reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No ikonek sporo,ale nasze zdjecia w galerii znikly :-(
Nie wszystkie,ale wiekszosc:-:)-:)-(
Mam nadzieje,ze to bedzie naprawione:eek:

Ciekawe ile sie jeszcze bedziemy denerwowaly :wściekła/y: przy pisaniu postow:-)

reklama
Witajcie Kochane

dziwny ten żółto-rózowy świat, to fakt, ale najważniejsze, że mogę Was przeczytać i sama coś naskrobac.
Tych buzialek równiez nie potrafię wstawić, ale potrenuję.
Krzyś już śpi, Przegryzł sobie dzisiaj jęsyk, skubaniec, swoją dwójką...
Jest niesamowity, rozrabia i świruje za siebie i za Majkę, z którą nie miałam problemów z kategorii: bezpieczeńśtwo...

Jejuuuu, ale mi się nie chce uczyć....

Wiecie co? Ja już chyba idę spac:happy: , Maciek właśnie zasnął - znowu dzien brudasa, bo wrócił z tatą ze spaceru dałam mu cycka i patrzę, a on kima - i ja też nabrałam ochoty.

To chyba dobranoc.

Joanko. wchodzisz w szybkie menu edycje opcji i na samym dole jest Pozostałe opcje i Interfejs edytora postów. Trzeba wybrać zaawansowany edytor i u mnie zadziałało...

Joanko. wchodzisz w szybkie menu ( na górze, ciemny różowy pasek) edycje opcji i na samym dole jest Pozostałe opcje i Interfejs edytora postów. Trzeba wybrać zaawansowany edytor i u mnie zadziałało...

no...i się nauczyłam....:laugh2:
i trochę potestuję :dry:
świetne :tak:
choć kwadratowe do kwadratu :baffled:
i fantastyczne jest to, że zyczenia dla naszych bąbli będę mogłą w końcu ubierać w piękne kolory :-)
takie dla naszej Izuni dzielnej, co to promotorowi pokazała :-p , brawo Koreczku i wszystkiego najnaj
i takie dla naszej Ślicznej Pariski, któa podbija już Australijskie kangury :tak:
i takie dla naszej kochanej Edytki, o której to mąż niecnie zapomniał, ale My nie :no: ;-)

A ten kolorek zafunduję sobie, na wieczór pełen wrażeń :-D

Joanko dziekuję kochana za różowe życzenia:-)

A widziałyście że na dole pod lista użytkowników online jest kto obchodzi urodziny - np. dziś Ines:tak:

reklama
Tato Paris napisz kilka słów co u Was, jak dziewczyny i tak dalej bo ja osobiście umieram z ciekawości:elvis:

Pisałem na zamkniętym z samego rana, ale jak wiadomo coś tam szwankuje i mój post z mała dokumentacją fotograficzną zniknął ;(

Ale generalnie wszystko OK !
Więcej jak już wszystko na forum wróći do normy ;P

Do góry