reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No ja tez sie naprodukowalam z pismem na zamknietym a tu *upa :baffled:
No i naszych zdjec tez nie widac,ale co tam troche zabawy mamy :-)
Czekamy niecierpliwiem na wasze relacje Melcia ;-)

A u mnie teraz blogo...
Dziecie spi, tesciowa z nosem w gazecie, tesciu,maz i ojciec w tysiaca graja.
W kominku ogien plonie, a ja sie delektuje netem.
Zyc nie umierac:cool2:
Tylko szkoda,ze was nie ma:-(

reklama
Cześć :happy:
Nareszcie się dostałam. Od 18-stej miałam problemy, żeby wejść na bb na swoje konto :rolleyes:. Od rana czekałam na e-maila. I nic do mnie nie doszło. A jak już weszłam na forum, to o rany już sama nie wiem ile razy klikałam. Dwa razy otrzymałam hasło i to po długim czasie oczekiwania i to pierwsze hasło w ogóle nie zadziałało,a drugie, to może dopiero po godzinie.
Ale już jestem i mam nadzieję, że mnie nie wyloguje. Bo to też niewiadomo dlaczego się dzieje:baffled:
Tak po za tym, to jestem chora i powinnam iść do łóżka, ale musiałam do Was zajrzeć i się odezwać;-)
Załatwiłam dziś kilka spraw, między innymi mszę dla Roberta z okazji roczku:-)
Może się niedługo przyzwyczję do nowego bb. Widzę tu dużo możliwości. Buźki fajne, choć jeszcze nie wszystkie kumam:huh: :-D

Witaj karioko
Mialam taka sama sytucje z haslem:baffled:
ale juz jest okey
I jak fajnie z tymi kolorami :-D :-D
caly czas jestem na bb;-) jakby ktos chcial pogadac:-D
Zagladam,poznaje,klikam (czasem z roznym skutkiem :-) )
I coraz bardziej mi sie podoba :yes:

Witajcie w naszej bajce :-)

nocka całkiem całkiem, a kiedy tak pisze o tym co i jak minęło, brakuje mi Martusi, czyżby mamusia Sandruni nie miałą jeszcze dostepu :-(

Pisałam Wam, że w niedzielę był u nas festyn na osiedlu ?
A więc był. Mnogo ludzi, wata cukrowa i popcorn. Koncerty i konkursy rodzinne. Jakbym na jakiś czas opuściła Wrocław i zamieszkała w jakiejś mieścinie. Sielsko było.:tak:
Moja Majka brała udział w konkursie piosenki. :szok: Wyszła na scenę, złapała mikrofon i zaśpiewała Zuzię :-) . I wyobraźcie sobie, że zajęła pierwsze miejsce.:szok: :szok: :szok:

Dostała w nagrodę batona, karnet na dmuchany zamek i album fotograficzny. Robiłam zdjęcia więc do albumu włoży pamiątkę z pierwszego swojego publicznego występu.
I muszę Wam przyznać że świetnie jej poszło :tak: . Nieźle zabujała publicznością.
W szoku byłam kiedy okazało się, że ona tam na scenie czuje się tak naturalnie jak sam na sam ze mną.... A ludzi było naprawdę sporo.:surprised:

Anineczko, faktycznie, żyć nie umierać :tak: Jak było na clifach moherowych ? ;-) Przeżyłąś kolejne starcie ?
No i jak Antoś reaguje na tylu gości ?

