiliscie..Dzieci to dopiero mialy frajde...Pamietam ze jako dziecko na weseliskach biegalam pod stolami i na jednym uciekalam przed wujaszkiem ktory chcial zemna zatanczyc...hihihihi tylko pozazdroscic..jak ja bym poszla na jakies weselisko i wybawila sie na maxa...Moze uda mi sie wybawic na sylwestra..zobaczymy.

Kinek Hanulka pieknie prezentuje sie na foteczkach...a do tego jak gustownie ubierana..te czapeczki..wyglada "przepysznie"

Ineczko mi chodzi co stosujecie jak juz ja wysypie?A moze nie dopuszczacie do wysypki?Czy leczycie sie u alergologa ?

Obiadek przygotowany juz prawie.Ja to sie mam.Gotuje osobno dla Juli,Jarka a i czasem siebie...
Kinus jeszcze raz dziekuje,mam nadzieje ze naucze sie wklejac foteczki i wkoncu pokaze Wam w calosci swoja krolewne.:-)

nie wiem czy mam jakiegos pecha
jak ja mam czas i chciala bym z wami popisac to nikogo nie ma a jak tylko nie mam czasu to wszyscy sie znajduja :no: :no: :no:

Robert też lubi to słoneczko teletubisiowe:-)
Joanko dużo, dużo zdrówka dla Maji:tak: . Aby ta paskudna choroba sobie poszła. Pamiętam, że to właśnie Ty pisałaś o tych krwiaczkach na dziąsełkach. Niestety nie spotkałam się z tym. Robert nie da pokazać co w swej buźce chowa:-( . Może to nic złego:tak:
Zdjęcia i wycieczka piątkowa wspaniałe:-) . Oblubieniec Maji też niczego sobie;-) :-)
Joanno MK życzę powodzenia w wklejaniu fotek:-)
Ineczko i Joanno przykro mi, że alergia znów się ujawniła:-( i musicie się z tym męczyć. Ja Robertowi powoli wszystko wprowadzam, ale drastycznej diety nie stosujemy. Jak narazie zbyt mało mu cokolwiek wychodzi, a i za dużo trzeba by było eskperymentować, bo tak naprawdę do końca i tak nie wiemy co jest winowajcą. On ma zaledwie kilka prawie nie widocznych chrostek
Edytko i Tuniu trzymam za Was kciuki:-) :-) :-)
Antosiu nie choruj nam kochanie:tak:
Aguula i Misiako fajnie, że znowu jesteście:-) :-) :-)

Witam popoludniem.
Niewiem na jak dluo zawitam bo cos Anatol wykluca sie z Morfuszem,ze nie bedzie spal.:eek:
Wogole od jakiegos czasu spi tylko raz,ale dzieki temu juz od 19 lula cala noc,ale tez dzieki temu ja nie moge przysiasc do bb:laugh2:

Kociaku rob szkole,bo szkoda,zebys nic nie miala:tak:

reklama
Czytalam gdzies ze fenomen Teletubisow tkwi w ich budowie.
Sa male,kurpulentne,z duzymi glowami,oczkami i uszkami i w ten sposob przypominaja dzieci. I cos w tym jest jak sie przypatrzec:tak: :tak: :tak: :tak:
A jak wiadomo,dzieci lubia ogladac siebie;-)

Do góry