reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aguula jak dobrze, ze juz jestes :-)
dobrze, ze jestes taka wytrwala, bo juz wszystkie tesknilysmy
Biedny Dawidek, ale sie zaaklimatyzuje z nowa sytuacja, tylko serce mi sie kraja jak czytam o jego tesknocie :(

Anineczko trzymam za Ciebie kciuki, bo Antos sobie poradzi i jeszcze Tobie przyjdzie z odsiecza

Joanko jak zwykle Ty i Twoje dzieciaczki jestescie niedosciglym dla mnie wzorem, a ambicje Majeczki madrze kierujesz na ksiazeczki

Martusiu, jak doroslego goni taki wirus to jest nieprzyjemne a co dopiero taka kruszynke

JoannaMK madra z Ciebie babeczka, pewnie jutro poczytamy o tym jak sie godziliscie ;)

Koreczku zdasz i jeszcze Ci starczy pary na poukladanie reszty, zobaczysz

przysiadlam tak pozno na bb, bo Milenka dzis znow koncertowala do pozna, ide regenerowac sily, papa

reklama
Witam
Ehh moje dziecie juz u obcych...
Dziwnie tak...cicho
Nikt mi sie nie placze pod nogami,nikt nie krzyczy i wierci sie kolo mnie:dry:

Ale Antek poznal przedszkole:tak: Odrazu poszedl do przedszkolanki i zabawek:tak:
M. powiedzial,ze bedzie dzwonil tam kilka razy:-D

Pogoda sliczna...qrcze i co ja dzis bede robic?
Chyba umre z nudow:dry: :-D

Anineczko, zrób zdjęcia z Antosiowego pierwszego dnia na służbie. Będzie miałc udowną pamiątkę z dnia, w którym to stał się prawie dorosły. :)

Ineczko, o ! tak purupra :dull: mi wyskoczyła i cholibka, nie chce puścić...:sorry2: Dziękuję, kochana. Z tego, co czytam zapowiada się już kilka takich chochlikowych Majek na wrześniu, wiele dizeciaczków, jak piszecie, ciągnie do ksiązeczek. A Krzysia nie :no: :sorry2:
Z Mają tak właśnie było od małej. Przez 2 lata żadne zabawki jej nie interesowały poza bajkami. Później dołączyły puzzle i klocki, ale książki zawsze były no. one.

Aguula, ogromnie się cieszę czytając Cię ponownie, chwała niech będzie łaskawcom na moderatorskiej górze.
Dawidek przechodzi , jak czytam ciężką szkołę życia. Jedno jest pewne, Kochana, szybko się usamodzielni, bo tak to już jest przy opiekunkach i przedszkolach. Businessman Ci urośnie ;-) :-) Albo skończy się na tym, że to Twój synek będzie Cię podtrzymywał na duchu , kiedy to podejmie , sam, kolejne zyciowe decyzje...

Martusiu, baaardzo się cieszę, że z naszą księżniczką wszystko dobrze.
Nie taki wilk strasznym jakim go opisują, grunt, że Sandrunia otrzymała należytą pomoc.

Joanno, takie zakręty i ciągłe deja vue w małżeństwie są chyba zwyczajnie częścią naszych małżeństw, skoro u większości dziewczyn opisy ich małżeńskich kłótni i prób dotarcia do małża wyglądają niemal identycznie. Jak dla mnie, jedyną receptą na taki stan rzeczy jest czas i konsekwencja w dużej dawce, plus dawka, zależna od sytuacji, kompromisu.
Oby zadziałało, prawda żony :-)

U nas dzień kolejny cudowny. :tak: :-D
Mówiłam że słonko wczoraj nie kłamało. Na dodatek, z drugiej strony mieszkania zagląda księzyc. Dla każdego coś dobrego.:-)
Jadę dziś z bąblami do Zoo. Jest ciepło na tyle, by spacerować i nie jest gorąco ani zimno na tyle, by domyślać się, co powinno być w klatce.:sorry2:
Latem, kiedy byliśmy w Zoo, a temp. wynosiła 35 st.C. :zawstydzona/y: lwy zdychały gdzieś w cieniu krzaków ukazując hojnie swoje zady, tygrysy zwinęły ogony na półkach i kimały w ukryciu i tak było niemal wszędzie, tylko biedny słoń i zyrafy miały, nie wiedzeć czemu, problemy z konspiracją...:dry:
Dziś będzie lepiej, coś czuję :cool2: no i Krzyś bardziej kumaty i póki co mówi raczej w języku ichnim, zoo-wym, niż domowym... od razu zakuma czaczę ...:)

Miłego dnia Kochane

Dzien dobry

Martusiu bardzo sie ciesze , ze Sandrusia i ty czujecie sie juz dobrze:-)
Aguula nareszcie jestes:-) mysle, ze Dawidek niedlugo sie przyzwyczai, zwlaszcza ze nianka to fajna kobieta- tylko tak mi sie smutno robi jak piszesz jak on teskni:-(
Anineczko glowa do gory- Antos napewno swietnie da sobie rade w przedszkolu:tak:

U nas jak zwykle zimno:-( i pada.

Niki wczoraj wieczorem obudzil sie z placzem i ciezko bylo go uspokoic. Potem zasnol ale strasznie sie krecil- mysle, ze moga wychodzic kolejne zeby , zobaczymy co bedzie dzisiaj...

No to melduję się na wrześniu :-)
Anineczko ale Ci zazdroszczę tego spokoju:-D
Martusia dobrze że Sandruisa zdrowa :happy2:
Joanko udanej wyprawy do ZOO:-)
aguulo i Joanno zaparaszamy do nowego wątku zamkniętego mam nadzieję że się przyłączycie i pochwalicie swoimi pociechami :happy2:

Napewno troszkę jesteście ciekawe co tam u nas, a wiec 28 października bierzemy ślub cywilny :-) Plany wyjazdu uległu modyfikacji i postanowiliśmy, że pierwsza pojadę ja, Marcin zostanie z Matim a Emilia u babci, mam nadzieję że z załawieniem wszystkiego wyrobie się przed Emili urodzinami. Z dnia codziennego to dzieciekczki łapią katary i Emilia chodzi w kratkę do przedszkola. Dziś akurat jest w domu i w calaym pokoju są porozwalane klocki :-D Fajnie jest wrócić do was :happy2:

nie bardzo jestem w temacie, nie mam ani czasu ani ochoty czytac tego co pisałyście wczesniej, wiec zaczne od poczatku-witam:)fajne te nowe emoty:cool2::confused2::surprised::rofl::ninja2::chief::eek:

reklama
Do góry