reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Łukasz też spi. Kuba jeszcze ogląda bajki :dry: Mąz wypoczywa przed telewizorem a ja przed kompem, popijam piwko ( on juz swoje wypił;-))

Pogoda sie zmieniła i moje bąble złapały lekki katarek. kuba wczoraj rano obudził się pociągający a Łukasz dzisiaj po poobiedniej drzemce przypomniał sobie smarkate lata;-) Poprostu za szybko się ostatnio pochwaliłam, niestety:baffled:

reklama
Oby szybko chłopakom ten katar minął... Aniulka teraz niestety jest to nieuniknione - wszelkiego rodzaju przeziębienia, katary i inne dziadostwa.

Ja już wypiłam browarka, ale mam ochotę na następnego - tylko nie wiem czy po 2 nie będę pijana:szok:

Ja tez mam ochote na następnego, bo tego tez już wypiłam:-D:-D:-D ale nie mam następnego a do sklepu męzanie wygonię:no:;-):-D

Teraz zajadam się sałatka z tuńczyka:cool2:

Uwielbiam tuńczyka pod każdą postacią:tak:

Ja tez mam przecież w lodówce sałatkę (nawet dwie) to pójdę sobie nałożyć, a co! Będę się z Aniulką solidaryzować:cool2:

smacznego Edytko:-D:-D:-D:-D

kurcze już nie wiem co mam zrobić z nadmiarem tłuszczyku.... Przechodzi do mnie na zmianę w pracy kolezanka, z która chodzilam kiedyś na aerobik. Może to mnie zmobilizuje i późną jesienia i zimą pocwicze trochę coby się latem nie wsydzic wyjśc na plażę. (tak jak w tym roku:dry:)

Dolaczam sie do was:-D
Tylko nie mam salatki:dry:
Ale wygonie meza po pifko:-)

A chlopakom Aniulko zycze zdrowka:happy2:

Antek wstal z popoludniowej drzemki niewyspany:shocked2:
To go szybko obrobilismy i znowu spi,ale to juz mysle sen gleboki-calonocny:dry:

Dzis znow uzalezniona od neta jestem bo maz poszedl grac w Herosow a cyfra znowu lata od nadmiaru wiatru:wściekła/y::-D

ja mam tłuszczyku co nie miara...

wolny wieczór... chyba tez choc jeszcze nie wiem co mąz ma w planach:dry:.

Na razie kąpie Kube i sie wscieka że pizamy nie uszykowałam:-p:-D

reklama
Do góry