reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witaj Misiako!!! Witajcie super ze sie pojawilas.Czekamy na relacje co u Was:tak: :tak:
My jestesmy juz po obiadku.Jula zajadala sie ogoreczkiem kiszonym wlasnej roboty.Uczulenie jak bylo tak nadal jest na buziaku.Jutro czeka nas wizyta u pediatry.Moze wkoncu da nam skierowanie do alergologa lub na testy z krwi na wykrycie czy to alergia pokarmowa czy wziewna(chyba tak sie to zwie...)
dzis niedziela wiec mezus szykuje sie do gry w pileczke.Wychodzi na 19 a juz sie pakuje.Kurcze jak ja mu zazdroszcze takich mozliwosci.Ja mam obiecane u kolezanki ze od stycznia lub jak sie da od grudnia ruszymy gdzies na basen i aerobis.Sama sie jakos zebrac nie moge.

Wczoraj mialysmy dobry i smaczny a raczej przeslodzony wieczor.Moj brat zaprosil nas do pijalni czekolady i zaslodzilismy sie na maxa...do tej pory czuje smak czeko.a i zajadalismy sie pralinkami..kurcze ale tam mnostwo ludzi chodzi..a i ceny tez niczego sobie .Pozniej odwiedzilismy znajomych ktorzy maja pitbula agresywnego w stosunku do zwierzat a do ludzi przytulasnego namaxa.Niewiedzielismy jaksie zachowa w stosunku do Juli wiec najpierw kaganiec miala(bo to sunia) a pozniej tylko odgrodzilismy swoimi cialam od lozka na ktorym bawila sie Jula.dziwnie sie patrzyla mamba na Jule ale spokojnie bylo.

Ponuro na dworzu a musimy wyskoczyc jeszcze po male zakupki i po kawalki wozka do ciotki coby go wyprac i przekazac dalej znajomym.

Pozdrawiamy i do pozniej jakby co;-)

reklama
martusia w dzien to ja nie mam mozliwosci odpoczac a martyna nie wiem czemu ale ona jak zostaje z pattrykiem to strasznie placzej jak idzie do niego na rece to go odpycha wiec musze sama sobie dawac rade :)
na niego nie mam co liczyc :no:

czesc kochane Babeczki :-D
u nas dzis zimnica na dworze, mezus wyskoczyl po obiadku jeszcze przewiesc na spacer Milenke a ja myk na bb
niby mamy wlaczone kaloryfery, ale sa chlodne, choc nie lodowate jak wczoraj

Kociaczku biedactwo Ty nasze :-( szkoda, ze Martynka tak reaguje na Patryka, bo nawet jakby Patryk wstawal do niej w nocy to by niewiele zaradzil, a moglo by byc jeszcze gorzej
Martynka widocznie przyzwyczaila sie wylacznie do Ciebie i babci, wiec nie jest Ci latwo
a i z tym Twoim samopoczuciem niefajnie :-( zdrowiej i wracaj do sil, bo jak nie Ty to kto?

Martusiu
fajna masz tesciowa, mam nadzieje, ze wspolne mieszkanie nie popsuje Waszych relacji, ale fakt, ze to bedzie chwilowe, pewnie powstrzyma wszystkie spiecia takie jak dylemat: kto bedzie teraz siedzial na necie - Ty czy tesciowka :-)
ale najwazniejsze, zeby Sandrusi bylo cieplo, a w domku naprawde czasami ciezko utrzymac stala temperature
w blokach nawet jak sie wychodzi na schody to jest cieplo, wiec pewnie warto tacie o tym powiedziec, bo jemu tez zalezy na zdrowiu i dobrym samopoczuciu wnusi

JoannaMK czkoladowe mieliscie pewnie sny :-D
ostatnio mam wielki magnes na czekolade, musze zjesc codziennie, bo sie zle czuje, jakos tak chyba przygotowuje sie do zimy

Misiako czekalysmy i dobrze, ze sie odezwalas,
jak minely urodzinki Majeczki?
przekaz spoznione, ale gorace buziaki dla Niej
i pisz, bo brakowalo tu Ciebie

Aniulko jak tam nocne chlopakow rozmowy? jak mieli cieplo to sukces murowany, spali pewnie jak niemowlaczki, a rano przywitali mamusie z szerokim usmiechem :-D

Anineczko, ale masz cudnie z kucharzacym mezem, taki bigosik na milosnym wywarze musi niebiansko smakowac
zdrowka dla zakatarzonych chlopakow, tylko Ty sie nie zaraz :no:

Edytko z tego co czytam to masz super tempo, wiec teczka niedlugo legnie pokonana na odpowiednim biurku, a pozniej tylko maly stresik przed komisyjka i inny wymiar bycia nauczycielem :-D

Gosiczko dobrze, ze to tylko obtarcie, musialas z duzym poswieceniem spieszyc na uczelnie
nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale jezdzisz na AGH na geodezje?
jak ludzie na roku?

