reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dziękuję Kochane, byłam z majki naprawdę ogromnie dumna, i głupio mi było bo uśmiech od ucha do ucha był tak mocno przyklejony, że nie mogłąm go odkleić.
Chyba już wiem jak czuje się Paw...

Karioko, idź kochana do łóżka i odpocznij, i zdrowiej, my będziemy czekać na Ciebie o każdej porze...jak widzisz :)

Kinuś, jak tylko Maja wróci z przedszkola ucałuję ją od Ciebie :)

A widziałyście zdjęcia Pariskowej familii.. ? ? ?
Rety, ależ piękna ta Autralia, no i jakie szczęscie na każdym zdjęciu !!!!!!

reklama
Czesc, Mamusie i Tatusiow witam ;-)
czuje sie jak niedorozwoj na tym nowym forum, chyba jednak musze sie wczytac, co i jak...? :no::baffled::growl:

sproboje poczytac jak Wy sie oswajacie z forum, moze nie jestem w swej bezradnosci osamotniona :eek:

na razie Was pozdrawiam
mooooocno

Cześć kochane

Dopiero niedawno przyszedl mi mail z nowym haslem, ale nike moge sie tu odnalezc strasznie duze zmiany i nie wiem co i jak.
Potem wam opowiem co u nas.

Pozdrawiam
i milego dnia :-)

Joanko to może ty jesteś mamą sławnej artystki-to-be? Fajne fotki. Gratuluje odwagi Majeczce.

Martusia, Karioka to super że w końcu udało Wam sie zlaogować. Juz niedługo to forum na pewno nie będzie miało dla nas żadnych tajemnic.

Aniulko dziękuję za życzenia.

Kinek szybko się naucz wklejać fotki bo z przyjemnością bym sobie pooglądała Hanusię na wakacjach - i nie tylko Hanusie oczywiście.

Dzień dobry

U nas miniona noc była straszna.
Zaczęło się wieczorem jakimś strasznym zatruciem mojego męża, cały wieczór się męczył i pół nocy.

O 1 obudził mnie Maciek cały spocony (martwi mnie to jego pocenie, trwa już jakiś czas, do tego ciągle ma straszny katar), obfajdolony, miał rozwolnienie, musiałam w środku nocy zmieniać pościel, na szczęście później taka kupa już się nie powtórzyła.

A rano wstałam i od razu wróciłam do łóżka, nie dałam rady iść do pracy, czułam się jakby mnie coś przejechało, miałam temperaturę i strasznie mi było zimno.

Mam nadzieje, że to jakieś jednodniowe dziadostwo i do jutra minie, bo trochę się wygrzałam i już mi lepiej.

witam was kochane mamusie nadal nie moge sieu tutaj odnalesc jest tak dzwnie
chciala bym sie dowiedziec czy sa u nas moze jakies mamusie z lodzi ???:)martynka wlasnie poszla spac zaraz tez klade sie troszke przespac a cale dopoludnie musialam sprzatac w sobote nie bede miala na nic czasu prosto z pracy w droge :)

kurde nie umiem robic tych minek i na dodtatek zauwazylam ze wszystkie dziewczyny maja takie zolto czerwone karteczki a ja nie :(

Tyl czasu mnie nie bylo, ze nie wiem od czego zaczac i co wam pisac :baffled:

W piatek bylismy na pogrzebie mojej cioci w Krakowie. Zmarla na raka. Normalnie pierwszy raz cos takiego widzialam. Ryczalam ze wzruszenia przez cala ceremonie. Moj chrzestny (maz cioci) jest generalem, wiec caly pogrzeb byl z honorami, mnostwo zolnierzy (w galowych mundurach), generalowie z rodzinami, ksieza z roznych stron polski, kardynal i mnustwo ludzi. W drodze na grub towarzyszyla orkiestra zolnierzy, ktorzy grali na trabkach. Trumna zostala polozona w alejce na zielonym dywanie i obok palila sie pochodnia. Wujek stanal obok i zaczal przmawiac. Powiedzial jedno piekne zdanie, ktore do dzis tkwi mi w glowie. "24 lata temu moja jedna kobieta przywitala slowami Witaj Corciu moja druga kobiete, najwazniejsza w zyciu, a pare dni temu ta sama kobieta powiedziala slowo Zegnaj Corciu" A mnie w tym momencie przelecialo cale zycie przed oczami moja mama Sandrunia i tak zaczelam plakac, ze nie moglam sie powstrzymac. I stwierdzialm, ze smierc jest bardzo straszna. W momencie opuszczania trumny do grobu wszyscy generalowie salutowali, a zolnierze oddali 5 strzalow z karabinow. Pozniej kladli wience i wiazenki na pomniku. Najgorsze to bylo to, ze nie wiedzialam co mam powiedziec kuzynce i wujkowi. Smutne to bardzo. Mam nadzieje, ze beda sie jakos trzymac.

Po drodze do domku wstapilismy po chrzestna Sandruni i jej chlopaka. Sandra dostaala od cioci lale, ktora rusza cala buzia i oczkami i taka byla szczesliwa i rozbawiona, z udalo mi sie ja polozyc dopiero o 23.

W sobote byla fajna pogoda t siedzielismy na placu przez caly dzien i co chwilka zjezdzala sie inna rodzinka. Nawet nie wiem ile osob sie przewinelo prze nasz dom. Wieczorem robilismy grilla, a pozniej mala imprezka w cztery osoby.

Niedziela Roczkowa minela ekspresowo. Wszystko sie udalo i Sandrunia byla przeszczesliwa. W kosciolku wszystko ja interesowalo i kilka razy musialam przejsc przez caly kosciol bo chciala wszystko poogladac i pokazac wszystkoim swoja suknie :-) i wszyscy ludzie na nas patrzyli i niunie podziwiali :-) czulam sie jak Paw hihih Pod koniec mszy nasze szczescie usnelo na rekach mamusi i nawet dotykanie ksiedza wada swiecona ja nie obudzilo ;-) Pozniej imprezka na dworku. Zlecial ten czas jak nie wiem. Ja juz mam roczne dziecko, a niedawno sie urodzila ;-) :tak:

Wieczorem wszyscy pojechali i zostalismy sami.

Wczoraj mialam dzien sprzatania :-p

A dzis ladna pogoda wiec tez posiedzimy na placu. Trzeba korzystac, bo nie wiadomo jak dlugo bedzie tak fajnie ;-)

Joanko to ci Majcia artycha :-) :-) :-) Gratulacje za pierwsze miejsce :-) :-) :-) :-)

Anineczko dorze masz z ta rodzinka :-)

Milego dzionka babeczki teraz znikam, ale bede chyba pozniej :tak:

reklama
Do góry