reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie Babeczki

Ja padam na twarz..myślałąm ze od tego tygodnia będzie lepiej...ale się myliłam, jest jeszcze wiecej pracy, większa odpowiedzialnosc, i głupie baby, które maja gdzieś to że nie ode mnie zależy czy dostanął zasiłek czy nieee...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam nadzieje że teraz mi się humor poprawi, bo jak nie to idę spać...

Tuniuś powodzenia z obiema sprawami, ja wiem ze dasz radę wszystko będzie celujaco :-)

ja też nienawidze mgły...dzisiaj jak szłam o 6 na stację Wrocław Psie pole (na pociag do pracy) to byłą taka gęsta mgła, że aż się bałam... normalnie dreszcze miałam jak szłam...:szok::szok::szok:

a wogóle to robi się co raz zimniej...już zima idzie :-:)-:)no::no:

miłego wieczorku

reklama
Witam.
Cos dziwnego mi sie dzieje z forum.
Kazdy nowy watek otwiera mi w nowym oknie:szok:
Tez tak macie czy moze to problem mojego kompa:baffled:
Jeszcze Antek mi ciagnie za kabel:eek: :eek:

Hmm...wroce jak sie ktos pojawi:happy:

anineczka chyba masz jakis problem bo u mnie otwiar sie normalnie
powiem wam ze ja si nigdy z moja mama nie dogadam
ma pretensj do mnie ze krzykne na martyne jak mnie tam lyzka oklada czy co ale sama problemy stwarza
martynka padla sama wiec chcialam ja przelozyc do luzeczka no i przebudzila sie wiem ze nie bylo by problemu i sama by znowu usnela albo wziela bym ja na rece i uspila to ona musiala ja wywlec z tego luzeczka i isc do swiatla teraz ciekawe kiedy mi dziecko usni jak madra babcia ja rozbudzila
a ja zjadlam jedna lyzczke ziemniakow i znowu mnie meczy ;/

Witajcie kochane.
Jesteśmy po wycieczce przedszkolnej, wyjechaliśmy "wypasionym" autokarem o 7:30 i wróciliśmy o 18:50. Długi dzień pełen wrażeń, pogoda byłą przecudowna, piękna złota jesień w górach to istna bajka.
Ale niestety żabule, padam dosłownie na ryjek, więc jutro zrobię foto relację a dziś zmykam w kimonko.
Buziaki

P.S. poznałam chłopaka mojej Majki :eek: :-D

Czesc Kociaku jak sie dzisiaj czujecie?Mam nadzieje ze chorubsko od Was juz poszlo sioooo.
Jak wyniki Martynki?
U nas nocka minela dosc dobrze.Wstalysmy o 9 wiec wyspane jestesmy.Pogoda do bani,ponuro ale do sklepiku wyskoczyc trzeba.

joannaMK no mi narazie przeszlo ale nic od 2 dni nie jadlam tylko pije
a martyne trudno powiedzic u niej szybko sie zmenia czekamu teraz na pielgniark zeby jej zrobic zaszczyk goraczki niby narazie ni ma ;-)

reklama
czesc Kochane :-D

u nas strasznie zimno, tylko 10stopni i dalej nie grzejajesli nie wlaczyli dzis to najprawdopodobniej do poniedzialku uswierkne
Milenka dalej ma chrypke od nocnych placzow , choc bylo juz lepiej
niestety w dzien nie ustepuje mnie na krok
straszny jest ten lek przed opuszczeniem u dziecka
i zrobila sie strasznie grzeczna, wszystko je co jej podam, tak jakby myslala, ze to usypianie w lozeczku funduje jej za to ze troche nabroi :-(
rano obudzili mnie kominiarze i nawet nie pomyslalam, zeby zlapac sie za guzik
sprawdzili mi przewody wentylacyjne, bo mi wedruja od sasiada z dolu
na razie zalatuje farba olejna, bo robi remont, ale jak tak wszystko bede czula to przestane placic czynsz, bo wiecej przesiaduje u tesciowej przez te smrody

ja chce sloneczka!
ale jak go nie bedzie i tak idziemy po drzemce na spacerek
Milego dnia Kochane :-D

Do góry