reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Koreczku gratuluję:-) :-) :-)
Ineczko fajnie, że miałaś udany dzień:-)
U nas cieplutko mimo zakręconych grzejników:tak: .Zaczęli u nas grzać od 4 października. W ogóle mamy bardzo ciepłe mieszkanie, mimo starych okien. Ale jeszcze w tym miesiącu będziemy wymieniać okna:-)
Kangurki ładne zdjęcie rodzinki. Maksiu tak się zmienił. Przystojniaczek z niego. Wyglądacie na bardzo szczęśliwych:tak: :-)
Joanko super relacja z zoo:-) . Szkoda tylko, że musiałam kombinować, aby zobaczyć posta:rolleyes: Dopiero jak kliknęłam "cytuj" jakoś je zobaczyłam:tak: Krzysiu tak poważniej wygląda w golfiku i w dżinach;-) . Faktycznie, jak to któraś z dziewczyn napisała mały studencik:-D Oj będzie łamał serduszka niejednej pannie;-) Majeczka śliczna dziewczynka i cudowna siostrzyczka:-)
Kociak życzę dobrych wyników Martynki:tak:
Joanno ja też bardzo lubię rodzinne spacery:-) . Często to ja muszę wyciągać męża z domu. On strasznym domatorem jest ;-)
Blanus dawno na koncercie nie byłam. Pewnie już nie umiałabym bawić się tak, jak za czasów studenckich;-) Jeszcze niedawno tęskniło mi się za dyskotekami. W sobotę byłam na panieńskim. Po imprezce, która była w mieszkaniu przyszłej panny młodej, udałyśmy się na błyskotekę. Stwierdzam, że to już jednak nie te lata. Potańczyłam, z dziewczynami się powygłupiałyśmy. Reasumując, na imprezce mieszkaniowej było lepiej:-)
Jestem już zmęczona i pewnie zaraz się już położę spać:tak:

No ja juz pifko pije...na rozluznienie...oby mnie zbyt mocno nie rozluznilo:baffled:
Anatol juz dawno spi,mezus zrobil mi mega kalorycznego i mega pysznego suflaczka.
P.S.Mezu jesli mnie podczytujesz to...dziekuje bardzo za kolacyjke;-)

Anineczko ale Ci dobrze:tak: Ja nie pamiętam, kiedy mój mąż zrobił mi kolację;-) . Aaa w tamtym tygodniu, następnego dnia po panieńskim, za namową mojej córeczki podał mi do łóżka kawusię z ciastem:-)

reklama
Joanko, co to sibling.....Jakaś taka niedouczona jestem :zawstydzona/y:

KInuś,a w Hameryce byłąś, hę ? ;-) :-D

Anineczko, Kinuś, Ineczko, Karioko, bosko że jesteście !!!

Ineczko, trening czyni mistrza :-D

Anineczko, to gg, to naprawdę g ...

Karioko, pójdź na jakiś koncert to się przekonasz, może wspomnienia odżyją i przywróci studentkę matmy do zycia :confused: :tak: :-)

Do góry