reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulko, jaka tam zdolniacha:cool2: ostatnio raczej mega leniuszek, ale postaram sie jakos pchac do przodu te studia.
Kierunek,ktory studiuje na tym wydziale, to Inzynieria Srodowiska, a specjalnosc Odnawialne Zrodla Energii:-)

reklama
Mi tez jest przykro z tego powodu ze nie moge malej zosatwic z patrykiem na chwilke bo mogla bym sobie odpoczac albo isc cos kolo siebie zrobic a ona jak lep na muchy wszedzie gdzie ja to ona :(
dzaisiaj na zakupach w markecie tez musaialm ja ja za reke prowadzac i robic zakupy :baffled:

Dobry wieczór.

Dziś kolejny dzień zmarnowany przed kompem i to nie na bb:wściekła/y: (bo wtedy nie byłby zmarnowany.)

Napisałam kolejną tonę papierzysk i już mi się literki na klawiaturce mieszają.

Dziękuję za słowa otuchy, jak sobie je czytam to wierzę wsiebie serio mocno. Dużo tego, wiecie? Tzn. jeśli się to robi systematycznie w ciągu tych 3 lat stażu to bułka z masłem, a jak ktoś jest taki jak ja (czego nie życzę nikomu) to ma:tak: :baffled: :sick: :cool2:

No ale, co będę Wam tu truć...

Też za Wami tęsknię strasznie. Zaglądam co jakiś czas, przyznaję ale nawet nie mam czasu napisać.

kociakuprzykro mi, że jesteś z tym wszystkim sama, musi Ci być ciężko. Życzę Martynce ( i Tobie) duuuużo zdróweczka.

Gosiczka powodzenia!

Joanna z tym ciałkiem to masz świętą rację!

Ineczko życzę Ci gorących kaloryferów tej nocy - i Blanuskowi też.

A gdzie Anineczka?

Gosiczka dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo. Jak jest wrocic na studia :confused: Pewnie bedzie ciezko na poczatku, ale przyzwyczaisz sie i szybko czas bedzie lecial. Jeju mnie tak sie nie chce za ta magisterke wziasc, ze szok. W sumie prawie cala mam zrobiona, zostaly pierdolki do poprawki ale jak sobie pomysle to od razu mi sie odechciewa wszystjkiego:-p Musze sie zmobilizowac, bo od tego zalezy kiedy do meza dolacze. Wiec im szybciej tym lepiej. Mam zamiar zlozyc zaraz po nowym roku. Zobaczymy czy mi sie uda.

Oj,Martusiu,po takiej przerwie to nie jest latwo:-) Ciezko jest nagle wysiedziec tyle godzin i skupic sie na wykladzie :-) Dlatego Martusiu jak masz mozliwosc to wracaj szybciutko na uczelnie, bo im dluzsza przerwa tym mniej ci sie bedzie chcialo;-)

Doczytałam że jeszcze Aniulce i Jej mężczyznom należą się gorące kaloryferki:-) U nas jest chyba aż za ciepło:baffled:

I Misiako wróciła - super...:-)

Obejrzalam koncowke Oficerow-fajny serial...

U nas kaloryfery grzeja a my i tak chlodzimy sie otwartym lufcikiem.

Edytko bo zazwyczaj co mozesz zrobic dzis robi sie jutro.A o ile latwiej by bylo nabierzaco..a tak trzymamy kciuki zebys jaknajszybciej skonczyla z ta teczka:dry:

Aniulka jak sie tylko naucze wklejac fotki to sie oczywiscie ze pokaze.Juz Martusi napisalam ze swoich mam malutko za to Jula ma cale mnostwo.
Juz probowalam wklejac foteczki ale jakos mi nie wychodzilo idalam sobie spokuj.Malzonek mi obiecal pomoc ale to juz nie dzis bo wroci dosc pozno .jakies problemy z kompem sa ale i znimi sobie poradzimy.

dzis zadzwonilam do aster z zapytaniem zeby zwiekszyli nam parametry w internecie a oni ze mamy najwieksze a malzonek powiedzial ze nie..i wystawil mnie na smiechy facetowi..ale nie ma tego zlego. wlaczylam sobie canal plus i czasem cos dobrego obejrze..heh...

reklama
Jula przebudzila sie,usiadla popatrzyla na mnie ,potem sie rozejrzala i puscila baczka i polozyla sie dalej spac...Ach ta moja krolewna...

Aniulka to tez milego wieczorka i przespanej nocki.

Zreszta wszystkim Wam zycze tego samego:-) ja tez uciekam bo kreci sie i wierci moja corunia.Do jutraaaaaa,paaaaaaaaaa,Dobranocccccccc

Do góry