reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
anineczko kochana dostałaś ode mnie wiadomośc na pw, bo coś mam chyba problemy z wysyłaniem prywatnych??? :confused: :confused:

Dziewczynki witam Was bardzo gorąco. W tej chwili nie czytałam co u Was bo znowu zalatana jestem....

Mam opieke na Kube bo ma zapalenie stawu biodrowego i musze go pilnowac żeby nie chodził. jestem więc dzisiaj jego "przynieś, podaj....":eek:

Wieczorkiem obiecuję nadrobić wreszcie zaległosci. Buziaki kochane mamuśki

dziękuję babeczki. Nie wiadomo od czego Kuba to ma. Już 3 raz. Średnio co dwa lata....

Anineczko to piszę Tobie tutaj, że leci bocian do Antka, ale trochę sie spóźni:-:)-(

Musze pogrzebac w ustawieniach bo wciąz jakies supriski mi sie zdażają.

A teraz spadam bo mały maruda chce bajki oglądać. Nudzi się jak mops, bo nawet do ubikacji musze go nosić.... zostaje mu komputer i telewizor, jak mama nie ma czasu:baffled:

ano ci nasi lekarze nigdy nic nie wiedza na co kto choruje i z jakiego powodu aniulka zycze ci aby to sie szyko skonczylo biedactwo :(

Kubusiu duzo zdrowka dla Ciebie :-* mama ma teraz nie lada zadanie, zeby upilnowac swoja iskiereczke ;-) Aniulko tylko od czego to :confused:

Martusiu jak opisalas ten pogrzeb, to sie az wzruszylam, sama nigdy czegos takiego nie widzialam ......... i przykro mi bardzo z powodu smierci cioci...

No i widze, ze impreza roczkowa wyszla super :-) poprosimy o zdjecia :-)

tymczasem lece szybciutko na inne watki i wracam do pracy:-p

Alez Aniulko nie trzeba bylo:rolleyes::zawstydzona/y:
Martusiu wspolczuje z powodu smierci cioci.
To wspaniale,ze tyle osob i w takiej odprawie pozegnali ciocie( choc nikt tego nie chcial przezywac :no: )
Co za cholery, te chorobska:no:

Aniulko czy to zapalenie stawu biodrowego jest bolesne?

U mnie Antka jeden z dziadkow wyrwal na spacer bo marudny dzis,ze hej.

W nocy juz ladnie spi,ale coraz szybciej pobudki. Dzis juz chcial wstawac z tatusiem o 5 rano:szok:
Ale dal sie udobruchac woda i pospalismy do 8:30:-D

reklama
anineczko ale ci dobrze martyna w nocy sie budzi a czasmi jak wychodzimy do pracy to ona wstaje i idzie dopiero o 5 spac :) a w soboty wstaje przed 7 :p

Do góry