;-) Co innego nas teraz cieszy. Inne oczekiwania;-)Karioka mne tez dzis przeleciala przez glowe mysl, ze to juz nie to co kiedys jak sie szalalo po klubach
reklama
Anineczko ale Ci dobrze Ja nie pamiętam, kiedy mój mąż zrobił mi kolację;-) . Aaa w tamtym tygodniu, następnego dnia po panieńskim, za namową mojej córeczki podał mi do łóżka kawusię z ciastem:-)
Karioko, córeczkę masz mistrzunię mężulka wzorowego :-)
anineczka
królowa mrówek :P
No nie moge narzekac na mezulka,choc czasem to robieAnineczko ale Ci dobrze Ja nie pamiętam, kiedy mój mąż zrobił mi kolację;-) . Aaa w tamtym tygodniu, następnego dnia po panieńskim, za namową mojej córeczki podał mi do łóżka kawusię z ciastem:-)
Kolacyjke to mam prawie co wieczor...a i pomidorowke mi wczoraj ugotowal...
Hmmm....musze sie do czegos przyznac...nie umiem zup gotowac
anineczka
To bardzo mile.Anineczko ale Ci dobrze Ja nie pamiętam, kiedy mój mąż zrobił mi kolację;-) . Aaa w tamtym tygodniu, następnego dnia po panieńskim, za namową mojej córeczki podał mi do łóżka kawusię z ciastem:-)
No ja tego nie dostaje
Przynajmniej Sary się czasami posłucha;-) . tak samo w samochodzie. ja sobie moge mówić: zapnij pasy , ale jak Sara powie, to odrazu słuchaKarioko, córeczkę masz mistrzunię mężulka wzorowego :-)
reklama
anineczka
Tak Ineczko,jeszcze z sosem tzatzykowym ,pychotkaaa.Anineczko czy suflaczek to taki zawijany nalesnik z ciasta podplomykowego z mieskiem i swierzymi warzywkami zwany u nas suwlakiem? czy moze cos innego?
Kinus sibling - a person's brother or sister
Joanko chodzilas na suflaczek pod jamniki w Lubinie?