reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej babeczki.

Mam takie zaległości na tym wątku że szok

Wczoraj próbowałam nadgonic ale nie dałam rady.:-( Dlatego nic nie pisze na tym wątku bo nie jestem w temacie. moze wieczorkiem nadrobie to popisze jak bedziecie;-):-)

Miłego popołudnia, ide bawić sie z moim starszakiem:tak:

reklama
Edytko bo to faktycznie jest głupia pogoda, najlepiej jak pisze Koreczek, na cebulę. Ja już zakładam Łukaszowi rajstopki pod spodnie i od dwóch dni body z długim rękawem. Spiworka jeszcze nie wyjęłam bo jak go obatucham zimą???Jak teraz przyzwyczai się do takiego ciepełka?

O mamuniu!!
Nie bywałam tu trochę i nie mogę dojść do siebie po zmanach na bb. No i oczywiście nie poznaję Naszych Dzieci ani Mamuś.
Mel i jej nowe życie...
Aniulka i piękna Nowa fryzurka (Ania teraz już nie wyglądasz jak 18 ale jak 14).
Dzieci nasze kochane to już nie wspomnę, są takie piękne i dużeeee, zwłaszcza jak się ich nie widziała troszkę to bardzo łatwo wyłapać wszystkie różnice.

Szkoda tylko, że nie mam zbyt wiele czasu, ale wiedzcie, że myślę o Was codziennie.

Pozdrawiam

PS tak tęskno mi za Wami...:no2:

A co tu tak pusto?
Zrobiłam sałatkę, nawet już zdążyłam zawieść trochę siostrze. Mąż ogląda mecz z kolegą i Maćkiem a ja się nudzę.

Niestety ale muszę lecieć do domu,
Olaf już od dwóch tygodni biega po domu (zobaczył jak sobie świetnie radzi Joankowy Krzyś i pozazdrościł spacerów na własnych nogach).
U nas wszystko ok, codziennie chodzimy na długie spacery, bo mamy gdzie...hihihi.
A poza tym u siebie jesteśmy spokojniejsi i szczęśliwsi. I tylko neta nam brak.

To papa.
Ucałuj Olafka.
Super, że wszystko w porządku i jesteście szczęśliwi - to najważniejsze.

A z netem to szkoda ale może jeszcze kiedyś sobie założycie.:-)

kurcze jak żałuje że mnie tu nie było :-:)-:)-:)-(

Groszko jak ja tęsknię za Tobą i ślicznym Olafkiem:tak: Szkoda że nie masz jeszcze neta... Super, ze Wam się wszystko układa. No kurcze sama nie wiem co mam napisac, bo pewnie już tego nie przeczytasz:no: Ucałuj swojego słodkiego małego przystojniaka i .... wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężulka. Niech Wam się dalej wiedzie tak dobrze. Albo i lepiej. Buziaczki:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Do góry