reklama
anineczko kochana dostałaś ode mnie wiadomośc na pw, bo coś mam chyba problemy z wysyłaniem prywatnych???
Dziewczynki witam Was bardzo gorąco. W tej chwili nie czytałam co u Was bo znowu zalatana jestem....
Mam opieke na Kube bo ma zapalenie stawu biodrowego i musze go pilnowac żeby nie chodził. jestem więc dzisiaj jego "przynieś, podaj...."
Wieczorkiem obiecuję nadrobić wreszcie zaległosci. Buziaki kochane mamuśki
Dziewczynki witam Was bardzo gorąco. W tej chwili nie czytałam co u Was bo znowu zalatana jestem....
Mam opieke na Kube bo ma zapalenie stawu biodrowego i musze go pilnowac żeby nie chodził. jestem więc dzisiaj jego "przynieś, podaj...."
Wieczorkiem obiecuję nadrobić wreszcie zaległosci. Buziaki kochane mamuśki
anineczka
królowa mrówek :P
Nie Anulko nic nie dostalam
O kurka a skad to sie Kubie przypaletalo?
Biedulek, boli go?
Zdrowka Kubusiu ;-) Ci zyczymy .
O kurka a skad to sie Kubie przypaletalo?
Biedulek, boli go?
Zdrowka Kubusiu ;-) Ci zyczymy .
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Biedny Kubus :-(
Duzo duzo zdroweczka ci zyczymy.
Duzo duzo zdroweczka ci zyczymy.
dziękuję babeczki. Nie wiadomo od czego Kuba to ma. Już 3 raz. Średnio co dwa lata....
Anineczko to piszę Tobie tutaj, że leci bocian do Antka, ale trochę sie spóźni:--(
Musze pogrzebac w ustawieniach bo wciąz jakies supriski mi sie zdażają.
A teraz spadam bo mały maruda chce bajki oglądać. Nudzi się jak mops, bo nawet do ubikacji musze go nosić.... zostaje mu komputer i telewizor, jak mama nie ma czasu
Anineczko to piszę Tobie tutaj, że leci bocian do Antka, ale trochę sie spóźni:--(
Musze pogrzebac w ustawieniach bo wciąz jakies supriski mi sie zdażają.
A teraz spadam bo mały maruda chce bajki oglądać. Nudzi się jak mops, bo nawet do ubikacji musze go nosić.... zostaje mu komputer i telewizor, jak mama nie ma czasu
Kubusiu duzo zdrowka dla Ciebie :-* mama ma teraz nie lada zadanie, zeby upilnowac swoja iskiereczke ;-) Aniulko tylko od czego to
Martusiu jak opisalas ten pogrzeb, to sie az wzruszylam, sama nigdy czegos takiego nie widzialam ......... i przykro mi bardzo z powodu smierci cioci...
No i widze, ze impreza roczkowa wyszla super :-) poprosimy o zdjecia :-)
tymczasem lece szybciutko na inne watki i wracam do pracy
Martusiu jak opisalas ten pogrzeb, to sie az wzruszylam, sama nigdy czegos takiego nie widzialam ......... i przykro mi bardzo z powodu smierci cioci...
No i widze, ze impreza roczkowa wyszla super :-) poprosimy o zdjecia :-)
tymczasem lece szybciutko na inne watki i wracam do pracy
anineczka
królowa mrówek :P
Alez Aniulko nie trzeba bylo
Martusiu wspolczuje z powodu smierci cioci.
To wspaniale,ze tyle osob i w takiej odprawie pozegnali ciocie( choc nikt tego nie chcial przezywac )
Co za cholery, te chorobska
Aniulko czy to zapalenie stawu biodrowego jest bolesne?
U mnie Antka jeden z dziadkow wyrwal na spacer bo marudny dzis,ze hej.
W nocy juz ladnie spi,ale coraz szybciej pobudki. Dzis juz chcial wstawac z tatusiem o 5 rano
Ale dal sie udobruchac woda i pospalismy do 8:30
Martusiu wspolczuje z powodu smierci cioci.
To wspaniale,ze tyle osob i w takiej odprawie pozegnali ciocie( choc nikt tego nie chcial przezywac )
Co za cholery, te chorobska
Aniulko czy to zapalenie stawu biodrowego jest bolesne?
U mnie Antka jeden z dziadkow wyrwal na spacer bo marudny dzis,ze hej.
W nocy juz ladnie spi,ale coraz szybciej pobudki. Dzis juz chcial wstawac z tatusiem o 5 rano
Ale dal sie udobruchac woda i pospalismy do 8:30
reklama