Miłego dnia, i zabieram się za udawanie że się uczę.:-p Wczoraj przeglądałam dziesiątki swoich hroskopów na 26 września i zdania gwiazd są podzielone co do mojego powodzenia na obronie....:confused: :eek: :baffled: :dry: :-D

Witam wszystkie wrześnióweczki :-)

Pogoda zupełnie niewrześniowa ale dobrze, bo jesienne słoty zjawią się z pewnością.Hanulka śpi a ja juz zaliczyłam poranny spacer z Ambrem. Wczoraj moja słodka córeczka była wyjątkowo łaskawa i nie marudziła wieczorem, więc stoczyłam wygraną bitwę z górą prasowania. Dzisiaj pewnie mycie okien.Tak to jest jak się zostawia samego chłopa na gospodarstwie :rolleyes2:. Ale kolorowe to nasze forum;-).Fajnie...Teraz tylko jeszcze muszę nauczyć się wklejać zdjęcia, bo mam sporo z wakacji..
Mel,cieszę się, że u was ok.Odpoczywaj i zdawaj relacje...Jak spędziliście urodzinki Parisy

kinus, zdjęcia wklejasz z Image Shacka bez usuwania czegokolwiek na początku i na końcu, w poprzedniej wersjii forum usuwałysmy bodajże . I już :)

Cześć :-)
Robert śpi od prawie godzinki, a ja zamiast to wykorzystać i też sobie pokimać, oczywiście musiałam do Was zajrzeć;-)
Joanko Brawo dla Maji tak śmiałego i udanego pierwszego występu przed tak dużą publicznością:-) :-) Jestem pod wrażeniem. Sara może nie jest nieśmiałą dziewczynką, ale na pewno nie odważyłaby się wyjść na scenę bez wcześniejszego przygotowania. Choć czasami mnie zaskakuje, więc sama nie wiem :rofl2: ;-)
napisała kinek:
Mel,cieszę się, że u was ok.Odpoczywaj i zdawaj relacje...Jak spędziliście urodzinki Parisy
Kinek ale z Ciebie pracowita dziewczyna, ja przez to głupie przeziębienie nie mam na nic siły:eek:
Zapowiadali u nas nieciekawą pogodę, ale ja widzę, że się rozpogadza i chyba będzie ładnie:-)

Joanko, przebojową masz córeczkę :-). Musiałaś byc strasznie z niej dumna.Pogratuluj jej ode mnie. Niedaleko pada jabłko od jabłoni...zdolna mama, zdolna córcia.
I nie bój się..Jestem pewna, że obronisz się na 5 ;-) !!!

Witajcie mamuski

Wczoraj nie wytrzymałam. Naprodukowałam posta giganta i mi się wszystko skasowało. :baffled: Dałam sobie więc wczoraj spokój i poszłam wczesniej spać:-p :

Nadrabiam więc i slę najserdeczniejsze zyczenia imieninowe dla Edytki Edytko ogromne całusy ode mnie i powodzenia na egzaminach beferskich
,;-) No i oczywiście spełnienia marzeń oraz satysfakcji z męża (bo z synusia masz ;-) :-) :-) Samych słonecznych dni kochana

Anineczko ale masz fajnie.... sielsko anielsko:happy: Ja ostatnio z niczym nie mogę się wyrobić. Wciąz mi czasu brakuje:dry:

Teraz też Łukasz wisi mi na kolanach i szczerzy zęby do nowych emotek :-D :-D :-D

Joanko Majka zdolniacha! Gratulacje dla niej. odwazna dziewczynka. Kuba nigdy nie wyszedłby na scenę sam dobrowolnie, aby coś zaśpiewać. Może Ci jakaś Madonna rośnie??:-D :-D

Miłego dnia kochane

reklama
Dzien dobry:-)
Ja tylko na chwileczke bo mam kupe roboty. To chyba cud , ze udalo mi sie wkoncu cos napisac, wczoraj ani dzisiaj z rana nie otwieraly mi sie watki:wściekła/y:
Wczoraj bylam zobaczyc nowy domek - fajnie jest tylko z tego co chlopaki mowili myslalam, ze beda troche wieksze sypialnie , no ale i tak sa dwa razy takie jak teraz mam:-) no i troche nie podoba mi sie lazienka, pomalowalabym ja i wstawila jakie fajne szafki- obiecali , ze zrobia :-) reszta jest ok:-)

Joanko ogromne gratulacje dla Majki - artystka ci rosnie :-)

Do góry