Blanusku
mam nadzieje, ze Arisce bylo cieplo w nocy, Milenke tez wyubieralam, ale cos byla rozpalona na czolku, w dzien jak reka odjal
zobacze czy sie to powturzy tej nocy
mam nadzieje, ze to przejdzie, jak sie temperatura w domku zrobi normalna

Koreczku cos masz malo czasu na bb, pewnie cieszysz sie wolnym od nauki :-D
tak mi sie tylko przypomnialo, ze dzis o polnocy konczy sie czas glosowania na konkurs Colgate, wiec jeszcze mozna oddac glos
oddalam glos na Sandrusie Martusiowa a na Koreczka tez udalo mi sie oddac glos :-D za posrednictwem meza :-D

Hej mamuski wieczorowa porą.

Co tu tak cicho dzisiaj???

Misiako witaj po długiej przerwie. Co tam u Twojej Majeczki ??

Edytko zycze powodzenia z tą... teką:-D:-D. Zresztą wierze w Cienie! Uporaj sie jak najszybciej i wracaj na bb. Tesknimy;-)

kociak współczuję Martynce:-(... i Tobie tez. Może Patryk za malo zajmuje sie Martynką, że ona reaguje płaczem na tatusia??? A z Tobą kochana co sie dzieje?? Zdróweczka Wam życze biedulki Wy moje

Ineczko u nas też zimnica:-( Chłopaki jak zwykle dali sobie rade. O 22 wszyscy trzej spali snem sprawiedliwego:tak:

czesc kochane Babeczki :-D
Gosiczko dobrze, ze to tylko obtarcie, musialas z duzym poswieceniem spieszyc na uczelnie
nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale jezdzisz na AGH na geodezje?
jak ludzie na roku?
Tak, na AGH,ale na wydzial geologii,geofizyki i ochrony srodowiska.
ludzie na roku przerozni,ale juz upatrzylam kilka osob,z ktorymi chyba sie dogadam
:-)

przepraszam Gosiczko, jasne ze geologia, przeciez mialas praktyki w kamieniolomie kolo mojej babci :-D
a co tam u Twoich starych kolegow ze studiow? bo ty jestes rok nizej teraz, tak? ile Ci teraz zostanie?
jak bedziesz w Krakowie to pomachaj ode mnie hejnaliscie na szczescie
tak tesknie za tymi czasami studiow :zawstydzona/y:

Witam wieczorowa pora....Jula juz prawie godzinke spi,wykapana i nakarmiona przezemnie i jest straszna cisza..jakos tak dziwnie ze normalnie pstrykne sobie tv i zobacze co ciekawego na swiecie a i na taniec spojrze.
Jarek pojechal z kolegami pilke pokopac.wroci ok 23 wiec zapowiada sie samotny wieczor.
dzis pogoda byla do bani,tylko nachwilke slonko wyjrzalo a potem zaprosilo deszczyk i sie schowalo.

Chodzi za mna cos pysznego do zjedzenia a w domu nic takowego nie ma bo w sumie sama nie wiem co to moze byc.Ale to chyba nuda co?
uciekam pobuszowac w kuchni...moze ja przepedze i cos smakowitego zjem sobie a co...sie bede katowac.Brzunia i tak nie zrzuce tak latwo..zreszta kochanego cialka nigdy malo;-)

reklama
Joanno pokazesz sie nam na odpowiednim wątku??? Ciekawa jestem też Twojej Julki:tak:

Ja na kolacyjke zjadłam fasolkę po bretońsku :-):-):-)

A czeka na mnie jeszcze czekolada wedlowska toffi. (musiałam poczekac aż Kuba zasnie, bo biedak jest uczulony na czekolade i kakao:-()

Do góry